نميشه ديگه
ساختمون گنبدي شكله شيفت رو كه مي زنم ميفته پايين و ميميره
نميشه ديگه
باید از بالای گنبدی که میگین آویزون شدین دنبال یه ردیف برجستگی بگردین و با اونا بیاین پاینننميشه ديگه
یه ذره دقت کنین پیدا میشه
شما اون قسمت که ایستادی شیفت رو بزنی آویزون میشه دیگه بعد همینطور بیایید پایین.....
آره،باید آویزون بشی بعدش با استفاده ازون برجستگی ها و فرورفتگی ها بیای پایین
سلام
من چند تا سوال دارم
چطور باید به آساسینا آموزش داد؟
چطور باید تیغ مخفی دست راست رو به دست آورد؟یه قسمتایی از بازیو برادر کوچیکم رفت و به جای تیغ مخفی دست راست از این تیغای دیوونه کننده که پرت میشن از داوینچی گرفت حالا من داوینچی رو پیدا نمیکنم که ازش تیغ مخفی دست راستو بگیرم،بازی رو هم تموم کردم چه کار باید بکنم؟
با تشکر
برادر کوچیک من عشق این بازیه . اساسین 2 که اومد فقط همون اولش توی اون قسمتی که اتزیو رفت پیش نامزدش تنها صحنه ای بود که یه بچه 10 ساله نباید می دید.
می خوام بدونم که توی برادر هود چقدر از این مورد ها و صحنه ها هست که خودم برای دادشم ردش کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
تیغ مخفی دست راست چیه . مگه چندتا تیر میتونه بیچاره بزاره تو دستش . دست راستش که همون تیر سمی پرت میکنه و دست چپش هم گلوله شلیک میکنه . دیگه چیزی نداره تو دستاش که پرت کنه .
اخه عزیز من کسی واسه بچه حتی 10 ساله همچین بازی که س.گ.س و خشونت و ارزش های کاذب داره میزاره ( حالا داداش خودم هم میاد کنار خودم نگاه میکنه ولی باور کن پشیمونم از اینکه واسش گذاشتم )
ولی اگه میخوای صحنه هاشو رد کنی همش یکی داره که همون اوله بازی وقتی ازیو لباساشو در میاره که بره حموم همون جا سریع ردش کن .
تیغ مخفی نه تیر همیونی که دست چپش یکی داره همونی که توی آساسین1 فقط یکی روی دست چپمون داشتیم
همونی که یه خاطرش آساسینا انگشتشونو قطع می کنن...یه اسم خوبی هم داره من یادم رفته چیه...
نه دیگه گویا لئوناردو یه طرحی زد که دیگه انگشتشونو قطع نمی کنن
میفرستیشون ماموریت خودشون لول آپ میشن تا به 10 برسن بشن اساسینچطور باید به آساسینا آموزش داد؟
برادر کوچیک من عشق این بازیه . اساسین 2 که اومد فقط همون اولش توی اون قسمتی که اتزیو رفت پیش نامزدش تنها صحنه ای بود که یه بچه 10 ساله نباید می دید.
می خوام بدونم که توی برادر هود چقدر از این مورد ها و صحنه ها هست که خودم برای دادشم ردش کنم.
لطفا راهنماییم کنید.این هست و یه مراحل فرعی هم هست که مربوط میشه به کریستینا.................تقریبا اواخر بازی وقتی اساسین میره که کاترین(فکر کنم اسمش همین بود) رو ازاد کنه چزاره بورجا و با اون زن بوره فکر کنم!اخه عزیز من کسی واسه بچه حتی 10 ساله همچین بازی که س.گ.س و خشونت و ارزش های کاذب داره میزاره ( حالا داداش خودم هم میاد کنار خودم نگاه میکنه ولی باور کن پشیمونم از اینکه واسش گذاشتم )
ولی اگه میخوای صحنه هاشو رد کنی همش یکی داره که همون اوله بازی وقتی ازیو لباساشو در میاره که بره حموم همون جا سریع ردش کن .
دیگه فک کنم نداشته باشه...................ولی الان همون بچه 10 ساله هم ما رو درس میدن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)