با سلام
اين بازي نسخه ي بتا نداره
فكر كنم منظورتون نسخه free هست
اگه نسخه ي free منظورتونه؛ بله داره
app store بريد و از اونجا دانلودش كنيد
موفق باشيد.
با سلام
اين بازي نسخه ي بتا نداره
فكر كنم منظورتون نسخه free هست
اگه نسخه ي free منظورتونه؛ بله داره
app store بريد و از اونجا دانلودش كنيد
موفق باشيد.
راستشو بخوای تا به حال نشنیدم و ندیدم همچین مشکلی
ولی اگه از بابت سیم مطمئنی که سالمه و پین روش نیست برو به 4.2.1 جیلیبریک هم که اومده براش
ممنون از همگی . مشکلم حل شد . چطوری ؟
اینطوری :
با 4.1 ریستور که میکردم Error 1004 میداد .
بعد دوباره ریستور کردم و بازم Error 1004 داد و رفتم تو حالت Recovery منم TinyUmbrella رو اجرا کردم . Save SHSH زدم . Start Server زدم و وقتی کارش تموم شد . Exit Recovery رو زدم . گوشی بدون آنتن اومد بالا . یه ف** تر شکن اجرا کردم با آیتونز بعد آیتونز خودش گوشی رو Active کرد .
خیلی خوشحالم .
وقتی گوشیتون آنلاک هست، چرا از tinyumbrella و گزینه start server استفاده کردید؟ از این روش برای زمانی استفاده میشه که شما نخواید Basband گوشیتون upgrade بشه و بیشتر برای گوشی های لاک کاربرد داره!
اون اروری هم که دریافت می کردید مربوط به این بود که آپگرید بیس باند گوشی شما با مشکل مواجه شده.
خوب به نظر شما وقتی از ساعت 6 بعد از ظهر تا 10 شب الافه گوشی باشم بعد با یه روش بتونم درستش کنم چرا این کار رو نکنم .
من میدونم اون واسه گوشی های لاکه واسه همین گفتم شاید بتونه استارته Carrier بزنه .
در هر صورت ممنون از راهنماییتون .![]()
سلام
برای 4.2.1 مثل اینکه آنلاکش اومد درسته ؟
بله درستهولي فقط يك سري بيس باند خاص
آیفون 4 در بیس بندهای 01.59.00 و 05.14.04
موفق باشيد
تا آخر این هفته ارائه میشه!
بهتون قول میدم!![]()
این فیس تایم چیه؟؟؟
دوما میشه یه چیز کامل دربارهی تشخیص انلاک بودن گوشی بزارید(اینی که قبلا گذاشتید کد 3-4 تا کشور رو داره)
و در اخر در تبریز هم می تونن لاک شو بشکنن؟؟
Last edited by ksksks; 12-02-2011 at 00:15.
با سلام و خسته نباشید...
من چند وقت پیش یه آیفون4 با گارانتی کامتل گرفتم و در همون ابتدا کلی برنامه کاربردی روش داشت و داره که خیلی به کارم میاد اما وقتی با آیتیونز اقدام کردم برای ریختن برنامه های دیگه پیغام میداد که باید 143 برنامه رو گوشیمو پاک کنه لذا دست به دامن برنامه i-fun-box شدم و متوجه شدم در اون برنامه برای من گزینه ی User Applications وجود نداره!
با توجه به عکس فوق به نظرم آیفون من اصلا JailBreak نشده!! درسته؟! با این تفاسیر حالا باید چه کار کنم؟ فکر می کردم چون این همه برنامه روشه Jailbreak شده باشه!
اگر با Limera1n اقدام به jailbreak بکنم برنامه هایی که الآن رو سیستم نصب شدن پاک میشن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)