سییوت رو بزار ببینم از ولیو هست یا نه
ولی کاری نداره که تکمیلش با این عکس یه مطابقتی بده
سییوت رو بزار ببینم از ولیو هست یا نه
ولی کاری نداره که تکمیلش با این عکس یه مطابقتی بده
برای اینکه تفنگ دشمن رو ازش بگیری استفاده میشه. شما f رو بزن و بعد دست خالی منتظر باش تا دشمن بهت حمله کنه بعد کلیک چپ رو بزن به جای اینکه ضد حمله کنی سلاحش رو میگیری. البته از سربازایی که صورتشون هم کامل با یک ماسکی پوشیده شده نمیشه گرفت به راحتی ولی از سربازای معمولی و شوالیه ها و نیزه داران میشه گرفت.
شما اگه e رو بزنی دشمنت ترغیب میشه زود تر بهت حمله کنه. در ضمن اگر از دشمن یکم فاصله بگیری و کلیک چپ رو بزنی از رو زمین خاک برمیداره میپاچه تو صورت رقیب و رقیب چشاشو میگیره اونوقت میشه کشتش.![]()
فکر کنم داری رویه 370 بازی میکنی نه PC
به هر حال من صفحه قبل گفتم این مرحله چطور رد میشه
کلا 20 تا فیلم truth هست که ربطی به سکانس نداره هر وقت بری میتونی رمز یابیش کنی![]()
ممنون !
راهنمایی دوستمون AlexMercer کمکم کرد !
فقط یکیشو برعکس گذاشته بود !
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر
سلام
من بازیو راحت میتونم اجرا کنم ولی سیو نمیشه بازی و هر بار که میام بیرون دوباره بازی از اول میا میشه کمک کنید
ممنون
بازي رو حذف كردم و دوباره نصب كردم و همه راههاي گفته رو انجام دادم و باز هم تا نت نباشه لانچر كار نميكنه و در حال لود شدنه و وقتي هم كانكت ميشي لانچر رو آپ ميكنه و هيچ سريال و پسي رو قبول نميكنه
شما لانچرت مشکل داره. لانچر پست اول رو نصب کن.
من وقتي سرور رو ميزنم اين ارور رو ميده :
و وقتي بازي رو ميزنم پيغام كذايي وصل شدن به سايت يوبي سافت رو ميده همه ي كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم . ولي نميشه
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
نه با pc بازی میکنم
ممنون ولی دقیقا متوجه نشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)