تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 500 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من به تازگی با لپ تایب های اپل اشنا شدم وو یک دل نه 100 دل عاشقشون شدم تا آخر تابستان هو میخوام لب تابم رو عوض کنم 1.5 هم سقفم هست انتخابم هم mc 374 all هستش
    فقط چند تا چیز هایی منو می تر سونه
    1. سیستم عامل mc این نوت بوک ها
    2. تو تالر های مک از داغ کردن مک بوک پرو ها شکایت شده بود
    3. خراب شدن قطعاتش و خدمات تو ایران

یه چیزه دیگه که این که با بوجه که من دارم vaio cw2 QGX هم منو خیلی وسوسه میکنه آخه کانفکت خیلی توپی داره
    نظر تون در این مورد چیه ایا ارزش اینو داره که کانفکتم پاین باشه ولی ال 374all باشه ؟؟

من کارم چت و سرچ مقاله و ترجمه و چند تا بر نامه آماری هر از گاهی بازی هستش ((دانشجوی ارشد))
    خواهشن من و با راهنمایی های برادرانی از این شک و دو دلی نجات بدین
    سلام دوست عزیز
    با اجازه سایر دوستان که از من واردتر هستند:
    1-نگران سیستم عامل مک نباشید، یه کم کار کنید عادت می کنید و برنامه ها و کرکشم هست تازه می تونید ویندوز هم در کنارش نصب کنید
    2-تا جایی که می دونم اگر داغ هم بکنه ،به اندازه سونی داغ نمیشه
    3-خرابی تا به حال نشنیدم و کیفیت قطعات عالیه
    من خودم سونی دارم. اصلا" به اپل نمیرسه.همه چیز کانفیگ نیست،کیفیت اپل بالاتره و این خیلی مهمه و خود سیستم مک هم سرعتش بالاتره از ویندوز
    از اپل نمیشه دل کند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

lممنونم از جوابتون اگه بقیه اساتیت هم نظر بدن به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از اپل رو دارن ممنون میشوم و این که mc 374 all جواب گویه نیاز من که تو پست قبل اشاره کردم میشه یا نه

در مورد صحت یا شایعه بودن گرم شدن((داغ شدن تنور شدن به نقل از شاکیان اپل)) توضیح بدن ممنون میشوم!!!!

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

درست می فرمایی دوست خوبم،اما مشکل من نرم افزارهاییه که چندتاشو گفتم،شاید خنده دار باشه ولی اکثر اینا روی 7 هم کار نمی کنند،فقط روی XP کار می کنه...اگه بدونم که میشه روی مک بوک XP ( فرقی نداره 32 یا 64 بیتی)نصب کنم و اختلال نداشته باشه در خریدش شک نمی کنم!
    XP نصب میشه! چرا که نه ، اینوببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با محصولات اپل ، فقط غیرممکن ، غیرممکنه!

موفق باشید ،

امید

4. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با اجازه سایر دوستان که از من واردتر هستند:
    1-نگران سیستم عامل مک نباشید، یه کم کار کنید عادت می کنید و برنامه ها و کرکشم هست تازه می تونید ویندوز هم در کنارش نصب کنید
    2-تا جایی که می دونم اگر داغ هم بکنه ،به اندازه سونی داغ نمیشه
    3-خرابی تا به حال نشنیدم و کیفیت قطعات عالیه
    من خودم سونی دارم. اصلا" به اپل نمیرسه.همه چیز کانفیگ نیست،کیفیت اپل بالاتره و این خیلی مهمه و خود سیستم مک هم سرعتش بالاتره از ویندوز
    از اپل نمیشه دل کند!
    مرسی از راهنمایی خوبتو اگر سایر اساتیت هم انایت کنن بنده رو با جواب دادن به سوالات قبلیم راهنمایی کن واقعا ممنون میشوم به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از مک بوک رو دارن .......... بنده رو راهنمایی کنن

6. این کاربر از yavar-mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مرسی از راهنمایی خوبتو اگر سایر اساتیت هم انایت کنن بنده رو با جواب دادن به سوالات قبلیم راهنمایی کن واقعا ممنون میشوم به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از مک بوک رو دارن .......... بنده رو راهنمایی کنن

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    من به تازگی با لپ تایب های اپل اشنا شدم وو یک دل نه 100 دل عاشقشون شدم تا آخر تابستان هو میخوام لب تابم رو عوض کنم 1.5 هم سقفم هست انتخابم هم mc 374 all هستش
    فقط چند تا چیز هایی منو می تر سونه
    1. سیستم عامل mc این نوت بوک ها
    2. تو تالر های مک از داغ کردن مک بوک پرو ها شکایت شده بود
    3. خراب شدن قطعاتش و خدمات تو ایران

یه چیزه دیگه که این که با بوجه که من دارم vaio cw2 QGX هم منو خیلی وسوسه میکنه آخه کانفکت خیلی توپی داره
    نظر تون در این مورد چیه ایا ارزش اینو داره که کانفکتم پاین باشه ولی ال 374all باشه ؟؟

