شما تایپ کنید من براتون پی دی اف میکنم![]()
شما تایپ کنید من براتون پی دی اف میکنم![]()
سلام.
دستتون درد نکنه ورژن درایور کارت گرافیکم رو آوردم پاییین مشکلم حل شد.
راستی یه سوال دارم:
چطور می شه یه pickup رو عوض کرد منظورم اینه که وقتی یه اسله می زاری که بداره یه چیزی زیرش هست که یکم تخیلیهست می خوام اون اسلحه رو از روی زمین بردارم نه از روی اون؟
![]()
خب اموزش 4 هم اماده شد نظر یادتون نره . بازم از عزیران درخواست می کنم که اگه می تونن توی جاهای دیگه اپلودش کنند که دیگرانی که مشکل دارن هم بتونن استفاده کنن . بازم می گم نظر یادتون نره.
مشکل اپلود پیدا کردم الان درستش می کنم .
راستی جایی به راحتی رپید شر نیست.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
خب درست شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
خب درست شد
کیان جان اصلش تایپشه، PDF کردن که کار 10 ثانیس کلش.
سلام
خواهش می کنم، حالا فهمیدی چرا می گفتم نمی خواد زرتی کارت عوض کنی؟
اون چیز! هم تخیلی هست احتمالا چون بازی UT کلا تخیلیه. توصیه می کنم گاهی اوقات برا چند دقیقه موارد فنی قضیه رو بذار کنار و پیش خودت فکر کن آیا یه راه ساده هست که بتونم کار X رو انجام بدم؟ مثلا تو این مورد کافیه WeaponFactory رو 12 الی 16 واحد ببری تو زمین، همین!
البته راه اساسیش تغییر تو کد هست. مثلا برای این مورد می تونی توی کلاس UTWeaponPickupFactory توی قسمت DefaultProperties توی خط زیر هر مدلی که می خوای به جای مش خودش بذاری:
یا حتی خط زیر رو زیر خط بالایی اضافه کنی تا کلا رندر نشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فعلا همون راه ساده ی اول کارتو راه می اندازه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد.![]()
محمد جان دستت درد نکنه.
راستی توی این نسخه جدید توی قسمت properties لامپ ها گزینه use volumes? که توی فیلم های خود سایت هست کجا رفته؟
و اینکه توی آخرین فیلم light یاد می ده چطوری dominant light رو یاد می ده ولی وقتی سایش رو زمین می افته یه جوری هست مثل عکس اولی ولی من مثل عکس دومی می خوام:
عکس 1 :
عکس 2 :
خواهش می کنم.
عکسات برام لود نمیشه، یه جا دیگه آپ کن.
Light Volume هم دو حالت داره. یکی اینکه از قلمشون افتاده که بعید می دونم و یکی هم اینکه برای تغییرات موقتا از کار انداختنش. هر دو ممکنه چون هر چی باشه دارن مدام رو UDK کار می کنن و ماهی یه آپدیت جدید ازش می دن.
در هر صورت یه راه بهت نشون می دم، ولی اگه مورد دوم بوده باشه، ممکنه تو کار نور یا کلا انجین اختلالی ایجاد بشه، پس قبل هر تغییر یه بکاپ از شاخه ی Src بگیر.
برو کلاس LightComponent رو باز کن و توی خطوط 133 ، 157 و 163 بعد از کلمه ی Var یه پرانتز باز/بسته بذار.
مثلا خط
رو بکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه صرفا برا کنجکاوی پرسیدی و کار واجبی باهاش نداری توصیه می کنم به کد دست نزنی.
فعلا.![]()
دستت درد نکنه این کار کرد فقط این یکم مشکل داره آخه یه چند تا چیز کم هست هنوز مثلا اکسکلوژن و این کلوژن...
عکس 1:
عکس 2:
![]()
Last edited by Sadegh 2007; 15-09-2010 at 05:21.
درود
دوستان من اینجا سوال کردم جواب خوبی ندادن و گفتن کانال الفا مشکل داره نظر شما هم همینه؟
ببین می شه اون عکس رو اینجا هم بزاری . اونجا روش زدم بزرگ نمی شه و نمی اد . شاید من بتونم کمکت کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)