یا می شد همون اول بگیم چون پیوسته نیست (شکلشو همه بلدیم دیگه)!سلام
حد چپش میشه صفر و حد راستش میشه یک،پس حد چپ و راست برابر نیستن و تابع حد ندارد.
یا می شد همون اول بگیم چون پیوسته نیست (شکلشو همه بلدیم دیگه)!سلام
حد چپش میشه صفر و حد راستش میشه یک،پس حد چپ و راست برابر نیستن و تابع حد ندارد.
Last edited by dampayi; 30-12-2008 at 14:49.
علی جان منم یه سوال دارم:
حاصل :
∑ (2^(k+1) + 3^(k) + 1)/5^(k-1)
مشکل من حساب کردنش نیست !!
می خواستم بدونم چرا جواب ها یکی نمی شه!!!
راه اول :
جمله اول می شه 8
جمله دوم می شه هیجده پنجم
یعنی قدر نسبت 9 تقسیم بر 20
پس جوابش می شه 8 تقسیم بر یک منهای نه بیستم
می شه 160 تقسیم بر 11 تقریبا 14.54
راه دوم:
جدا کنیم یعنی زیگما 2 به توان k ضرب در 2 کلش تقسیم بر 5 به توان k ضرب در 5 به توان منفی یک
برای سه تا جمله همینو بنویسم آخرش می شه
دو پنجم به توان کا ضربدر 10 به علاوه سه پنجم به توان کا ضربدر 5 به علاوه یک پنجم به توان کا ضربدر 5
که وقتی سیگما رو پخش کنیم و دونه دونه برای هر کدوم فرمولو بنویسیم می شه بیست سوم + پانزده دوم + پنج چهارم که می شه 185 دوازدهم تقریبا 15.41
چرا؟
با سلام مجدد و تشکر ویژه از دوست خوبمون ali_hp
راستش از این روش یکی از دوستام اثبات کرده.میخواستم ببینم روشی غیر از این وجود داره؟
اگه هست لطف کنید اونم بنویسید.
با تشکر ویژه از همگی
ای وای چرا این عبارتو اینجوری نشون می ده!!!
به خدا من درست نوشتم!!!
علی جان برات می خونم!!!:
سیگما یک تابینهایت، دو به توان کای به علاوه یک ، به علاوه 3 به توان کا، به علاوه 1، کلش تقسیم بر 5 به توان کای منهای یک
ممنون
آقا خیلی ممنون من خودم فهمیدم چرا غلط می شد!!
به خاطر اینکه اون ضابطه اولیه تصاعد هندسی نبود (جمع چندتا تصاعد هندسی بود)!!!!!!!!!!
سلام...
می خواستم بدونم آیا کسی می دونه روش سه قطری در حل دستگاه معادلات خطی (ax=b) چی هست؟
از کجا می تونم اطلاعاتی در مورد این روش و الگوریتم کار کردن اون بدست بیارم؟
انواع روشهاي عددي حل مسائل مطرح در اكثر علوم مهندسي ، از جمله مهندسي سازه ، منجر به تشكيل دستگاه معادلات خطي مي شود. روشهاي تفاضلات محدود ،المان محدود، سختي، نرمي و ... در حل سازه ها منجر به تشكيل دستگاه معادلات خطي مي شود. يكي از روشهاي حل دستگاه معادلات خطي روشهاي تكراري مي باشد. روش تكراري شناخته شده و مرسوم در تحليل سازه ها روش پخش لنگر مي باشد. در اين روش كه دستگاه معادلات حاصل از روش شيب افت با روشهاي تكراري حل مي شود، منطبق بر روش گاوس سايدل مي باشد. در اين پايان نامه با بررسي هايي در روش پخش ممان نشان داده شده است كه جملات حاصل از روش پخش ممان در هر مرحله از عمليات پخش ، جملاتي از يك سري هندسي همگرا مي باشند. .و مجموع بينهايت تكرار كه به جواب دقيق معادلات ميل مي كند با يك عبارت صريح قابل بيان است. با كاربرد مفهوم هندسي بودن جملات حاصل از روش تكراري پخش ممان در حل تيرهاي سراسري كه ماتريس ضرائب دستگاه معادلات آن سه قطري است، مي توان حل دستگاه معادلات سه قطري را به صورت نهايي قالب بندي كرد. اين موضوع كه حل دستگاه معادلات سه قطري در حالت كلي را مي توان توسط فرمول بسته اي بدست آورد به نظر مي رسد از نظر رياضي حائز اهميت باشد.
هر کس می دونه لطفا راهنمایی کنه و منابعی رو در این زمینه اعلام کنه...با تشکر فراوان![]()
هلاک شدم !! ببین قربونت من دوساعت گشتم رسیدم به یه وب که بهتره خودت بری اونجا پیداش کنی
باشه؟
آفرین قربونت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کمک!
سلام
سوالم مربور به احتمالات میشه! اسونه ولی خودم یادم رفته!
7 تا کیسه داریم که توی هر کدوم 3 مهره ی رنگی وجود داره! حالا به چند مدل میشه این مهره ها رو خارج کرد؟
مثلا :
1-ابی-2-ابی-3قرمز-4سفید5-قرمز6-ابی7-قرمز
یه مدلشه! چجوری حساب کنم که چند مدل میشه؟
کپی همین سوال تو جبر احتمال سوم دبیرستان موجوده که برای پیدا کردنش به گام به گام مراجعه شود
ویا دوستان جواب بدن
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)