تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 449 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

تا جايي كه ميدونم دزدهايي كه در بانك ها صورت گرفته معمولا به خاطر نفوذ به سرورهاي بانكي و يا عدم رعايت مسايل امنيتي توسط مشتريان بوده و موارد سو استفاده از گواهينامه هاي SSL حتي به تعداد انگشتهاي يك دست هم شايد نرسه.

تا جايي كه من ميدونم نرم افزارهاي Banking Mode بصورت مجزا وجود ندارند.

دوستان براي استفاده از سيستم Banking Mode بايد Comodo رو پاك كنن و از نرم افزارهاي امنيتي ديگه استفاده كنن.

يادآوري ميكنم كه فناوري Banking Mode در نرم افزارهاي زير موجود است :

Online Armor - Outpost - Zone Alarm - Kaspersky - F-secure - VirusBuster
    با سلام
    تا جای که من میدانم.
    چون در گذشته سایر client ها به صورت مستقیم با پایگاه داده بانک در ارتباط بودنند امنیت خیلی پایین بود.
    اما امروزه با تکنولوژی جدید ماکروسافت با نام WCF امنیت خیلی بالا رفته.
    این تکنولوژی ارتباط مستقیم کاربرها و client ها را به ارتباط غیر مستقیم تبدیل کرده با حداقل افزونگی و کاهش سرعت.
    هم اکنون می توتانید از این تکنولوژی در زبان های تحت .net مانند زبان های زیر استفاده کنید :
    برای application
    C#.net
    VB.net
    C++.net
    J#.net
    Delphi Prism

و برای web
    ASP.net

با تشکر

2. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

ویژگی های کومودو در مهندسی نرم افزار
    با سلام
    10 ویژگی مهم نرم افزار ها از نظر مهندسی نرم افزار :
    1- 1- کارایی :
    کارایی یک نرم افزار به میزان کامل بودن عملیات یک نرم افزار مطابق با خواسته های کاربر گفته می شود(مثلا برای یک مسئله چندین راه حل پیشنهاد شود).
    2- 2- قابلیت اطمینان :
    نرم افزار های قابلیت اطمینان را دارند که با ازای تمام حالت های مختلف ورودی های متفاوت پاسخ مناسبی برای حل مسئله داشته باشند
    3- 3- قابلیت استفاده :
    به معنی توانایی کاربر در استفاده صحیح و اسان از نرم افزار است(این قسمت بیشتر در مورد User Interface است).
    4- 4- قابلیت حمل :
    عدم وابستگی نرم افزار به نرم افزار و یا سخت افزار خاص
    5- 5- قابلیت اصلاح :
    با استفاده از روش های استاندارد مستند سازی امکان خواندن کد برنامه و ایجاد تغییرات در ان برای بدست اوردن ویژگی های جدید و اصلاح خطا ها وجود داشته باشد.
    6- 6- قابلیت استفاده مجدد :
    به قسمتی از کد و طرح برنامه گفته می شود که بر روی سیستم های جدید دوباره استفاده می شود.(به شدت بر هزینه و زمان تاثیر دارد)
    7- 7- قابلیت ازمایش :
    نرم افزار باید توانایی تست شدن را در شرایط محیطی و تعیین خطا ها را داشته باشد.
    8- 8- نگهداری (support):
    - تصحیحی(corrective) :
    افزایش طرح یا کد نرم افزار جهت تصحیح خطا های زمان اجرا
    - سازگاری(adaptive) :
    ایجاد تغییرات بر روی طرح یا کد برنامه جهت سازگار شدن نرم افزار با نرم افزار و سخت افزار خاص
    - تکمیلی(perfective):
    اضافه کردن توانایی نرم افزار با استفاده از طرح جدید و یا کد نویسی جدید جهت توسعه دادن فعالیت نرم افزار
    9- 9- قابلیت سازگاری :
    توانایی کار صحیح و بدون خطا و استفاده از تمامی توانایی های نرم افزار در ارتباط با سایر نرم افزار ها و یا سخت افزار های دیگر (جنبه نرم افزاری و جنبه سخت افزاری)
    10- 10- صحت نرم افزار :
    صحت به معنی صحیح بودن نتایج حاصل از نرم افزار است.
    -------------------------------------

