دوستان بخشید
من هر 6 پارت رو تو IDM پشت سر هم قرار دادم
آیا میشه کاری کرد که پس از پایان یکی به صورت خودکار شروع به دانلود فایل بعدی کنه ؟
دگه کم کم داره خوابم میبره...
دوستان بخشید
من هر 6 پارت رو تو IDM پشت سر هم قرار دادم
آیا میشه کاری کرد که پس از پایان یکی به صورت خودکار شروع به دانلود فایل بعدی کنه ؟
دگه کم کم داره خوابم میبره...
همه رو که گزاشتی تو IDM بعد از گزینه Downloads گزینه start queue و بعد گزینه start main queue رو بزن
بعد برو لالا
یکی از برتری های مولتی لینک اینه که شما میتونید با دانلود کردن همه ی لینک ها به طور همزمان, از تمام پهنای باند اینترنت استفاده کنید. هر 6 تا رو بزار روی دانلود.
شرمنده حالا کدم راه بهتره ؟
ببخشید که بی ربطه نسبت به تایپیک
آقای Mostafa NBA به نظرت داداش از یه کافی نت معمولی چند ساعت میشه دان کرد؟
دوستان اگه راه دست تون بود بعد از اجرا یه عکس از بخش فورمیشن بازی و همچنین ضربات ایستگاهی و نحوه ایستادن بازیکنای ستاره پشت توپ بزارید و ببینید این دروازه بانها هم ضربات شروع مجدد رو شبیه واقعیت خودشون میزنن یا نه که در ادامه اجرتون با آقا سیدالشهدا باشه. ممنون
Last edited by balloon; 15-09-2010 at 03:26.
بین 3 تا 4 ساعت طول میکشه !
دوستان ممنون ...
من 12 ساعت طول میکشه دانلود تموم بشه...
متاسفانه دوستم بیدار بیست که نصف لینک هارو بدم اون بگیره.
من برم یه قسمت سریال ببینم بع می رم میخوابم (البته اگه خوابم ببره از دستت این کنامی ...)
احتمالا خواب 2011 رو می بینم![]()
شماها تا الان بیدار موندیمبابا ماشالا من با خودم میگفتم کسی نیست که از من بیشتر بازی فوتبالو دوست داشته باشه اما الان که برای نماز بیدار شدم اومدم اینجا میبینم ماشالا تا این وقت شب که نزدیک صبحه هنوز بچه ها بیدار بودن .
بابت لینکها هم مصطفی جان دستت درد نکنه .
مصطفی الان لینکهایی که برای دانلود گذاشته بودی امتحان کردم سرعتش از 20-25 بالاتر نمیره سرور شما محدودیت سرعت داره ؟
لینکهای اصلی هم که چند صفحه قبل وحید زحمت کشیده گذاشته نهایتا از 35-40 بالاتر نمیره . اینجوری که باید تا فردا صبر کنیم اینا دانلود بشه !
یک کلک جالب به ذهنم رسید تمام بخشها رو با هم بزارید برای دانلود اینجوری 5 -6برابر سریع تر میشه دانلود کرد من الان هر 6 بخشو گذاشتم هر کدوم سرعت دانلودش حدود 20 تا میشه که ضرب در 6 میشه 120 . اینجوری سه ساعته تمامشو میشه گرفت .![]()
Last edited by 4039; 15-09-2010 at 04:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)