یکی دو روز صبر کنی درست میشه
نمی دونم اینا اول که خطو رانژه می کنن چه اتفاقی میفته که اینجوری میشه
برای منم اولش اینطوری بود بعد 2 سه روز درست شد.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
یکی دو روز صبر کنی درست میشه
نمی دونم اینا اول که خطو رانژه می کنن چه اتفاقی میفته که اینجوری میشه
برای منم اولش اینطوری بود بعد 2 سه روز درست شد.
دوستان من می خوام اینترنت پرسرعت بگیرم ! مخابرات کیفیتش خوبه ؟ تا ماهی 10 تومن حاضرم بدم تو قم هم هستم ! بهترین سرویس چیه ؟
بخاطر این چند روز نیست خیلی وقته اینجوریه و دیگه دارم کلافه میشم.
بستگی به کارهای که می خواین انجام بدین خودتون باید انتخاب کنید
مثلا اگه دانلود زیاد می کنید یه سرویس نا محدود به دردتون می خوره که سرویس مخابرات 128 نامحدود ماهی 10 تومن هست
یا اگه بازی زیاد میکنی 256 مخابرات جواب میده اما سرویس های دیگه پینگ بهتر هم دارن (256 رو با کارت دانشجویی میتونی بگیری)
یا اگه دانلود نداری و فقط سایت باز می کنی یه سرویس محدود ولی با سرعت بالا به دردت می خوره
و در ضمن بهتره مطلبتون رو توی تاپیک خودش بیان کنید (یعنی سرویس ADSL قم)
اینجا مخصوص تهرانه
دانلود زیاد ندارم ! بیشتر صفحه وب بازی می کنم و بازی آنلاین یعنی سرعت و پینگ خیلی برام مهمه ! راسته می
گند سرویس ها ی مخابرات کیفیت خوبی نداره ؟
در ضمن تاپیک ماله قم رو پیدا نکردم !
سلام
من حدود دو ماه دو ماه و نیم پیش اقدام کردم گفتن تا یک ماه دیگه وصل میشه ولی هنوز خبری نشده،دوباره برم مخابرات یا هنوز صبر کنم؟؟؟
من قبلا از یه شرکت سرویس میگرفتم وقتی واسه اون اقدام کردم اینو نگفتم جمع کنن مشکل از این نیست که؟؟؟
واقعا با کارت دانشجویی 256 میدن؟؟؟(256 رو با کارت دانشجویی میتونی بگیری)
بستگی به مخابرات منطقتون داره که پورت خالی داشته باشه (شما یه بار دیگه برو مخابرات ببین چه خبره)
نه ربطی به اون نداره شما خطتون رانژه شده فقط باید یه یوزر و پسورد از مخابرات بگیرید
تو منطقه ی ما که با کارت دانشجویی 256 میدن
البته من خودم نگرفتم دوستم گرفته
cd مودم رو بزار حتما نصب میشه باسه منم اینطوری بود خیلی اذیت کرد اما با PC ور رفتم وcd modem رو گذاشتم بلاخره شناخت
از کجا میشه فهمید چقدر دانلود کردیم و صفحه کاربری داره ؟
ایراد نیستش که این مورد از خورد انترنت مخابرات 10ال 20 بیشتر دانلود نمی کنه ولی از شر کتی ها بهتره
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
به ما که میگن اگه 256 می خوای باید نامه از دانشگاه بیاری یا انکه مغازه کافی نت داشته باشی
حالا یه سوال سرعت دانلود 256 مخابرات چند؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)