1- 1- ویژگی اول را که کومودو دارد به دلیل وجود AntiVirus DB و Cloud Scanner و Firewall و SandBox و RunTime Protection و ....
    2- 2- ویژگی دوم را نیز دارد چون در برابر تمام انواع مخرب ها حداقل یک راه حل ارائه داده مثلا برای فایل های مخرب (تروجان و ویروس و ....) sandbox را ارائه داده.
    3- 3- ویژگی سوم را نیز دارد چون واسط کاربر ان بسیار user friendly است و شما می توانید به راحتی به قسمت های مختلف نرم افزار رفته و ان را مدیریت کنید.(GUI بسیار قوی دارد)
    4- 4- این ویژگی را نیز دارد هر چند که این ویژگی زیار برای نرم افزار های امنیتی اهمیت ندارد(چون به هیچ نرم افزار و سخت افزار خاصی وابسته نیست)
    5- 5- این ویژگی را ندارد به دلیل مساءل امنیتی و ... نمی تواند سورس برنامه را در اختیار سایرین قرار دهد (هیچ سوئیت امنیتی را من نمی شناسم که این قابلیت را داشته باشد)(این ویژگی اصلا برای نرم افزار های امنیتی اهمیت ندارد).
    6- 6- این ویژگی را دارد چون اگر دقت کنید خیلی از dll های نگارش های قبل در این نگارش نیز استفاده شده و DB های نگارش های قبل تا نگارش جدید تفاوت ندارد.
    7- 7- این ویژگی را دارد.(توجه بکنبد که خود کومودو در تست ها شرکت نمی کند در حالی که این قابلیت را دارد)
    8- 8- به جرات می توانم بگم هیچ نرم افزاری را ندیدم که پشتیبانی تا این حد قوی داشته باشد. وجود انجمن و نرم افزار های ارتباط با شرکت و ...
    وجود اپدیت برای نرم افزار و Anti Virus DB
    9- 9- این ویژگی را نیز دارد.
    مشکلات اخیری که برای کومودو پیدا شده اشکال از کومودو نیست مثلا مشکل self defence مشکل ندارد و این خطای کاربر است که دستی فایل های کومودو را حذف می کند و طبق گفته ای خود نویسندگان کومودو self defence در برابر مخرب ها است نه در برابر کاربر و هیچ مخربی نمی تواند فایل های کومودو را حذف کند زیرا در sandbox به دام می افتد. می دانم که sandbox جزو self defence نیست اما شما محافظت از کومودو می خواهید و sandbox این کار را انجام می دهد و درضمن کومودو اعلام کرده در نگارش 6 این موضوع بررسی می شود.
    10- 10- این ویژگی را نیز دارد چون با وجود sandbox هیچ مخربی حتی اگر نا شناخته باشد نمی تواند به سیستم دسترسی داشته باشد.
    ممکن است سوئیت امنیتی دیگری نیز تمام ویژگی های بالا را داشته باشد در این صورت باید ان دو را با هم مقایسه کرد

امیدوارم مفید واقع شده باشد.

با تشکر

4. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    تا جای که من میدانم.
    چون در گذشته سایر client ها به صورت مستقیم با پایگاه داده بانک در ارتباط بودنند امنیت خیلی پایین بود.
    اما امروزه با تکنولوژی جدید ماکروسافت با نام WCF امنیت خیلی بالا رفته.
    این تکنولوژی ارتباط مستقیم کاربرها و client ها را به ارتباط غیر مستقیم تبدیل کرده با حداقل افزونگی و کاهش سرعت.
    هم اکنون می توتانید از این تکنولوژی در زبان های تحت .net مانند زبان های زیر استفاده کنید :
    برای application
    C#.net
    VB.net
    C++.net
    J#.net
    Delphi Prism

و برای web
    ASP.net

با تشکر
    محمد جان، شما راس می گی،اصلا" DBMS از یادم رفته بود،
    داده های ما ابتدا به DBMS می ره و از اونجا توسط TPS وارد DB میشه،