من کارم چت و سرچ مقاله و ترجمه و چند تا بر نامه آماری هر از گاهی بازی هستش ((دانشجوی ارشد))
    خواهشن من و با راهنمایی های برادرانی از این شک و دو دلی نجات بدین
    با سلام به شما دوست عزیز ،

۱ - سیستم عامل مک ، تو ۲ ثانیه ویندوز رو سوسک میکنه! از شوخی بگذریم ، مکینتاش یک سیستم عامل قدرتمند ه ، که از کرنل یونیکس استفاده میکنه ، و امنیت فوقالهاده بالایی داره ، با مکینتاش و شما باید برای همیشه ، ویروس ، تروجان و... رو فراموش کنید!

۲ - شما ، هر سیستمی که یک مدت روشن باشه ، داغ میکنه! و جای هیچ نگرانی نیست ، چون سیستم خنک کننده ی محصولات اپل ، تو چند ثانیه دما رو میاره پایین!

مگر لپ تاب های دیگه داغ نمیکنند‌؟؟؟؟

- تو همین انجمن ، بحثش هست ، بگردید پیدا کنید ، دمای سری F سونی ، به حدی بالا رفته بود که پردازنده سوخت! (ذوب شد!)

اما ، از اینجور مسائل در محصولات اپل وجود نداره!

۳ - حداکثر تا ۱۰ سال از این مشکلات ندارید! ، بی اغراق من یک آی مک دارم که از پردازنده های Power PC استفاده میکنه و مال حدودا ۹ ساله پیش ه! و تا حالا هم مثل بنز داره مار میکنه!

حتی اگر سراغ اپل نرفتید ، سونی وایو رو فراموش کنید! بیشترین خرابی رو در دنیا داشت! به عبارت دیگه رکورد خرابی توسط سونی شکسته شده!

از دودلی ، معلومه که ، شما تا حالا با مک کار نکردید !

موفق باشید ،
    امید

9. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داداش امید دستت درد نکنه در مورده انتخاب چی با 1.5 میتونم mc 374all بخرم /؟؟/
    در مورده پردازنده گرافیکیشgeforce 320m 256 m هستش جواب این بازی های جدید رو میده(( سوتی اماتور بازی))مثلا پی اس 2010 بازی هایی با گرافیک با لا مثل گرز اف وار ((هدفم از این سوال میخوام عیار مچ بودن قطعات دستم بیاد و قدرت کارت گرافیکی های 320m جی فورس))

و اگه سراخه اپل نرفتم کدوم لب تاب رو بهم پیشنهاد میکنی با سقف مبلغ 1.5 با فاکتر سبک بودن((2.4و به پایین)) کارت گرافیکی بالا، کش و سی پی یو بال

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

یکی از دوستام بین خرید ایپد و لپ تاپ اپل مونده

مک پرو 990 با 374 چقد فرق می کنن ؟ باتری 990 چقد شارج نگه می داره ؟ !

و ایپد هنوز امکانش نیست که وین xp روش نصب شه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

یکی از دوستام بین خرید ایپد و لپ تاپ اپل مونده
    مک بوک پرو ،

مک پرو 990 با 374 چقد فرق می کنن ؟ باتری 990 چقد شارج نگه می داره ؟ !
    فرق در چیپست انودیا ، سرعت عملکرد پردازنده و عمر باتریست ، ۹۹۰ ، تا ۷ ساعت شارژ نگه میداره!

و ایپد هنوز امکانش نیست که وین xp روش نصب شه ؟
    این امکان نداره! به هیچ وجه!

پسر خوب ، فردا پس فردا که iOS 4.0 برای آی پد ریلیز شه ، دیگه حتی قابلین دانگرید به ۳.۲ هم نخواهد بود ، اپل فزیمور های جدیدش رو داره بصورت دیجیتال امضا میکنه! که کسی نتونه ، دانگرید کنه! اونوقت شما توقع داری ....

ویندوز XP به هیچ وجه نمیتونه ، صفحه نمایش مالتی تاچ ، با فناوری IPS رو شناسایی کنه!

ا 

13. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داداش امید دستت درد نکنه در مورده انتخاب چی با 1.5 میتونم mc 374all بخرم /؟؟/
    در مورده پردازنده گرافیکیشgeforce 320m 256 m هستش جواب این بازی های جدید رو میده(( سوتی اماتور بازی))مثلا پی اس 2010 بازی هایی با گرافیک با لا مثل گرز اف وار ((هدفم از این سوال میخوام عیار مچ بودن قطعات دستم بیاد و قدرت کارت گرافیکی های 320m جی فورس))

و اگه سراخه اپل نرفتم کدوم لب تاب رو بهم پیشنهاد میکنی با سقف مبلغ 1.5 با فاکتر سبک بودن((2.4و به پایین)) کارت گرافیکی بالا، کش و سی پی یو بال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •