سلام دوستان. چرا وقتی تم رو عوض میکنیم پس زمینه تو منو ها رنگش تغییر نمیکنه و با هر تمی مشکیه. چیکار باید بکنم؟ نمیشه درستش کرد؟
سلام دوستان. چرا وقتی تم رو عوض میکنیم پس زمینه تو منو ها رنگش تغییر نمیکنه و با هر تمی مشکیه. چیکار باید بکنم؟ نمیشه درستش کرد؟
در مورد مجار بودنش حرفی واسه گفتن ندارم این گوشی با گارانتی اصلی با ساخته شده در چین عرضه میشه ولی باید گفت این گوشی ساخت هند ساخت چین ساخت مجارستان ساخت کره و فنلاندی داره ولی به احتمال قوی این کمجار همون ساخت چینه می دونی چرا؟! من با خیلی از واردکننده های گوشی آشناییت دارم حتی تهران از نمایندگی ها خرید از مرکز 23013 گرفته اینا بهم گفتن اکثر مجارستان لیبل و ریمارک شده دست خودمونه برچسب رو خودمون چاپ می کنیم و برای اینکه گرون تر بفروشیم بنابه تقاضایی که بر مجاربودن در بازار هستش و یه 15تومنی میکشیم روش یا اصلا هم قیمت بازار و کمی با تفاوت چینی! وقتی خود نوکیای فنلاند داره تو چین میسازه و با گارانتی اصلی میده به ایاران آسیا و خاورمیانه چه نیازی هستش مجاری یا قاچاقی بخریم!!!!!! روزه شک دار!
باید بگم که مال منم همین برچسب لاکی رو داره خیلی راحت پاک میشه یه ذره الکل سفید می زنی به پنبه یا گوش پاک کن آروم بکش روش خیلی راحت می ره. به گوشیت نزن الکل رو![]()
Last edited by Help118; 11-08-2010 at 16:25.
از من که همچی مشکلی وجود نداره. مموریتو فرمت کن برو تو مدیا پلیر دوباره رفرش بزن بعد دوباره فایلهاتو کپی کن
1.دوست عزیز واسه گوشیت یه زرنگی کردن! پروداکت کدشو عوض کردن فریم ویر فارسی زدن بعد دوباره پروداکتد کدشو برگردوندند سر جاش...آی ناقلاهاباید تو هم این کارو بکنی اگه فارسی میخوای باید پروداکت کد رو عوض کنی به یکی از پروداکت کدهای فارسی بعد فریم ویر کنی و اگه گوشیت گارانتی داره و نگران گارانتیش هستی دوباره پروداکت کد رو به پروداکت کد روی لیبل گوشی برگردونی
2.جی پی اس روش حسابی و مفصل بررسی شده بای دمرور کنی. مضاف اینکه جی پی اس برای ایران فقط 6 کلان شهر ایران شامل تهران مشهد تبریز و اصفهان و شیراز و فکر کنم کرمانشاه هستش +نقشه راههای اصلی کشور در حال حاضر
قیمت دقیق که نمیشه گفت ولی با توجه به سایت گوشی شاپ که خرید تلفنی ازش مقدوره قیمت 8گیگ قاچاقی یا گارانتی پارسه 335تومن که چون تازه وارده فعلا گرونه 16گیگش که تخمش رو ملخ خورده انگار 360 و 356بترتیب گارانتی اصلی و پارسه و 32گیگش که اصلا بطور رسمی وارد بازار نشد حدود 475تومن که اصلا مناسب خرید نیست
بله این گوشی اسمارت فون و در کلاس میوزیک اکپرسه که سری 60 ویرایش پنج و ورژن 9.4 سیمبیان روش پیاده شده
من ازش راضیم این گوشی معایب ومزایای خودشو داره ولی معایب آنچنانی نداره. بای دبگم در حال حاظر بهتررین گوشی نوکیاست که بعدش قراره ان8 بیاد (ان97 هم فوق العادس ولی چون تاچش مقاومتیه تو رده کاری ما نیست)
نه عزیز دل تمی که انتخاب کردی اینجوریه یا باگ داره و مناسب گوشیت نیست
از مال من که هر تمی بندازم اون مشکلی که فرمودی رو نداره!
انگار چند روز نبودم میبنیم همون سوت و کوری خودشو این کلوپ حفظ کرده
مقايسه Nokia C6 و Nokia X6(1389/05/20)
نوکيا C6 و Nokia X6 دو گوشي از دوره مختلف از سوي يک کمپاني هستند. سري X درواقع داراي قابليتهاي اختصاصي براي موسيقي مي باشند درحاليکه سري C از انواع گوشي هاي مقرون به صرفه بوده و براي کاربردهاي تجاري در نظر گرفته شده اند . Nokia X6 از کارت حافظه پشتيباني نمي کند و پيشرفته ترين مدل آن داراي حافظه داخلي 32GB است در حاليکه Nokia C6 فقط داراي 240MB حافظه داخلي است که به کمک کارت حافظه تا 16GB قابل ارتقاء است.
کارکرد باتري X6 نسبت به 10% C6 بهتر است. صفحه نمايش هاي اين دو گوشي از قابليتهاي يکساني برخوردار مي باشند و هر دو گوشي داراي ورودي کابل صوتي 3.5 ميليمتري هستند. Nokia C6 و Nokia X6 از سيستم عامل هاي يکساني برخوردار مي باشند و هر دو داراي دوربين ثانويه براي مکالمات تصويري هستند. مهمترين تفاوت اين دو در قيمت آنهاست چون C6 در حدود دو سوم X6 قيمت دارد و در واقع مي توان گفت کاربراني بيشتر جذب X6 مي شوند که قابليتهاي مديا براي آنها از اهميت ويژه اي برخوردار است.
آخه همه ی تمهای اورجینالی که روی گوشیم از اول بود هم همینجوریه. خوب شما میتونی تم هایی که استفاده میکنی یا مناسب این گوشی هست و باگ نداره رو لینک دانلودشو بدی. ممنون.![]()
دوست عزیز آره همه تم های فابریک گوشی اینجورین! نگران نباش ولی میتونی ااز mobile9.com که اگه قیلتر نباشه استفاده کنه خیلی باحاله
قیلتره!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)