The English Ladye And The Knight
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The English Ladye And The Knight
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا این جوریه؟
چه جوری آرم سیاه میشه؟
حرف بسیار درستیه (شاید با کمی نقاط تاریک: دی ) . ولی مهم اینه که من به سطحی از درک برسم که هم از اون سریال دیدنم لذت ببرم هم الکی مغرور نشم هم بفهمم که فقط با چند تا سریالی که رفتم از سر کوچه دزدی کردم و خریدم (رعایت نکردن حق کپی رایت سازنده رو می گم-جایی که می تونم برم از آی تونز اصلش رو ببینم-) من سریال شناس یا ... نمی شم. ممکنه یکی فقط یه سریال مدیری رو ببینه ولی این قدر مجله ونقد خونده باشه که بتونه تحلیل کنه و یکی همه سریال ها رو هم دیده باشه ولی هیچی نفهمه.اتفاقا این که آدم با دیدن سریال های طنز حرفه ای و خوش ساختی مثل Friends سطح توقعش بره بالا و ذائقه هنری اش تغییر کنه خیلی هم خوب و عالیه. چه اشکالی داره من با دیدن هر چرت و پرتی که به اسم طنز به خوردم میدن خندم نگیره ؟
چطور وقتی مثلا تیم ملی میاد با برزیل ( نمونه سطح بالایه فوتبال) بازی می کنه همه میگن که عالیه یا همه دوست دارن تو دانشگاه بهترین استادا رو داشته باشن و ... ولی بحث سریال طنز که پیش میاد دیدن سریال خوب میشه یه کار آشغال ؟
به نظر من کارای مهران مدیری ( در مجموع ) و رضا عطاران هم نمونه های برجسته سریال های طنز در ایران هستند و اگه نشه اونا رو با نمونه های خارجی مقایسه کرد اما یه سر و گردن از بقیه سریال های به اصطلاح طنز بالاتر هستند. نباید اونا رو با سریال های خارجی مقایسه کرد ولی خوب میشه این انتظار رو هم داشت که وقتی یه سریال این قدر هزینه روش میشه و عوامل اون همه حرفه ای هستند ، سطح کار یه خورده بالاتر باشه
البته این بالایی فقط سطحی از درک یک علم و مغرور نشدن هست و سطح های اجتماعی زیادی هم دخیل است برای نمونه نباید وسط حرف ۱۰ تا بچه مدرسه ای ابتدایی بپری که تازه ارباب حلقه ها دیدن و بگی شما چی می گید و شما نمی دونید و ... این کار وقتی بدتر میشه که اون بچه ها خودشون هی بگن این نظر منه و .... (البته یک مثال بود)
کلا تو تاریخ هر کسی زیاد فهمیده٬ فهمیده که هیچی نمیدونه.
منظور من از گفتن اون جمله این نبود. منم نظری مثل شما دارم. یعنی سریال همینی هست که می بینیم. با اومدن فلان کس تغییر خاصی توش ایجاد نمیشه. ممکنه یکی دو قسمتی فرق بکنه ولی نه به صورت پیوسته. نویسنده همون نویسنده هست.یکی از دوستان حرف خوبی زده بود...بعضی ها گفتن آقا سریال جا نیفتاده و کم کم خوب میشه و از این حرفا...این دوستمون گفت ولی شما پول قسمتهای بیمزه رو هم پرداخت کردین و خریدین!
حالا بر فرض که این حرف درست باشه( من که چشمم آب نمی خوره...اول پک 1 یادمه هنوز که مدیری میگفت همه ما بهترین کارمونو تو این مجموعه ارائه کردیم و اینها) ...چرا باید 20 قسمت انقدر خنک و یخ باشه و تازه بعد از 20 تا به قول شما روایت اصلی داستان شروع بشه ؟ به نظر من 5 قسمت برای جا افتادن یه سریال زمان خیلی خوبیه...ولی وقتی میشه 20 تا!! آدم شک می کنه که اون 20 تا رو فقط کش دادن که آدمو تیغ بزنن.
-----------------------------------------------
یه نظرهم بدم(!):
هی دوستان می گویند اون قسمت ۱۵ و رقص چاقو خنده دار بود و فلان بود و ... . یا اون موسیقی و فلان و ... .
من انتظار نداشتم رقص داشته باشیم اونم به اون وضع رئیس مستعمرات. یه نوع کار سخیف(!) نیست این گزاشتن رقص برای خندوندن که تو این فیلم های چند ساله مد شده؟ خیلی هم خنده دار نبود!
بعد با این که موسیقی اون قسمت ۱۵ عالی بود ولی نه در اونجا . خود موسیقی رو خوب درست کردند. انتخاب موسیقی متن (اسمش همینه؟) تو سریال مخصوصا وقتی از خارجی ها استفاده میشه خیلی خوب نیست. بعد این موسیقی حق کپی رایت هم داره که فکر نکنم دیگه این رو حق لایسنسش رو گرفته باشند.
به نظر منم رقصه خنده دار نبود...یه جور دست به دامن مسخره بازی شدن واسه خندوندن که اون صحنه رو گذاشتن.
من یه جا خیلی خندیدم اونم صحنه ای بود که تو قدیم اتفاق افتاد و جهانگیر داشت غاز می چروند...هی می گفت غاز!!
آقایون لطفا سر اینکه این سریال خنده داره یا نیست بحث نکنید. حداقل اینه که بیش از 70-80درصد مردم از این سریال راضی هستند و سر صحنه هاش می خندند. اون 20-30درصد باقی مونده هم که می بینید به این قضایا نمی خندند یا مشکل روحی دارن یا سخت خندشون میاد.
دوستان این بحثای کپی رو لطفا خاتمه بدید! سری قبل که این بحثای بی نتیجه باعث شد تاپیک قفل بشه!
ضمن اینکه بعد از باز شدن تاپیک، Rebecca اتمام حجت که اگه دوباره این بحثا انجام بشه، تاپیک برای همیشه بسته میشه!
اگه نیت به قفل شدن تاپیک دارید بشینید دوباره راجع به کپیه سریال پست بدید!!
این نشان S نیست، TS هست که لوگوی شرکت "تصویر سبز" هستش.
در مورد بخش دوم جمله تون هم به نظر خودتون همچین چیزی ممکنه؟
Last edited by mohsen_rkh; 28-10-2010 at 19:16.
وقتی یه فیلم رو دانلود می کنی و می بینی و بعد یک روز دیگه پخش نمی شه یا وقتی یک فیلمی رو دانلود می کنی و همین که تو چهارمین کامپیوتر رفت دیگه پخش نمیشه ممکنه؟ بله با DRM .در مورد بخش دوم جمله تون هم به نظر خودتون همچین چیزی ممکنه؟
اما فرمت فایل قهوه تلخ و عرضه تصویر سبز این قدرها نیست!![]()
من تا حالا به این مشکل برنخوردم!واقعا اینطوریه؟چرا باید اینطوری باشه؟!
راست میگه.منم موافقم که دیگه بحث کپی و اینارو بذاریم کنار
اونجایی که آقای کییییه گفت من که اینجا نیستم خیلی باحال بودحالت گفتنش خیلی باحال بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)