ازت ممنونم،که این نکته بسیار مهم رو اینجا گفتی،

6. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نظری که در اینجا بعد از این بحثهای فنی طولانی باید بدم اینه که حالا با علم بر این موارد یا حتی بدون آگاهی از این موارد فنی توسط سایر کاربران آماتور یا غیر فنی میشه گفت که مگه متخصصان و پروگرمر ها تسترها و دیباگر های شرکت کمودو دور از حضور اینقده احمقند که بیان بعض ماژولهای امنیتی رو حذف کنند و دیگه چیزی جایگزین نکنند؟ بعد بیان تو سایتش جار بزنند که فلان بخش رو از تمام محصولاتمون حذف کردیم! یعنی خوششون نیومده حذف کردند؟!! بعد میان جار می زنن و همه هکر ها رو یورش میدن به سمت خودشون! اصلا با عقل جور درنمیاد!!!
    معلومه که راهکار و ترفندهایی در لیر یا سطح بالاتر شبکه و امنیت بکار برده اند صدردصد! یعنی من و شمایی که بتازگی با این جور موارد آشنا شدیم براحتی بدون هیچ تستی بدون هیچ آرنایی میتونیم محصولات این شرکت رو زیر سوال ببریم ؟! قبول دارم هر شرکتی هر محوصلی که ساخته دست بشره مطلق نیست ایراداتی داره نواقصاتی داره که شاید حتی شما دوست من به خود کمودو خطاشو گزارش کردی ولی این دال بر پایین اومدن ضریب امنیتی سویت کمودو نیست!

اول باید فهمید که چرا کمود فلان بخش امنیتی رو حذف کرده
    ثانیا تدابیر امنیتی جایگزین براش چی خواهد بود!

8. 4 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متاسفانه با اطلاعات غلط و نتیجه گیریهای عجیب بعضی افراد بعضی از دوستان را هم دجار سردرگمی کردند.

برای آشنایی با IDS یا سیستم تشخیص نفوذ شامل NIDS و HIDS و همچنین IPS یا سیستم پیشگیری نفوذ شامل HIPS و NIPS متن زیر را مطالعه کنید.

با وجود HIPS سیستم قدرتمند پیشگیری نفوذ کمودو که جزء راه حلهای امنیتی اکتیو محسوب میشه برای یوزر خانگی احتیاجی به NIDS نیست و اگر بقیه فایروالها از اون استفاده میکنند تاثیر چشمگیری در افزایش امنیت نداره.. اگر واقعا شما هم دوست دارید روی سیستمتون NIDS داشته باشید میتونید از نرم افزار اپن سورس SNORT استفاده کنید توی فروم کمودو هم گفتند که میتونید در کنار سوئیت کمودو اون رو نصب کنید ولی به نظر من اصلا احتیاجی نیست. در ضمن کار کردن باهاش سخته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن این نظر سنجی را هم ببینید خیلی جالبه

کد:
    و اما متن (من وقتش را ندارم لطفا یکی از دوستان زحمت ترجمه را بکشند)

کد:
    Last edited by mostafa akbari; 18-01-2011 at 20:46.

10. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام
    من چند هفته‌اي که کومودو رو نصب کردم،‌ سرعت خوبي داره و گير بيخود هم نميده! در کل به نظر من براي کاربر خانگي خوبه...
    اما چرا تو سايت‌هايي که مقايسه بين آنتي‌ويروس‌ها رو انجام ميدن اثري از اين برنامه نيست و در کل به نظرم کاربرهاي کمي داره؟

12. 2 کاربر از Saeid1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و اما در مورد فناوری bancking mode چرا کمودو این قسمت را نداره؟

چون با وجود پروتکل https و رمز نگاری اطلاعات رد و بدل شده و همچنین وجود کیبورد مجازی در تمام وبسایتهای بانکهای جهان تقریبا بود و نبودش تفاوتی در افزایش امنیت نداره چون هکری که میتونه https را -- کنه ....

در عوض کمودو برای ایجاد یک ارتباط 100 درصد ایمن برای چنین وضعیتهایی سرویسی بنام TrustConnect داره که میتونید مثلا با 20 دلار 10 گیگابایت پهنای باند خریداری کنید و تا 50 سال و با نرم افزاری که بهتون میده یک ارتباط 100 درصد ایمن را بین شما و بانک برقرار کنه

کد:
    Last edited by mostafa akbari; 18-01-2011 at 21:16.

