فكر كنم هركي بخره چند سال لازمه باهاش كار كنه تا از همه امكااناتش استفاده كنه!!![]()
فكر كنم هركي بخره چند سال لازمه باهاش كار كنه تا از همه امكااناتش استفاده كنه!!![]()
این اخر اگه بیاد فکر می کنید چقر قیمت پیدا میکنه؟ اخه چرا تو ایران پیش فروش نداره؟ ها ها ها
اي کاش نوکيا بجاي اينکه اونهمه صرف چيزاي جانبي مثل خروجي HDMI و فلشخور و صداي دالبي بکنه که شايد نهايتا چند بار در ماه بکار آدم بياد، يه سي پي يوي قويتري ميذاشت که اينقدر گوشيش کند نباشه. حداقل هميشه شما با سرعت گوشي سر و کار دارين.
بعد يه چيز ديگه: من شنيدهام نوکيا قراره يه سيمبين 4 بيرون بده که از لحاظ رابط کاربري هم فرقهايي کرده. اونو ديگه نميشه رو اين گوشيها (N8 و...) ريخت، درسته؟
آقا اینجا عجب فروم فعالیه!!! از فروم های تخصصی موبایل هم فعالتره!!!
هر روز هم که میگزره یه چیز جدید در مورد ان 8 میشنویم که منو بیشتر از پیش وسوسم میکنه !!!![]()
جدا خسته شدم اینقدر در مورد مجموعه پردازشی گوشی توضیح دادم
لطفا صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه بفرمایید(بچمارک ها..مقایسه ها...توضیحات)
ان8 هیچ مشکلی در زمینه پردازشی نداره با اون جی پی یو هیولاش !!
مقایسه ان 8 با آیفون 4 توسط gsm:
پارت 2:در این پارت این قسمت ها بررسی شده است:
music player/camera/calendar/gaming:need for speed
لینک پخش ویدیو:
لینک دانلودویدیو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidkabiri6270; 21-09-2010 at 22:45.
سلام
البته این ویدیوی مقایسه ان 8 با آیفون 4 یه نمه مشکوک میزنه.چون ویدیوهای قبلی از ان 8 و سرعت خوبش توی پست های قبلی گذاشته شده.حالا یه دفعه اینهمه سرعت گوشی کم شده باشه....
اينقدر زود قضاوت نکنيد.
اون چيزي که تو ويدئوهاي گوشي ديده ميشه - که قطعا نتيجهايه از همه اين حرفها - براي يه گوشي با اون قيمت مناسب نيست. پروسسور گرافيکم قرار نيست خوندن اس ام اسها يا مرور وب رو تندتر کنه.
بنظر منم مشکوکه سرعت n8 بیشتر از این حرفا بود.در هر صورت من راجع به نرم افزار و سرعت n8 اصلا نگران نیستم چون با توجه به سخت افزار فوق العاده ای که داره با یکی دوتا اپدیت میترکونه
قدرت فلش زنون برام مهمه که تا به حال نمونه ای ازش ندیدم
علما دعوا نکنین!
این کندی به احتمال بالای 90% بخاطر باگ نرم افزاری هست. مسلما یکی از دلایل تاخیر در عرضه گوشی همین باگ کند شدن گوشی هست. این ها احتمالا باز اومدن چشمشو درست کنن زدن ابروش رو در آوردن!
احساس می کنم گوشی با هر فرمانی که می گیره، اول فکر می کنه، سپس پاسخ می ده!
خلاصه این که گیر به سخت افزارش ندین. سخت افزار خوبی داره
شاد باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)