تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 370 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اول باید نیازتون رو مشخص کنید .
    اگر که باتری براتون مهم باشه دیگه روی کانفیگ بالا نمیشه حساب کرد با کانفیگ بالا قطعا گرما هم خواهید داشت البته نه خیلی زیاد در حد 35 تا 40 درجه .
    در حال حاضر وایو و ایسوس از همه بهترند و لی اپل هم خوبه اما فقط پول کلاس و بدنش رو میگیره که ارزشی نداره .
    توی وایو سری F و مدل های F115FM و F116FG از همه بهتر هستند و قیمت هم حدود 1.600.000 هست .
    در ایسوس هم مدل N61JQ هست که فقط گرافیک بهتری از F115FM سونی داره و در بقیه موارد ضعیف تر از F115FM هست و قیمتش هم 1.500.000 هست .
    مدل دیگری که می تونید تهیه کنید Asus G73JH-RBBX05 هست که فقط کارت گرافیکش از سونی خیلی قوی تره و هاردش سریع تره اما در پردازش در حد 5 درصد از سونی F115FM ضعیف تره در حالی که سی پی یو و رم هر دو یکی هست و این اختلاف به خاطر چیپست مادربورد ضعیف تره ایسوس هست ولی توی گرافیک تقریبا 3 برابر سونی قدرت داره و مخصوص بازی هست و وزنش هم تقریبا 4 کیلو و عمر باتریش هم از سونی کمتره و در حالت فول لود فکر کنم 45 دقیقه هم دوم نیاره .
    قیمتش هم حدود 2.000.000 تا 2.500.000 هست البته اگر که تو ایران پیدا کنید .
    اگر که گرافیک برتون خیلی مهم نیست F115FM سونی عالیه البته نه که فکر کنید گرافیک خوبی نداره .
    گرافیکش تقریبا تمام بازی های روز رو در حالت حداکثر اجرا می کنه و توی چند تا بازی مثل کرایسیس فقط کم میاره که البته اونا رو هم در حالت بین حداکثر و مدیوم به خوبی اجرا می کنه .
    لپ تاپ هم تقلبی داره ولی خیلی کم و اگر که از نمیاندگی کعتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
    سونی : ایران رهجو ( فقط F116FG داره ) و امرتات
    ایسوس : سازگار و ویستا و دیجیتال و امرتات
    موقع خرید دقت کنید حتما جعبه نوت بوک سالم و پلمپ باشه و جلو خودتون باز شه .
    اگر که نوت بوک بار اول باشه که روشن میشه مثل وقتی که ویندوز عوض کردین ازتون یوزر نیم و پسورد می پرسه .
    در ضمن زیر نوت بوک و در زیر هارد یه هلوگرام هست که تقریبا 5 دقیقه که نوت بوک روشن بمونه رنگش عوض میشه و حواستون باشه که رنگش عوض نشده باشه .
    اگر که از گارانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
    فروشنده ها از راه های مختلفی کلاه میزارند و سعی کنید دو نفره برین خرید که اگر که کلاه گذاشت یه دعوایی هم بکنید ( شوخی کردم ) . .
    لوازم جانبی موس خیلی مهم که بیسیم بخرید حتما و اگر که می خواین بازی بکنید حتما یه کیبورد بیسیم هم بخرید که کیبورد نوت بوک خراب نشه .
    کیف لازمه که فعلا تارگوس و بلکین و پیر کاردین از هم بهتره و قیمت هم 50 به بالا هستند .
    اگر که بتونید کیف مخصوص وایو هم گیر بیارید خیلی خوبه ولی قیمتش فکر کنم 150 باشه و یکم گرونه .
    کول پد هم لازمه و کولر مستر از هم مناسبه و قیمت هم 30 به بالا هست .
    سوکر نمی دونم چیه . .
    ولی اگر که بگید چیه می تونم راهنماییتون کنم .
    موفق باشید .
    خیلی خیلی ممنون که جواب دادید-دوستان دیگه هم با دوستمون موافقند که اپل فقط پول کلاسش رو میگیره و...؟

من منظورم از گرم شدن گرم شدنی بود که آسیب برسونه مثلا بعد از مدت زیادی کار دما از حد مجاز بالاتر بره.
    بالاخره بین کانفیگ های بالا کدوم باتریشون بهتره از نظر عمر و زمان خالی شدن؟
    سوکر اسم بازی فوتباله دیگه اسم اصلیش فکر کنم اینه:Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون که جواب دادید-دوستان دیگه هم با دوستمون موافقند که اپل فقط پول کلاسش رو میگیره و...؟
    تا زماني كه با وسيله اي كار نكرديد نظر نديد. شما يك 1 دقيقه با محصولات اپل كار كنيد از هرچي برند ديگه متنفر ميشيد . اينو بدونيد كه نمي شه بقيه امكانات رو فداي كانفيگ كرد .

3. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من تصمیمو عوض کردم.

سونی f115 رو انتخاب کردم؟

چطوره؟ میزان گرمای تولیدیش چطوره؟ به اصطلاح داغ میکنه؟ میشه باش چند ساعت کار کرد؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

آقا من تصمیمو عوض کردم.

سونی f115 رو انتخاب کردم؟

چطوره؟ میزان گرمای تولیدیش چطوره؟ به اصطلاح داغ میکنه؟ میشه باش چند ساعت کار کرد؟

انتخاب خوبیست ....

دمای دستگاه حتی برای اجرای بازی ها در حد قابل قبولیست.....

24 ساعت روشن باشه ! مسئله ای نیست.....................

6. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا زماني كه با وسيله اي كار نكرديد نظر نديد. شما يك 1 دقيقه با محصولات اپل كار كنيد از هرچي برند ديگه متنفر ميشيد . اينو بدونيد كه نمي شه بقيه امكانات رو فداي كانفيگ كرد .
    خیلی ممنون که جواب دادید-میشه بیشتر توضیح بدید؟در مورد محصولات اپل و یه مدل خوب در حد 2ملیون؟و ویژگیهاش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قراره لپ تاپ بخرم اما تقریبا چیزی از لپ تاپ نمیدونم.و یه سری اطلاعات میخواستم داشته باشم
    اطلاعات من:
    سقف قیمت :دو ملیون و دویست هزار
    یه مدلی باشه که باطری زیاد نگه داره-داغ نکنه-و از نظر سخت افزاری بالا باشه
    و چند تا سوال:
    شنیدم که وایو و اپل از بقیه بهترن درسته؟بین وایو و اپل چه تفاوت هایی هست؟از نظر سخت افزاری کدوم سطحشون بالاتره؟لپ تاپ هم مثل موبایل تقلبی داره و هرکسی یه قیمتی میده؟از کجا باید بخرم؟موقع خرید باید چه کارایی بکنم؟لوازم جانبی چی باید بخرم؟فروشنده محترم از چه راهایی میتونه سرم کلاه بزاره؟و سایر نکته های دیگه که دوستان به ذهنشون میرسه

و یه سوال انحرافی:این لپ تاپی که معرفی میکنید تا سوکر چند رو روون اجرا میکنه؟اصلا روون اجرا میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه گرافیک وایو قوی تره یا اپل(بین مدل های در حد دو میلیون)؟
    و اینکه یه مک بوک اپل با سخت افزارهایی در حد وایو مثلا6-4 گیگ رم و سی پی یو corei7 و...چه مدلی هست و قیمتش در چه حدیه؟
    Last edited by salazarsnape; 19-06-2010 at 10:44.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان من قراره لپ تاپ بخرم اما تقریبا چیزی از لپ تاپ نمیدونم.و یه سری اطلاعات میخواستم داشته باشم
    اطلاعات من:
    سقف قیمت :دو ملیون و دویست هزار
    یه مدلی باشه که باطری زیاد نگه داره-داغ نکنه-و از نظر سخت افزاری بالا باشه
    و چند تا سوال:
    شنیدم که وایو و اپل از بقیه بهترن درسته؟بین وایو و اپل چه تفاوت هایی هست؟از نظر سخت افزاری کدوم سطحشون بالاتره؟لپ تاپ هم مثل موبایل تقلبی داره و هرکسی یه قیمتی میده؟از کجا باید بخرم؟موقع خرید باید چه کارایی بکنم؟لوازم جانبی چی باید بخرم؟فروشنده محترم از چه راهایی میتونه سرم کلاه بزاره؟و سایر نکته های دیگه که دوستان به ذهنشون میرسه

و یه سوال انحرافی:این لپ تاپی که معرفی میکنید تا سوکر چند رو روون اجرا میکنه؟اصلا روون اجرا میکنه؟

ببين دوست عزيز :

كانفيگ سوني خصوصا سري f از اپل قدرتمند تره . ولي از نظر من نميشه امكانات رو فداي كانفيگ نميشه . باطري اپل 10 ساعت شار‍‌ژ نگه ميداره . بدنش از جنس unibodi هست و هيچ برآمدگي تا تو رفتگي كه باعث زشت شدن ميشه نداره . ترگ پدش مالتي تاچه . يعني با يك انگشت يك كار و با دو انگشت يك كار ديگه و... تا 4 انگشت جواب ميده . شما اگر در حال تماشاي عكس باشيد انگشتت رو بر روي ترك پد بچرخونيد عكس ميچرخه از 2 كارت گرافيكي استفاده مي كنه كه به طور اتوماتيك و برحسب نياز سوئيچ مي كنه ميشه گفت خرابي نداره. در مورد وب كمش هم بگم كه ميتوني از فاصله چند متري و با حركت دست به لپ تاپ فرمان بدي . مثلا آهنگ رو عوض كني يا استپ كني و يا ....

از همه مهمتر وجود سيستم عامل مك هست كه خيلي حسن حساب ميشه .

اگر شما فقط به دنبال كانفيگ بالا هستي دور اپل رو خط بكش و به سري f سوني فكر كن

11. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    بین مدل F11 GGX و f115fm کدوم رو پیشنهاد می دین؟(فکر کنم f11 از cpu 820qm استفاده می کنه.چقدر در مار محاسبات نسبت به 720qm بالاتره)
    بدون توجه به این دو مدل با قیمت نهایتا 1.8 چه مدلی را برای کارا گرافیکی و محاسباتی (اصلا برای بازی نمی خام به فکرش هم نیستم) توی برند سونی یا اپل پیشنهاد می دین؟

داره خودمونی میشه hamidzaeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد نوت بوکهای 3D چی؟
    اوناییرو میگم که با عینک مخصوص باید به مانیتورش نگاه کرد.مانند Asus G51J 3D منتخب سال در E3 شد.

کسی هست که ازشون استفاده کرده باشه؟
    میشه از همون عینکها برای اپتاپ های دیگه استفاده کرد؟
    شنیدم با یک درایور یا نرم افزار مخصوص از شرکت nvidia میشه در هر کامپیوتری فعالش کرد.

چیزی که از این سیستم میدونم اینه که این کامپیوتر و یا نوت بوکها از LCD های 120HZ استفاده میکنن.

آیا سری F سونی امکان استفاده از این سیستم رو داره؟
    آیا LCD هاش روی 120HZ کار میکنن؟(refresh)

چنتا سوال دیگه که شاید چون دیگر اعضا زیادی زوق زده شدن بهش فکر نکردن!
    لپ تاپ های سری F سونی :

آیا این لپتاپ ها از رابط SATA1 استفاده میکنن یا از SATA2 ?
    اگر از SATA1 استفاده میکنن عاقلانس که حاردشو با SSD عوض کنیم؟

آیا این سری از لپتاپ های سونی از رم های dual channel استفاده میکنن یا نه؟
    اگر استفاده میکنن وقتی از 6GB رم استفاده بشه باز هم dual channel کارمیکنه یا میشه single channel ?

در مدل های زیر transferJet تعبیه شده؟همچنین KEYBOARD BACKLIGHT و multitouch?
    F11EGX
    F11JFX
    F11NFX

خیلی از شما صحبت از عدم کارایی یا کاربورد رم اضافی مانند 6gb در بعضی از مدل ها میکنید.
    به این فکر کردید که اگر این لپ تاپ ها 64 بیتیه پس برای اجرای اکثر برنامه ها مانند photoshop cs5 نیاز به 2 برابر رم نسبت به حالت 32 بیتی داره.

من از این لپ تاپ ها خیلی خوشم امده اما دلیل نمیشه روش مخصوصا برندش تعصب داشته باشم میدونید چرا:
    یکی از مئلفه های مهم در هر لپ تاپی سرعت هاردش هست به طوری که:
    برند های دیگه که پر صابقه تر از sony در زمینه ی لپ تاپ هستند در مدل های پر کیفیتشون نتنها از SSD استفاده میکنن بلکه دوتاشو باهم RAID میکنن! حالا شما بشینید سر این بحث کنید که مدل 5400 دور بخریم یا 7200 دور.

این همه حرف از دمای دستگاه میزنید چرا نمیگید SSD ها دمای خیلی کمی ایجاد می کنن.
    شرکتی هست که سری F رو ازش بخریم بعد هاردشو برامون با SSD عوض کنه گارانتی هم بعدش بده؟

متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •