تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 208 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بالای ساختمون shift رو بزنید و بیایید پایین....اگر دیگه جا دست پایینش خیلی پایینتر بود Shift رو بزنید تا به اونجا رسید دوباره Shift رو بزنید که بگیره همینطور بیایید پایین و از پشت بکشیدش....
    نميشه ديگه

ساختمون گنبدي شكله شيفت رو كه مي زنم ميفته پايين و ميميره

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نميشه ديگه

باید از بالای گنبدی که میگین آویزون شدین دنبال یه ردیف برجستگی بگردین و با اونا بیاین پاینن
    یه ذره دقت کنین پیدا میشه

3. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نميشه ديگه

شما اون قسمت که ایستادی شیفت رو بزنی آویزون میشه دیگه بعد همینطور بیایید پایین.....

5. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آره،باید آویزون بشی بعدش با استفاده ازون برجستگی ها و فرورفتگی ها بیای پایین

7. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال دارم
    چطور باید به آساسینا آموزش داد؟
    چطور باید تیغ مخفی دست راست رو به دست آورد؟یه قسمتایی از بازیو برادر کوچیکم رفت و به جای تیغ مخفی دست راست از این تیغای دیوونه کننده که پرت میشن از داوینچی گرفت حالا من داوینچی رو پیدا نمیکنم که ازش تیغ مخفی دست راستو بگیرم،بازی رو هم تموم کردم چه کار باید بکنم؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برادر کوچیک من عشق این بازیه . اساسین 2 که اومد فقط همون اولش توی اون قسمتی که اتزیو رفت پیش نامزدش تنها صحنه ای بود که یه بچه 10 ساله نباید می دید.
    می خوام بدونم که توی برادر هود چقدر از این مورد ها و صحنه ها هست که خودم برای دادشم ردش کنم.
    لطفا راهنماییم کنید.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال دارم
    چطور باید تیغ مخفی دست راست رو به دست آورد؟یه قسمتایی از بازیو برادر کوچیکم رفت و به جای تیغ مخفی دست راست از این تیغای دیوونه کننده که پرت میشن از داوینچی گرفت حالا من داوینچی رو پیدا نمیکنم که ازش تیغ مخفی دست راستو بگیرم،بازی رو هم تموم کردم چه کار باید بکنم؟
    با تشکر
    تیغ مخفی دست راست چیه . مگه چندتا تیر میتونه بیچاره بزاره تو دستش . دست راستش که همون تیر سمی پرت میکنه و دست چپش هم گلوله شلیک میکنه . دیگه چیزی نداره تو دستاش که پرت کنه .

برادر کوچیک من عشق این بازیه . اساسین 2 که اومد فقط همون اولش توی اون قسمتی که اتزیو رفت پیش نامزدش تنها صحنه ای بود که یه بچه 10 ساله نباید می دید.
    می خوام بدونم که توی برادر هود چقدر از این مورد ها و صحنه ها هست که خودم برای دادشم ردش کنم.
    لطفا راهنماییم کنید.
    اخه عزیز من کسی واسه بچه حتی 10 ساله همچین بازی که س.گ.س و خشونت و ارزش های کاذب داره میزاره ( حالا داداش خودم هم میاد کنار خودم نگاه میکنه ولی باور کن پشیمونم از اینکه واسش گذاشتم )

ولی اگه میخوای صحنه هاشو رد کنی همش یکی داره که همون اوله بازی وقتی ازیو لباساشو در میاره که بره حموم همون جا سریع ردش کن .

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

تیغ مخفی نه تیر همیونی که دست چپش یکی داره همونی که توی آساسین1 فقط یکی روی دست چپمون داشتیم
    همونی که یه خاطرش آساسینا انگشتشونو قطع می کنن...یه اسم خوبی هم داره من یادم رفته چیه...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

تیغ مخفی نه تیر همیونی که دست چپش یکی داره همونی که توی آساسین1 فقط یکی روی دست چپمون داشتیم
    همونی که یه خاطرش آساسینا انگشتشونو قطع می کنن...یه اسم خوبی هم داره من یادم رفته چیه...
    نه دیگه گویا لئوناردو یه طرحی زد که دیگه انگشتشونو قطع نمی کنن

میفرستیشون ماموریت خودشون لول آپ میشن تا به 10 برسن بشن اساسین

14. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطفا راهنماییم کنید.
    اخه عزیز من کسی واسه بچه حتی 10 ساله همچین بازی که س.گ.س و خشونت و ارزش های کاذب داره میزاره ( حالا داداش خودم هم میاد کنار خودم نگاه میکنه ولی باور کن پشیمونم از اینکه واسش گذاشتم )

ولی اگه میخوای صحنه هاشو رد کنی همش یکی داره که همون اوله بازی وقتی ازیو لباساشو در میاره که بره حموم همون جا سریع ردش کن .
    این هست و یه مراحل فرعی هم هست که مربوط میشه به کریستینا.................تقریبا اواخر بازی وقتی اساسین میره که کاترین(فکر کنم اسمش همین بود) رو ازاد کنه چزاره بورجا و با اون زن بوره فکر کنم!
    دیگه فک کنم نداشته باشه...................ولی الان همون بچه 10 ساله هم ما رو درس میدن!

16. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •