تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 323 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه N.I.M.A _ P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان. چرا وقتی تم رو عوض میکنیم پس زمینه تو منو ها رنگش تغییر نمیکنه و با هر تمی مشکیه. چیکار باید بکنم؟ نمیشه درستش کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

يك سؤال يا بهتره بگم مشكل كوچولو دارم كه شايد بعضي از دوستان هم داشته باشند:

خودتون مي بينيد كه گوشي كه من دارم و ظاهرا روش نوشته ساخت مجارستانه روي پلاستيك شفافي كه روي صفحه‌اش چسبيده يك راهنما چاپ شده كه كمي ايجاد مزاحمت مي‌كنه
    حالا دوست ندارم اون پلاستيك رو بكنم و اين سفيدي هم گاهي اوقات اذيت مي كنه
    آيا راهي است كه بتونم اين رنگ سفيد رو پاك كنم؟ با مواد شيميايي چيزي كه به پلاستيك صدمه نزنه. يا بعد از مدتي خود به خود پاك ميشه؟
    ظاهرا هم اين راهنما از بيرون چاپ شده. منظورم اينه كه در زير قسمت چسب دار نيست.
    آيا اصلا گوشي هاي شما اينو داره يا نه؟
    در مورد مجار بودنش حرفی واسه گفتن ندارم این گوشی با گارانتی اصلی با ساخته شده در چین عرضه میشه ولی باید گفت این گوشی ساخت هند ساخت چین ساخت مجارستان ساخت کره و فنلاندی داره ولی به احتمال قوی این کمجار همون ساخت چینه می دونی چرا؟! من با خیلی از واردکننده های گوشی آشناییت دارم حتی تهران از نمایندگی ها خرید از مرکز 23013 گرفته اینا بهم گفتن اکثر مجارستان لیبل و ریمارک شده دست خودمونه برچسب رو خودمون چاپ می کنیم و برای اینکه گرون تر بفروشیم بنابه تقاضایی که بر مجاربودن در بازار هستش و یه 15تومنی میکشیم روش یا اصلا هم قیمت بازار و کمی با تفاوت چینی! وقتی خود نوکیای فنلاند داره تو چین میسازه و با گارانتی اصلی میده به ایاران آسیا و خاورمیانه چه نیازی هستش مجاری یا قاچاقی بخریم!!!!!! روزه شک دار!
    باید بگم که مال منم همین برچسب لاکی رو داره خیلی راحت پاک میشه یه ذره الکل سفید می زنی به پنبه یا گوش پاک کن آروم بکش روش خیلی راحت می ره. به گوشیت نزن الکل رو
    Last edited by Help118; 11-08-2010 at 16:25.

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

هندزفری مدل 8 گیگ = wh - 205
    هندزفری مدل 16 گیگ = wh - 701
    هندزفری مدل 32 گیگ = wh - 500

بیش از این نمیخوام وارد بحث بشم.چون داره ... میشه!!!

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

همه این کار ها رو کردم.حتی نام خواننده در قسمت آرتیست میاد ولی توش خالی هست و نمیشه پاک کرد
    و مجبورم برم از فایل منیجر آهنگو باز کنم
    از دوستان دیگه همچین مشکلی ندارن؟!!!
    از من که همچی مشکلی وجود نداره. مموریتو فرمت کن برو تو مدیا پلیر دوباره رفرش بزن بعد دوباره فایلهاتو کپی کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چندتا سوال
    1.گوشیمو به روز کردم زبان فارسیش رفت چکار کنم؟
    2.gps مال همه داخل ایران فقط یه نقطس بدون راه؟
    1.دوست عزیز واسه گوشیت یه زرنگی کردن! پروداکت کدشو عوض کردن فریم ویر فارسی زدن بعد دوباره پروداکتد کدشو برگردوندند سر جاش...آی ناقلاها باید تو هم این کارو بکنی اگه فارسی میخوای باید پروداکت کد رو عوض کنی به یکی از پروداکت کدهای فارسی بعد فریم ویر کنی و اگه گوشیت گارانتی داره و نگران گارانتیش هستی دوباره پروداکت کد رو به پروداکت کد روی لیبل گوشی برگردونی

2.جی پی اس روش حسابی و مفصل بررسی شده بای دمرور کنی. مضاف اینکه جی پی اس برای ایران فقط 6 کلان شهر ایران شامل تهران مشهد تبریز و اصفهان و شیراز و فکر کنم کرمانشاه هستش +نقشه راههای اصلی کشور در حال حاضر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

همگی سلام

این X6 قیمت 32 و 16 دقیقا چنده؟
    از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه؟
    دوستانی هستن که این گوشی رو داشته باشن (آیا راضین؟ مزایا و معایبش چیه؟)
    قیمت دقیق که نمیشه گفت ولی با توجه به سایت گوشی شاپ که خرید تلفنی ازش مقدوره قیمت 8گیگ قاچاقی یا گارانتی پارسه 335تومن که چون تازه وارده فعلا گرونه 16گیگش که تخمش رو ملخ خورده انگار 360 و 356بترتیب گارانتی اصلی و پارسه و 32گیگش که اصلا بطور رسمی وارد بازار نشد حدود 475تومن که اصلا مناسب خرید نیست

بله این گوشی اسمارت فون و در کلاس میوزیک اکپرسه که سری 60 ویرایش پنج و ورژن 9.4 سیمبیان روش پیاده شده

من ازش راضیم این گوشی معایب ومزایای خودشو داره ولی معایب آنچنانی نداره. بای دبگم در حال حاظر بهتررین گوشی نوکیاست که بعدش قراره ان8 بیاد (ان97 هم فوق العادس ولی چون تاچش مقاومتیه تو رده کاری ما نیست)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام دوستان. چرا وقتی تم رو عوض میکنیم پس زمینه تو منو ها رنگش تغییر نمیکنه و با هر تمی مشکیه. چیکار باید بکنم؟ نمیشه درستش کرد؟
    نه عزیز دل تمی که انتخاب کردی اینجوریه یا باگ داره و مناسب گوشیت نیست
    از مال من که هر تمی بندازم اون مشکلی که فرمودی رو نداره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

انگار چند روز نبودم میبنیم همون سوت و کوری خودشو این کلوپ حفظ کرده

مقايسه Nokia C6 و Nokia X6(1389/05/20)
    نوکيا C6 و Nokia X6 دو گوشي از دوره مختلف از سوي يک کمپاني هستند. سري X درواقع داراي قابليتهاي اختصاصي براي موسيقي مي باشند درحاليکه سري C از انواع گوشي هاي مقرون به صرفه بوده و براي کاربردهاي تجاري در نظر گرفته شده اند . Nokia X6 از کارت حافظه پشتيباني نمي کند و پيشرفته ترين مدل آن داراي حافظه داخلي 32GB است در حاليکه Nokia C6 فقط داراي 240MB حافظه داخلي است که به کمک کارت حافظه تا 16GB قابل ارتقاء است.
    کارکرد باتري X6 نسبت به 10% C6 بهتر است. صفحه نمايش هاي اين دو گوشي از قابليتهاي يکساني برخوردار مي باشند و هر دو گوشي داراي ورودي کابل صوتي 3.5 ميليمتري هستند. Nokia C6 و Nokia X6 از سيستم عامل هاي يکساني برخوردار مي باشند و هر دو داراي دوربين ثانويه براي مکالمات تصويري هستند. مهمترين تفاوت اين دو در قيمت آنهاست چون C6 در حدود دو سوم X6 قيمت دارد و در واقع مي توان گفت کاربراني بيشتر جذب X6 مي شوند که قابليتهاي مديا براي آنها از اهميت ويژه اي برخوردار است.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه عزیز دل تمی که انتخاب کردی اینجوریه یا باگ داره و مناسب گوشیت نیست
    از مال من که هر تمی بندازم اون مشکلی که فرمودی رو نداره!
    آخه همه ی تمهای اورجینالی که روی گوشیم از اول بود هم همینجوریه. خوب شما میتونی تم هایی که استفاده میکنی یا مناسب این گوشی هست و باگ نداره رو لینک دانلودشو بدی. ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آخه همه ی تمهای اورجینالی که روی گوشیم از اول بود هم همینجوریه. خوب شما میتونی تم هایی که استفاده میکنی یا مناسب این گوشی هست و باگ نداره رو لینک دانلودشو بدی. ممنون.
    دوست عزیز آره همه تم های فابریک گوشی اینجورین! نگران نباش ولی میتونی ااز mobile9.com که اگه قیلتر نباشه استفاده کنه خیلی باحاله

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز آره همه تم های فابریک گوشی اینجورین! نگران نباش ولی میتونی ااز mobile9.com که اگه قیلتر نباشه استفاده کنه خیلی باحاله
    قیلتره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •