سلام دوست عزیز .
اول باید نیازتون رو مشخص کنید .
اگر که باتری براتون مهم باشه دیگه روی کانفیگ بالا نمیشه حساب کرد با کانفیگ بالا قطعا گرما هم خواهید داشت البته نه خیلی زیاد در حد 35 تا 40 درجه .
در حال حاضر وایو و ایسوس از همه بهترند و لی اپل هم خوبه اما فقط پول کلاس و بدنش رو میگیره که ارزشی نداره .
توی وایو سری F و مدل های F115FM و F116FG از همه بهتر هستند و قیمت هم حدود 1.600.000 هست .
در ایسوس هم مدل N61JQ هست که فقط گرافیک بهتری از F115FM سونی داره و در بقیه موارد ضعیف تر از F115FM هست و قیمتش هم 1.500.000 هست .
مدل دیگری که می تونید تهیه کنید Asus G73JH-RBBX05 هست که فقط کارت گرافیکش از سونی خیلی قوی تره و هاردش سریع تره اما در پردازش در حد 5 درصد از سونی F115FM ضعیف تره در حالی که سی پی یو و رم هر دو یکی هست و این اختلاف به خاطر چیپست مادربورد ضعیف تره ایسوس هست ولی توی گرافیک تقریبا 3 برابر سونی قدرت داره و مخصوص بازی هست و وزنش هم تقریبا 4 کیلو و عمر باتریش هم از سونی کمتره و در حالت فول لود فکر کنم 45 دقیقه هم دوم نیاره .
قیمتش هم حدود 2.000.000 تا 2.500.000 هست البته اگر که تو ایران پیدا کنید .
اگر که گرافیک برتون خیلی مهم نیست F115FM سونی عالیه البته نه که فکر کنید گرافیک خوبی نداره .
گرافیکش تقریبا تمام بازی های روز رو در حالت حداکثر اجرا می کنه و توی چند تا بازی مثل کرایسیس فقط کم میاره که البته اونا رو هم در حالت بین حداکثر و مدیوم به خوبی اجرا می کنه .
لپ تاپ هم تقلبی داره ولی خیلی کم و اگر که از نمیاندگی کعتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
سونی : ایران رهجو ( فقط F116FG داره ) و امرتات
ایسوس : سازگار و ویستا و دیجیتال و امرتات
موقع خرید دقت کنید حتما جعبه نوت بوک سالم و پلمپ باشه و جلو خودتون باز شه .
اگر که نوت بوک بار اول باشه که روشن میشه مثل وقتی که ویندوز عوض کردین ازتون یوزر نیم و پسورد می پرسه .
در ضمن زیر نوت بوک و در زیر هارد یه هلوگرام هست که تقریبا 5 دقیقه که نوت بوک روشن بمونه رنگش عوض میشه و حواستون باشه که رنگش عوض نشده باشه .
اگر که از گارانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
فروشنده ها از راه های مختلفی کلاه میزارند و سعی کنید دو نفره برین خرید که اگر که کلاه گذاشت یه دعوایی هم بکنید ( شوخی کردم ) .
.gif)
.
لوازم جانبی موس خیلی مهم که بیسیم بخرید حتما و اگر که می خواین بازی بکنید حتما یه کیبورد بیسیم هم بخرید که کیبورد نوت بوک خراب نشه .
کیف لازمه که فعلا تارگوس و بلکین و پیر کاردین از هم بهتره و قیمت هم 50 به بالا هستند .
اگر که بتونید کیف مخصوص وایو هم گیر بیارید خیلی خوبه ولی قیمتش فکر کنم 150 باشه و یکم گرونه .
کول پد هم لازمه و کولر مستر از هم مناسبه و قیمت هم 30 به بالا هست .
سوکر نمی دونم چیه .
.gif)
.
ولی اگر که بگید چیه می تونم راهنماییتون کنم .
موفق باشید .