راستی یه چیزی این گیج روغن باید روی چندمی باشه ماله من فکر کنم روی دومی یا سومیه
روغنش کم نیست؟
راستی یه چیزی این گیج روغن باید روی چندمی باشه ماله من فکر کنم روی دومی یا سومیه
روغنش کم نیست؟
منظورم اینه که چرا شیشه های آینه بغل زانتیا این رنگییه سبز کم رنگه سمت شاگرد وراننده؟
می شه ربطو با سمند موتور ملی توضیح بدین؟
بعد از ریختن آب داخل رادیاتور یه مقدار چربی دیدم.البته صدا و قدرت موتور اصلاً کم نشده مشکل چیه؟
اگر که ماشینتون ef7 مدل بالا هست هرچه سریعتر به نمایندگی مجاز برین! نشونه ایراد در واشر سر سیلندر هست و هرچه دیرتر برید ممکنه خرابی بیشتری ببار بیاره..
امکان داره املاح داخل رادیاتور باشه؟
دوست من احتمالش هست ولی اینکه شما لکه های روغن داخل رادیات ببینید نشانه سوختن واشر سرسیلندر و متعاقبا سوختن موتور . فورا به نمایندگی مراجعه کنید.
اگه خودروتون مال اواخر 20 و اوایل 91 هست واشر سرسیلندرتون ایرانی هست و امکان سوختنش خیلی زیاده.
سلام بچه ها
روغن موتور ef7 رو باید چند لیتر بریزم؟
ممکن هر ماشینی مقدار روغنی که لازم داره فرق کنه منظورم ef7 ها هست؟
سلام دوستان.من بین خرید ef7 بنزینی و پایه گاز سوز شک دارم. تمام مطالبی که درباره طراحی این موتور بر اساس کار با گاز هستش رو میدونم اما امروز از تعمیر کار خود ایران خودرو پرسیدم میگفت فقط بنزینی بگیر چون گاز سوز ها موتور رو خراب میکنه و تا حالا چند تا مشتری واشر سر سیلندر سوزوندن و از این حرفا.....قیمت ef7 بنزینی مالتی پلکس 21370000 و پایه گاز سوز 22900000 هستش که اختلاف قیمتش مهم نیست اگه واقعا گاز سوز بیارزه...
ممنون میشم راهنمایی کنید..
شانسیه دوست عزیز. بعد از واردات یه حجم عظیم سرسیلندر هندی، تازه متوجه شدن که اینا مشکل دارن و برای این که ضرر نکنن دارن از هر گروه ماشین تولیدی چند تا رو با اینا مونتاژ میکنن . اگه شانس بیارین نمونه های غیر هندی بهتون بیفته برای گاز هم کار میکنه و گرنه تو دور موتور های بالا سرسیلندر میسوزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)