14. این کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چند هفته‌اي که کومودو رو نصب کردم،‌ سرعت خوبي داره و گير بيخود هم نميده! در کل به نظر من براي کاربر خانگي خوبه...
    اما چرا تو سايت‌هايي که مقايسه بين آنتي‌ويروس‌ها رو انجام ميدن اثري از اين برنامه نيست و در کل به نظرم کاربرهاي کمي داره؟
    در مورد شرکت نکردم 80%اعتقاد دارن کمودو میترسه و چون میدونه رتبه ای نمیاره شرکت نمیکنه 20%هم میگن کمودو نیازی به این تستها نداره و.......
    همچنین تستهایی که دوستان انجام دادن حاکی از این است که انتی ویروسش بسیار ضعیف هست.چند صفحه اخره تاپیکو بخونین متوجه میشین.

16. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

همچنین تستهایی که دوستان انجام دادن حاکی از این است که انتی ویروسش بسیار ضعیف هست.چند صفحه اخره تاپیکو بخونین متوجه میشین.
    من چند صفحه آخر تاپیکو خوندم (چندین مرتبه) ولی تستی از دوستان ندیدم که مبنی بر ضعیف بودن آنتی ویروس کومودو باشه. میشه لطفا دقیقتر آدرس پست مورد نطر در این تاپیک (کومودو) را بدید
    البته من نه نظرم اینه که آنتی ویروس کومودو قوی است و نه نظرم این است که قویه. فقط از شما سوال پرسیدم تا به اطلاعاتم اضافه بشه. (با اینکه از کومودو استفاده میکنم ولی کاملا بیطرفم. اینو جدی میگم.)

نکته :سوال میپرسم تا اطلاعاتم اضافه بشه.

18. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    بحث پیش اومد که سبب شد سوالاتی برای کاربران ایجاد بشه
    با اجازه از کاربران عزیز کومودو سعی میکنم جواب سوالات رو بدست بیاوریم بهمین خاطر مباحث رو جدا ریشه یابی میکنیم

Banking Mode :
    قبل از هر چیز باید توجه داشت بین عبارت لازم و کافی یک تفاوت باریک و مهمی هستش

وقتی میگم لازم یعنی یک محصول باید حداقل این شرایط رو داشته باشه

وقتی میگیم کافی یعنی محصول با داشتن حداکثر شرایط میتونه کارایی کامل داشته باشه

در زمینه Banking Mode یک شرط لازم برای محصول امنیتی نیست ولی قادره امنیت کامل و کافی رو ایجاد کنه

Banking Mode یک حالت بسیار امن بین کاربر ، رابط و سرور هستش یعنی یک محیط ایزوله برای استفاده رد و بدل کردن ارتباطات

اولین شرکتی که این روش رو به محصول امنیتی خودش اضافه کرد ، Online Armor بود (اگر اشتباه نکرده باشم)

سایر شرکت ها از جمله کسپرسکی و اتپوست به مرور و موفقیت طرح فوق این بخش رو به محصول فایروال خود اضافه کردند

در شرایط نرمال کومودو با تنظیمات پیش فرض خودش قادره امنیت کاملی رو برای پرداخت اینترنتی ایجاد کنه

خیلی کم رخ میده شرایطی پیش بیاد که کومودو در این امر موفق نباشه

(بالاخص برای کاربران ایرانی که اکثرشون پرداخت اینترنتی وسیعی ندارند بهمین خاطر نیاز چندانی به Banking Mode ندارند)

اما گاهی پیش میاد که شرایط از حالت استانداردش خارج میشن

Banking Mode روشی هستش که در شرایط غیرامن هم میتونه کارایی داشته باشه

بالاخص برای کابرانی که حساب های بزرگ و حساس دارند چنین چیزی مهمه

از سال 2007 پیشنهاد اضافه کردند خاصیت Banking Mode به فایروال کومودو داده شده که با استقبال مدیران کومودو مواجه شده

اما نمیدونم چرا هنوز تکمیل نشده و در کومودو قرار داده نشده ... شاید جز اولویت های اصلی کومودو نیست

20. 4 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •