چه رشته ای بودی دبیرستان ؟
چه رشته ای بودی دبیرستان ؟
من کاردانش بودم
تو کلاسمون همه رشته ای داریم از کاردانش تا دیپلم دبیرستان ولی به هیچکس هیچ درس پیش ندادن.
برای منم همین جای سوال بود و مسئول پودمانی هم در جواب گفت هیچکدومتون پیش نخوردین با اینکه معدل دیپلم خودمم پایین بود و برای چند سال پیشه!
عجیبه
احتمالا خودشون نمره هاشو براتون رد کردن مثل ورزش و کارآموزی که برای ما خودشون به همه 20 دادن و الا ریاضی پیش رو همه باید بگذرونن مخصوصا کاردانش و فنی حرفه ای ها
واقعا؟شاید پودمانی اینجوریه وگرنه ماشالله تا دلتون بخواد توی فنی حرفه ای ها پیش میزنن .
تنها جایی که من خبر دارم دیگه پیش نمی خورن کارشناسیه اونم رشته های مرتبط با رشته خودمون
به هر حال به هیچکس هیچ درس پیشی ندادن و استاد ریاضیه هم میگفت ریاضی مقدماتی و آمار از ریاضی پیش آسونتره.
هم ریاضی پیش و هم ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2 آسونه و به نسبت چیزی نداره
تو مقطع کارشناسی ناپیوسته که وارد بشی همون ریاضیات گسسته سختیش به حدی هست که خاطره شیرینی این 3 تا ریاضی کاردانی رو از آدم میگیره: دی
سلام عرض کردیم دوستان.
من به دلیل اینکه رشته دیپلمم اصلا ریاضی و فیزک نداشتیم الان تو پومان اول ای تی هستم مشگل دارم .
اولین درسی که مشگل دارم ریاضی پیس هست که استاد ماشالله میاد تئوری وار یه فصل رو درس میده میره و من اصلا نمیفهمم میرتسم این درس رو بیفتم متاسفانه ریاضی عمومی هم با این استاد داریم ولی استاد مبانی برنامه نویسیمون بدک نیست یه چیزایی حالیمون میشه از گفته هاش .
این دبیر ریاضی تا حدی پیش رفته که اصلا میخواهم قید پولمو بزنم برم انصراف بدم
دوستان یک کتاب فعلا میتونید معرفی کنید خود اموز که درونش کاملا مباحث ریاضی پیش رو توضیح داده باشه که تو ین درس کن نیارم با این استادش![]()
کتابای ریاضی دبیرستان رشته علوم تجربی یا ریاضی بگیر .خوبه بیشتر از این که درس نمیدن
بابا خوش به حالتون ما که کلی درس پیش داشتیم
حتی کسایی رو هم داشتیم که بعضیاشونو افتادن
در کل پودمانی چیز بدرد بخوری نیست اگه یه درسو هم بیوفتی فرصت جبران پیدا نمیکنی
بدبختی تو ترما واحد هم نمیدن تو هر پودمان 12 واحد بیشتر نمیدن (بدبختی داریم به خدا )
تا انقلاب مهدی باید بریم دانشگاه
اما تو مدرکی که میدن نمینویسن ترمی بوده یا پودمان
منم همین مشکلو دارم.
تنها چارش کلاس خصوصیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)