حمید جان دانشگاه شیراز از صنعتیش معتبرترهدانشگاه اصفهان:
هر چی بخواید قبولید
دانشگاه شیراز:
برق(تمام گرایشها) - معماری - عمران - مهندسی نفت(فکر کنم!!!)
با توجه به رتبتون رفتن به این دانشگاه اصلا خوب نیست.شما در حد صنعتی هستی![]()
حمید جان دانشگاه شیراز از صنعتیش معتبرترهدانشگاه اصفهان:
هر چی بخواید قبولید
دانشگاه شیراز:
برق(تمام گرایشها) - معماری - عمران - مهندسی نفت(فکر کنم!!!)
با توجه به رتبتون رفتن به این دانشگاه اصلا خوب نیست.شما در حد صنعتی هستی![]()
شاید به قول تو تهران زود پرشه ولی تو سالهای پیش که اینطوری نبوده.من خودم کلی رو میشناسم که سالهای قبل بهشتی رو اول زدن و اتفاقا امسالم میشناسم.ناراحتم نمیشم اگه بهشتی قبول شم چون هم به من نزدیکتره هم میگن تو سالهای اخیر از تهران بهتر عمل کرده.در ضمن اینم در نظر بگیر من 156 منطقه شدم نه 156 تهران چون ظرفیت دانشگاهها برای شهرهای مختلف یک منطقه هم فرق میکنه.به ما گفته بودند که 50% کل ظرفیت هردانشگاه تهرانی در نهایت به خود بچه های تهران میرسه (حدود 80 نفر مال دانشگاه تهران)یعنی هرکی تهرانه فقط باید با بقیه تهرانی ها رقابت کنه.حالا از این 155 نفر که جلوی منن یعنی 80 تا تهرانی هستند که بزنند پزشکی دانشگاه تهران؟در ضمن خیلی از تهرانی ها هم میزنند دندون.شایداینم ندونی که دندون بهشتی تراز بالاتری از پزشکی تهران میخواد.راستی شما خودت رتبه ات چند شد؟
سلام
به نظر شما با رتبه 25164
زیر گروه1: 25547
زیرگروه2: 24483
و سهمیه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد
چه رشته ای از روزانه یا شبانه میشه آورد
منطقه 2 هستم
ناحیه و قطب هم 5
میدونم شاید به خاطر این که سهمیه دارم از من بدتون بیاد
ولی تو رو خدا جواب بدید
من بین برق شاهد با کامپیوتر شهید بهشتی یا علم و صنعت یا خواجه نصیر کدوم رو اولویت بدم ؟ هر دو رشته رو دوست دارم برای همین موندم چه کنم
سلام
ببخشيد مي خواستم از کساني که ايميلي از نفرات برتر کنکور و يا نفرات زير 1000 دارند به من بدهند.
چون من امسال رتبه ي افتضاحي اوردم و مي خوام از اين عزيزان مشاوره اي بگيرم
با تشکر بي نهايت از لطف شما
ما برای چی باید از شما بدمون بیاد ؟ شما هم یکی مثه همه !ما از کسایی بدمون میاد که این قوانین رو وضع میکنن
در ضمن با این رتبه اگه سهمیه نداشتی که صد در صد روزانه و شبانه مهندسی هیچ جایی نمی اوردی و علوم پایه هم همین طور اما با سهمیه شرایط کلی فرق میکنه اما بازهم بعید میدونم شهرهای بزرگ مهندسی رشته خوب بیاری
Last edited by asroma08; 04-08-2009 at 20:56.
ببخشید دوستان با رتبه ی 2505 منطقه 1 بومی شیراز(شیمی 60)با توجه به اینکه شیمی کشوری هست و بومی نداره.می تونم مهندسی شیمی شریف در میام؟
فحش ندین سوال پرسیدم فقط.
می دونم که خیلی دست بالا گفتم
بچه ها راهی برای اعتراض به درصد یه درس هست؟؟
ممنونما برای چی باید از شما بدمون بیاد ؟ شما هم یکی مثه همه !ما از کسایی بدمون میاد که این قوانین رو وضع میکنن
در ضمن با این رتبه اگه سهمیه نداشتی که صد در صد روزانه و شبانه مهندسی هیچ جایی نمی اوردی و علوم پایه هم همین طور اما با سهمیه شرایط کلی فرق میکنه اما بازهم بعید میدونم شهرهای بزرگ مهندسی رشته خوب بیاری
ولی حتی امام حسین رو هم به نظرتون نمی تونم بیارم؟
آخه سال قبل 15000 از شهر خودمون امام حسین رفته بود بعد دیده بود شرایط رو ول کرده بود
الان یعنی من با وجود سهمیه اندازه یه 15000 نمی تونم باشم؟
65 درصد زدم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)