تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 1024 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

اول سلام.

دوم امیدوارم از الان تصمیم جدیتون رو گرفته باشید.این خیلی مهمه.من پارسال تصمیم جدیمو این موقع گرفتم برای زیر 100 شدم 129 حالا اگه شما از الان تصمیم نگرفته باشید دیگه ببینید چی میشه

2-نا امیدی رو همیشه کنار بزارید.حتی اگه یه هفته هم مونده باشه و هیچی هم نخونده باشید نا امیدی حاصلی جز از دست دادن همون یه هفته نداره

چهارم.همیشه دو رو بر کنکوریها حرف زیاده.فلان کلاس،فلان موسسه،فلان معلم،فلان آزمون و ... .من به شخصه به شما قول میدم 99 درصد این صحبتا فقط ذهنتون رو بیخودی شلوغ میکنه.دلیلشم اینه که 99 ((( زیاد گفتی ها)))))درصد نتیجه کنکورتون دست خودتون هست به هر کلاسی رفته باشین یا نرفته باشین.

ایشالا قسمت دوم رو به زودی براتون میزارم.فعلا یا علی
    اینا تایید میشه

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

سلام
    این کتاب مطالبش همون مطالب کتاب سفید گاج هستش یا مطالب جدید و درست و حسابی هم داره.؟
    آخه اگه دقت کنی می بینید که کتاب سفید گاج ورداشته فقط نکاتی از آیات رو نوشته که تو کنکور های سال های گذشته تو گروه های آزمایشی مختلف اومده و چیز بیشتر و بدرد بخوری واسه گفتن نداره!!!
    چرته
    ولی از هیچ بهتره اگه گاج رو خریدی بسه

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این کتاب مطالبش همون مطالب کتاب سفید گاج هستش یا مطالب جدید و درست و حسابی هم داره.؟
    مطالب گاج سفید را داره، اما مطالبی اضافه‌تر هم مطرح شده.

آخه اگه دقت کنی می بینید که کتاب سفید گاج ورداشته فقط نکاتی از آیات رو نوشته که تو کنکور های سال های گذشته تو گروه های آزمایشی مختلف اومده و چیز بیشتر و بدرد بخوری واسه گفتن نداره!!!
    اصلا این طور نیست. شاید کمتر از 10 مورد به این شکل در کتاب باشه!

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[QUOTE=Rainy eye;4088812]چرا ؟!؟!؟ خوبه که این کتاب...
    منظورت کدوم کتاب سبزه؟!؟!

کتاب کم حجم و مقوی سبز kheiliii.com
    این گاج رو هم داشتم زیاد به دلم ننشست
    یعنی کلا از گاج خوشم نمیاد

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کتاب کم حجم و مقوی سبز kheiliii.com
    بعله...من الان کاملاً فهمیدم!!!!!!!!!
    منظورت انتشارات کتاب سبزه یا کتاب سبز قلم چیه؟!؟!؟! منم قلم چی اصلاً به دلم نمیشینه!!!!!!

6. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ستاره دار که نداره؟

شما کنکور دادین؟
    من نمی دونم چجوری ازین گاج استفاده کنم!!

ممنون از توجهتون
    سلام ، من کنکور ندادم .
    منظورم از ستاره دار همون باتریهاشه ، اونایی که پره و اوناییکه که نیمه پره رو حل میکنم .
    مثلا فصل 1 هندسه 1 رو از روی گاج تمام کردم اومدم تستای مبتکران هندسه 1 همون فصل رو بدون هیچ اشتباهی همشونو جواب دادم .

8. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بچه ها کتاب زبان فارسی 3 عوض شده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه بریم نمایندگی گزینه 2 همین طوری مجانی بهمون میدن؟
    شوخی نکردما منظورم اینه که باید چقدر هزینه کرد؟
    زنگ بزن بپرس

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

انديشه فائق اين اخريه خيلي مهمه ،‌يه كتاب بنفشه از همه جاي كتاب تست درآورده خداييش كتاب عالي هستش!
    این کتابه جامع ادبیات هست ؟؟؟ یا واسه هر سالی جدا داره؟

مرسی سهیل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.با قسمت دوم مطالبم در خدمت شما دوستای خوبم هستم.

