سلام دوست گرامی 5-6 مرحله دیگه هست ولی آخرش سخت میشه. مخصوصا مرحله آخر باید با موجودات نامرئی بجنگی کلی لذت می بری ولی بعضی تو این مرحله موندن.اگر به اینجا رسیدی بازی رفت مخ . راهنمائی بخواه میگم ترفندش چیه ؟
سلام دوست گرامی 5-6 مرحله دیگه هست ولی آخرش سخت میشه. مخصوصا مرحله آخر باید با موجودات نامرئی بجنگی کلی لذت می بری ولی بعضی تو این مرحله موندن.اگر به اینجا رسیدی بازی رفت مخ . راهنمائی بخواه میگم ترفندش چیه ؟
بالاخره تمومش کردم !
انصافا عجب بازی قشنگی بود .
از لحاظ سختی واقعا جذاب و سرگرم کننده بود .
فقط بعضی از جاها واسه من مبهمه .
اول از همه اینکه هاگریو ( همون پیرمرده تو Prism ) کی بود ؟
چه اتفاقی بین Prophet و اون افتاد که Prophet قاطی کرد ؟! (اون قسمتی که خاطرات Prophet رو نشون میده رو میگم )
سئوال دیگه اینکه اصلا Prophet مرده بود ؟ آخر بازی چطور نشونش داد ؟
آخرین مرحله که وارد اون غار شدیم و به زور جلو میرفتیم چه اتفاقی افتاد ؟
آخرین سئوال اینکه اون آخرین کسی که داخل لباس بود کی بود ؟
Alcatras بود یا Prophet ؟ یا شخصیت جدید ؟!
انصافا بازی خوبی است من که دارم لذت میبرم از بازی کردن فقط یه سوال ماله من وقتی که به نت وصله بالا میاد وقتی به نت دسترسی نداشته باشی بالا نمیاد اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه![]()
هارگریوز همونی بود که لباس رو ساخته بود و معتقد بود تنها راه نجات دنیا همون لباسه
نفهمیدم دعواشون سر چی بود!!!
prophet که مرد, اون اخرش هم بیشتر شبیه یادبود بود
آخرین نفر الکاتراز بود
دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم لطفن بگید تا در گمراهی اشکار سرگردان نمونم . . .
آقا من این بازی رو برای xbox گرفتم ولی وقتی dvd رو گذاشتم پیغام داد که باید آپدیت بشه . میخوای اپدیت کنی ؟؟؟؟ که منم آپدیت نکردم . چون به گفته همه کنسول دارها اگه آپدیت میزدم باید قید بازیهایی که قبل از این اومده رو بزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان آیا این بازی رو روی کنسول ( بخصوص xbox ) انجام داده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا dvd هست از این بازی که آپدیت نخواد بکنه سیستم رو یا خیر ؟؟؟؟
یا اینکه تقریبا باید قید این بازی رو بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![]()
یکی یه جوابی بده . ممنون
بزن اپدیت کن دوست عزیز...فقط بازی های
halo:reach و cod:bo رو اجرا نخواهد کرد که اونم اگر به صورت پچ شده تهیه کنی اجرا میشه..
راستی قبلش به سوالم جواب بده بازی های زیر رو تهیه کردی...؟ بازی کردی قبل این
homefront
Dragonage 2
?
اینارو قبل کرایسیس 2 بازی کردی یا نه.؟
سلام من اونجایی هستم که باید سفینه رو نابود کنم ولی وقتی منفجر میکنم هیچ آبجکت جدیدی باز نمیشه و من نمیدونم باید چیکار کنم ...لازم بذکر بگم من نسخه بتای بازی رو دارم....با تشکر
اگه منظورت همون سفینه ای هستش که از روی یه ساختمون بلند هستی و میزنیش باید برگردی عقبتر سمت چپ تو همون زاویه دید انفجار سفینه چپت بری...یدونه راه هستش که کمی مثل راهپله ها میخوره میره بالا از اونجا به بعد از پشت بامها ابجکتتو نشون میده
بازی خوبی بود ولی خیلی باگ داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)