تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 634 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این هم قدرت از نوع موتورولا

بنچمارک بالا مربوط به دروید 2 هست و احتمالا" میلستون هم مشابه باشه و حتی شاید بالاتر از این !

-دروید (میلستون) 2
    - نکسوس با آندروید 2.2
    - دروید ایکس با آندروید 2.1
    - گالاکسی با آندروید 2.1
    - دیزایر با آندروید 2.1
    - x10 با آندروید 2.1
    - میلستون 1 با آندروید 2.1
    =================
    به نقل از دوست خوبم fire159
    دیگه خودتون قضاوت کنید

2. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حرف اشتباهی نمی زنی ولی خب آخه ببین اگه با این دید بخوای جلو بری همیشه باید منتظر یه چیز بهتر باشی... مطمئنا" امنیا 4 هم میاد یه روز htc hd3.... ضمن اینکه خب قیمت هم معقوله ای جدا داره واسه خودش.... من فکر می کنم این گلکسی اگه به زیر 570 بکشه 8 گیگش عالیه رقیبی نداره تو اون رنج قیمتی....
    یه سوال.... من یه بار یه تز دادم کسی نظری نداد... دوباره می گم
    نمیشه مثل بعضی گوشی های htc که میشه آندروید روش ریخت رو سامسونگ ویو هم این کار رو انجام داد...؟! سخت افزار گوشیش فکر نمی کنم چیزی کمتر از گلکسی داشته باشه... اگه بشه خیلی عالیه

تایید میشه، گالاکسی چند ماهی هست معرفی شده هنوز کمیابه تو ایران احتمالا تا hd3 بخواد با یه قیمت معقول بیاد سال دیگه شده.
    در مورد سیستم عامل به نظر من مهمترین خصلتش برنامه هاش هستند که باید نیازهای کاربر رو کامل پوشش بده که اندروید تقریبا بعد از یکی دو سالی که از ورودش گزشته به این هدف رسیده.درمورد ویندوز موبایل هم این اتفاق افتاده ولی با توجه به اینکه مایکروسافت دیگه برنامه های قدیمی رو روی ورژن 7 ساپورت نمیکنه عملا دیگه پیشرفت نمیکنه.ویندوز 7 هم زمان میبره تا برنامه هاش کامل بشه.گذشته از اون هنوز نیومده که بشه در موردش نظر داد.
    در مورد اون تز شما هم بهتره بیخیالش بشی، چون اصلا شبیه عوض کردن ویندوز کامپیوتر خونه نیست.کاملا به سخت افزار بستگی داره و کار کاملا فوق تخصصی هست که کسی نمیاد انجام بده. اونم واسه یه گوشی که طرفدارش خیلی زیاد نیست نهایتش هم چیز جالبی از کار درنمیاد بهتره از اول یه گالاکسی بگیریو خلاص

4. 3 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حرف اشتباهی نمی زنی ولی خب آخه ببین اگه با این دید بخوای جلو بری همیشه باید منتظر یه چیز بهتر باشی... مطمئنا" امنیا 4 هم میاد یه روز htc hd3.... ضمن اینکه خب قیمت هم معقوله ای جدا داره واسه خودش.... من فکر می کنم این گلکسی اگه به زیر 570 بکشه 8 گیگش عالیه رقیبی نداره تو اون رنج قیمتی....
    نمیشه مثل بعضی گوشی های htc که میشه آندروید روش ریخت رو سامسونگ ویو هم این کار رو انجام داد...؟! سخت افزار گوشیش فکر نمی کنم چیزی کمتر از گلکسی داشته باشه... اگه بشه خیلی عالیه
    سلام دوست عزیز.
    حرفت کاملا معقول و درسته و هیچ شکی نیست که صنعت IT هیچ وقت درونش توقفی وجود نداره و هر روز باید شاهد ورود تکنولوژی و محصولات جدیدی باشیم و رقابت بین کمپانی های فعال در این صنعت بسیار بالاست.
    ولی فکر کنم منظور من رو درست متوجه نشدی ، منظور من این بود که Windows Phone 7 رقیب تازه وارد و جدی و قدرتمند اندروید و iOS هست و با وجود پشتیبانی به این بزرگی نظیر مایکروسافت که در همه ابعاد داره ازش حمایت میکنه یقین داشته باش ما شاهد ظهور یه سیستم عامل کاملا قدرتمند خواهیم بود چون من خودم مهندسی نرم افزار کامپیوتر خوندم و به طبع یه برنامه نویس کامپیوتر هستم ، میدونم که مایکروسافت چه تلاشی برای این سیستم عامل کرده و چه حمایتی از جهت نرم افزاری ازش میکنه و همینطور به خاطر اینکه ورود این سیستم عامل به بازار و عرصه رقابت نزدیک هست پس باید صبر کنیم تا این سیستم عامل هم بیاد و بعد یه قضاوت و بررسی کلی بین این سیستم عامل ها انجام بدیم چونکه دیگه بعد از این سیستم عامل به این زودی ها سیستم عامل جدیدی ارائه نمیشه و فقط آپدیت نرم افزاری هاشون میاد.
    در مورد امنیا 3 هم چونکه یقینا ویندوز فون 7 سامسونگ نیز این گوشی خواهد بود سامسونگ تمام ضعف های سه گوشی امنیا 2 و گالاکسی و ویو رو برطرف میکنه و مطمئنا امنیا 3 چکیده این سه گوشی خواهد بود و طبیعتا یه گوشی فوق العاده و قدرتمند.
    امیدوارم تونسته باشم منظور خودم رو درست بیان کرده باشم.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 06-09-2010 at 10:00.

6. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

......................
    سلام دوست من.
    چرا نمیشه خوبم میشه الان هکرهای محترم دارن پروژه WaveDroid رو استارت میزنن اینم سایتش البته چیزشکن میخواد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohsen_tanha021; 06-09-2010 at 00:47.

8. 5 کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام دوست من.
    چرا نمیشه خوبم میشه الان هکرهای محترم دارن پروژه WaveDroid رو استارت میزنن اینم سایتش البته چیزشکن میخواد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته ولی هیچ چیزی نمیتونه جای اندوریدی که خود کارخونه برای گوشی میزنه رو بگیره
    مثل اندوریدهایی که برای وین موبایل موجوده و پر باگه و حتی قسمتهای اصلی گوشی مثل تماس یا اس ام اس یا بلوتوث و..... توش کار نمیکنه
    پس تنها راه اینه که این گروه اندورید گالکسی اس رو یه جورایی پرت کنه برای ویو
    من که بیصبرانه منتظرم بیاد تاریخ ریلیز ندادن؟

10. این کاربر از vtv004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بنچمارک بالا مربوط به دروید 2 هست و احتمالا" میلستون هم مشابه باشه و حتی شاید بالاتر از این !

-دروید (میلستون) 2
    - نکسوس با آندروید 2.2
    - گالاکسی با آندروید 2.1
    - دیزایر با آندروید 2.1
    - x10 با آندروید 2.1
    =================
    دیگه خودتون قضاوت کنید

ممنون ولی خوب بود ربطش به تاپیک رو هم مینوشتی
    آهان.چون گالاکسی هم هست؟ پس چرا ننوشتی دروید با اندروید 2.2 ؟

12. این کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ايكس 10 آندروئيد 2.1 داره؟

14. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

دوستان یه سوال یه خورده بی ربط

این تب لت سامسونگ که معرفی شده p1000 همون تب لت معروفش هست که قرار بود معرفی بشه نمونه بزرگتر گالاکسی s

آخه این که معرفی شده یه صفحه نمایش tft داره ولی اون قرار بود super amoled باشه
    بله همونه
    از مقامات سامسونگ کسی نگفته بود که قطعاً صفحه نمایش اون سوپر آمولد خواهد بود!
    سوپر آمولد فعلاً با کمبود تولید نسبت به تقاضا روبرو هست و میشه گفت که از سال 2011 کمکم این مشکل رفع میشه
    در مورد صفحه نمایش گالاکسی تب هم باید بگم که نوعش super TFT هست که هم مصرف انرژی پایین تری نسبت به ال سی دی های معمولی داره و هم قیمت تمام شده اون پایین تره
    Last edited by aliugd; 06-09-2010 at 13:19.

16. 4 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

-دروید (میلستون) 2
    - نکسوس با آندروید 2.2
    - گالاکسی با آندروید 2.1
    - دیزایر با آندروید 2.1
    - x10 با آندروید 2.1
    =================
    دیگه خودتون قضاوت کنید
    دروید از OMAP 3630 استفاده میکنه که از لحاظ cpu با Hummingbird S5PC110 سامسونگ تقریبا برابر ولی gpu استفاده شده در Hummingbird از نوع SGX540 که این عکس زیر همه چیز مشخص می کنه (لگ فیکس نصب شده. رام 2.2.گلاکسی 9000)
    مال دروید SGX530.اطلاعات بیشتر راجب این دو نسل کارت گرافیک اگه خواستی میزارم

Last edited by r_you168; 06-09-2010 at 11:32.

18. 4 کاربر از r_you168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان
    این عکسو در جواب اون کاربری میذارم که میاد اینجا اسپم میذاره
    این تستو یکی از بچه های موبایلستان با نام کاربری mjd_soori با گوشی گالاکسی اس انجام داده وگفته :
    این بنچمارک بعد از LogFix کردن رام برای گوشی من هم به این حد رسیده :

رنگ زرد امتیاز گوشی این فرد در این تست هست البته این عکس مال گوشی این فرد نیست ولی امتیازی که گوشی این فرد از این تست بدست اورده عدد 2020 هست.
    امیدوارم دیگه اینجا شاهد اسپم دادن چنین کاربرانی نباشیم.
    Last edited by mahroo_z1; 06-09-2010 at 13:57.

20. 7 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •