سلام من توی فصل اول شیمی 3(استوکیومتری) مشکل دارم تو آزمونا معمولا مسئله هاشو نمی زنم میشه بگید چی کار کنم؟
سلام من توی فصل اول شیمی 3(استوکیومتری) مشکل دارم تو آزمونا معمولا مسئله هاشو نمی زنم میشه بگید چی کار کنم؟
اینجوری که نمیشه رتبه خوب بیاری یه خورده اراده تو قوی کن و به امید خدا شروع کن هنوز وقت داری جبران کنی ولی اگه دیر شروع کنی دیگه فرصت نداری
شما از كتاباي اقاي بهمن بازرگاني استفاده ميكني؟سلام من توی فصل اول شیمی 3(استوکیومتری) مشکل دارم تو آزمونا معمولا مسئله هاشو نمی زنم میشه بگید چی کار کنم؟
اگه استفاده نميكني كه شيمي كنكورت بر فناست![]()
من خودم استوکیومتری رو از روی مبتکران اموزششو خوندم بعد تستهاشو کار کردم
بعد از اون راحت تستای اسنوکیومتری رو میزدم
دست گلتون واقعاً درد نکنه با این همکاری!
این برنامه امتحانی دی ماه ما ( دانش آموزان ) هست ؟!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان رشته ریاضی که این ترم گسسته میخونن
من چه طور با گسسته کنار بیام؟اصلا حالشو ندارم بخونم ؟
تستاشو هن نمیتونم حل کنم
چی کار کنم؟
یکی تاییدش کنه !
یکی بگه تاثیرش 2 کنکور چقدره ؟![]()
رفیق من به نظرم لاینتر بهتره.. برای من که جواب داده.. ولی باید مداومت داشته باشی.. زمان هم داری..
اگر از الان شروع بکنی تا فروردین و اردیبهشت نتیجشو می بینی..
.............
من یه سری بحث ها رو میخوندم دوستان میگفتن خوندن کتاب هایی مثل محمودزاده برای فیزیک کنکور خوب نیست..
چون زیاده و وقت گیر و غیره... و اگر در دوران تحصیل باشه بهتره..
اینجا من یه سوالی دارم.. خب اگر این مدل کتاب ها خوب نیست... باید روی تست صرف یا درسنامه های 1-2 سطری تکیه بکنیم؟ کتاب های بهتر یا روش دیگه ای نیست؟
کلا گسسته درس سختیه . ولی اگه رتبه خوب می خوای باید بخونی اگه هم مثل من از همون اول قید ریاضی رو زدی که هیچی .....
ولی رفیق هنوز خیلی وقت داری اروم اروم بخون . یا حداقل جایی که اسونتره رو بخون. ترم بعد تحلیلی راحت تره من هرچی ریاضی کنکور زدم تحلیلی و امار بود....
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)