ایرانخودرویی
مال من که شیرین 10 لیتر تو 100 کیلومتر تو شهر میسوزونه
ایرانخودرویی
مال من که شیرین 10 لیتر تو 100 کیلومتر تو شهر میسوزونه
خوب مال هم هم پارس خودرو با سه سرنشين و ترافيك نسبتا سنگين در شهر بدون كولر و شيشه بالا 8.6
بيرون شهر با سرعت 100 كيلومتر در ساعت 5.8
كاركرد 3780 كيلومتر
بنزين عادي
سلام
مصرف شما که خیلی به نظر عالی می آد
میانگین مصرف فوق برای چند کیلومتر رانندگی هست؟
در ضمن ماشین من 4000 تا کار کرده، کلا" تا حالا بنزین سوپر زدم به جز این دفعه آخری.
تا حالا هم هیچ کاری برای ماشین نکردم (تعویض روغن، فیلتر هوا ، فیلتر بنزین، فیلتر روغن) اصلا" در کاپوت رو فقط برای ریختن آب تو مخزن شیشه شور باز کرده ام، در ضمن تصمیم هم ندارم برای سرویس دوره ای 10000 ببرم نمایندگی و همین بیرون می خواهم ماشین رو نشون بدم.
نظرتون در مورد سرویس و نگهداری و اقداماتی که باید انجام می دادم و نداده ام و همین طور کارایی که تو آینده باید انجام بدم چیه؟
منظور از کارای آینده، اینه که تو چه کیلومتری هر کدوم از کارای زیر رو بهتره انجام بدم؟
(روغن موتور، روغن هیدرولیک، روغن گیربکس، روغن ترمز، شمع ها، ترمز ها، ضد یخ، فیلتر ها، تسمه تایم و ...)
ممنون
دوستان کسی در مورد طرح فروش فوری l90 به مناسبت 22 بهمن خبر نداره؟
ایران خودرو که نداره !
پارس خودرو چی؟
من یه سوال !!!!
دیروز باک ماشین نگاه کردم زده بود 20 لیتر داره بعد رفتم بیرون دقیقا 32 کیلومتر کار کرد ! تو 32 کیلومتر 4لیتر مصرف کرده بود یعنی زده بود 16 لیتر مونده ! که میشه هر 8 کیلومتر 1لیتر که تو 100 کیلومتر میکنه 12.5 !!!!!!!!!!!!! جرین چیه !!؟ ماشین صفره ! یعنی از چیش میتونه باشه !؟
اگه تندرت پارس خودروييه بعيد نيست. اما نه تا اين اندازه. يكي از تفاوتهاي تندر ايران خودرو و پارس خودرو اينه كه مصرف سوخت دومي بيشتر از اوليه. البته تا اونجايي كه من از دوستان و بستگاني كه تندر دارن سوال كردم!
من يه سال پيش ماشينو از ايران خودرو تحويل گرفتم مصرفش 6.8 بود. الان شده 7.5 كه بازهم شاكيم.
دیگه انقدرم که اختلاف ندارن عزیز .اگه تندرت پارس خودروييه بعيد نيست. اما نه تا اين اندازه. يكي از تفاوتهاي تندر ايران خودرو و پارس خودرو اينه كه مصرف سوخت دومي بيشتر از اوليه. البته تا اونجايي كه من از دوستان و بستگاني كه تندر دارن سوال كردم!
من يه سال پيش ماشينو از ايران خودرو تحويل گرفتم مصرفش 6.8 بود. الان شده 7.5 كه بازهم شاكيم.
من فکر می کنم مشکلز کامپیوتر ماشین باشه آخه مال ماهم که تاحالا 200تا باهاش رفتیم زده مصرف متوسط 13 که خوب معلومه پاترولم انقد نمیسوزونه...
نه ایران خودروست ! البته برای من E1CPه و کامپیوتر سفری نداره ! فقط از همون شیوه که میگن قبل از استارت باید صفر کن کیلومتر و نگه داری مقدار بنزینتو میده استفاده کردم ! یعنی 12.5 رو خودم حساب کردم نه کامپیوتر ! یه احتمالی میدم اونه که مثلا اون 20 تا که زده بود آخرای 20 بوده و این 16 تایی هم که زده اولاشه ! مثلا مصرف 3.5 هم حساب کنم میکنه صدی 10.5 حدودا که بازم زیاده !!! امکان داره فیلتر هوا خاک و اینجور چیزا گرفته باشه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)