از همه کسانی هم که قسمت اول رو خوندن تشکر میکنم.

در این قسمت هم میخام در مورد یکی از موضوعات کلی و غیر درسی که البته اهمیتش با موضوعات درسی یکیه صحبت کنم.

اولین تصمیم و اولین چالشی که مقابل بچه هایی که تصمیمشونو گرفتن قرار میگیره،بحث ساعت مطالعه است.با یه سوال میخام بهتون بگم که ساعت مطالعه چقدر ارزش داره. رتبه های داوطلب ها همین طور که میدونید از یک تا حدود سیصد هزار و خوردهای هستش.حالا در نظر بگیریم همین داوطلبا رو بر اساس میزان مطالعه بچینیم.به نظر شما آیا ترتیب چینش رتبه ها در دو حالت یکی خواهد بود؟مسلما اینطور نیست بچه هایی که کنکور دادن و بچه هایی که ندادن و بعدا خواهند داد حتما میگن که بین این دو چینش تفاوت فاحشی وجود داره.حالا شاید فکر کنید که منظور من اینه که مهم نیست چند ساعت میخونید اما اصلا منظور من این نیست.

منظور اصلی من اینه: کیفیت بسیار مهم تر از کمیت است

مهم ترین چیز در سال کنکور با کیفیت خوندنه.اما سوال اصلی اینه : با کیفیت یعنی چی؟

کیفیت یعنی:

1-وقت درس خوندن باید فقط و فقط به اون درسی که میخونید فکر کنید.افکار دیگه اکیدا ممنوع!مثلا دارید تست فیزیک میزنید یدفه یاد سریال امشب،مهمونی فردا و حتی موضوعاتی کنکوری مثل آخرین آزمون آزمایشی که دادید میافتید.به شما قول میدم از این لحظه دیگه بیش از 20 درصد چیزی رو که میخونید یاد نمیگیرید.

اما یه راه حل برای رفع این مشکل :این راه حل رو یه خانم مهندسی تو مجله آزمون نوشته بود که برای شما میارم.

اگه میخواهید فقط به چیزی که میخونید فکر کنین و به قول معروف تمرکز داشته باشین،یک وسیله ای که بتونه برای شما در زمانهایی که براش تعیین میکنید زنگ بزنه،مثلا ساعت زنگ دار یا گوشی موبایل،بردارید.

از اول که شروع به خوندن درس میکنید ساعت رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.اگر قبل از زنگ ساعت فکرتون رفت یه جا دیگه دوباره رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.انقدر این کار رو تکرار میکنید تا بالاخره قبل از زنگ زدن ساعت فکرتون به هیچ جا جز درس نبودهباشه.پس از اتمام موفق 5 دقیقه.اینبار رو 10 دقیقه تنظیم میکنید وهمه این مراحل رو تکرار میکنید.وقتی 10 دقیقه تموم شد دفعات بعد به ترتیب رو 15،20،25و... تا 60 دقیقه تنظیم کنید.اگه مرحله 60 دقیقه رو با موفقیت پشت سر بزارید باری همیشه روی درستان تمرکز خواهید داشت.

در انتها یه توضیح در مورد این روش بدم.این کار اصلا ساده نیست و شاید یه هفته طول بکشه!نکته اینه که نیاز نیست همه این مراحل در یک روز انجام بشه.مثلا ممکنه روز اول تا 20 دقیقه جلو برید.فرداش از 20 دقیقه شروع میکنید.درسی هم که میخونید اصلا فرقی با حالت معمولی نداره همون جوری که همیشه میخونید بخونید اما این بار با تمرکز!

اگه هم سوالی در مورد این روش دارید بپرسید
    خوب برای امروز کافیه
    موفق باشید.یا علی

13. 10 کاربر از Shayan Cena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •