منیجر مودش فرقی با فیفا 09 داره یا نه؟
منیجر مودش فرقی با فیفا 09 داره یا نه؟
منیجر مودش هیچ فرقی با fifa09 نداره .انگار حال نداشتن رو بیشتر چیزاش کار کنن
خیلی مزخرف بود به fifa09 نمیرسه.اصلا خوب نشده بلکه بد هم شده.
دوستان كسي جواب منو نداد
من دستم اصلا كار نميكنه
تو همه ي بازي خيلي خوب كار ميكنه ولي اينجا اصلا گزينه ي فعال كردن دسته نداره وهمش مال ماوس و كيبرد هستش
خواهشا يه راهنمايي بفرمايين
مطمئنی که این نسخه اصل نیست دیگه؟خیالمون راحت باشه که یه چیز کاملتر میاد بیرون؟
مدل و اسم دستتون چیه؟دوستان كسي جواب منو نداد
من دستم اصلا كار نميكنه
تو همه ي بازي خيلي خوب كار ميكنه ولي اينجا اصلا گزينه ي فعال كردن دسته نداره وهمش مال ماوس و كيبرد هستش
خواهشا يه راهنمايي بفرمايين
فرض کنید دو تا تیم انتخاب کردید، بعد یک صفحه ای میاد که عکس یک کیبورد کوچولو وجود داره و به هر طرف که کیبورد رو ببرید، اون تیم خاص رو می تونید کنترل کنید. در هنگام فعال بودن دسته، عکس دسته هم به کیبورد اضافه میشه و باید کیبورد رو در مرکز قرار بدید و دسته رو در طرف تیم دلخواهتون.
نمیشه با گیم پد بازی کردش ؟
تنظیمات چجوری باید باشه ؟
دوستان هر کی فیفا10 رو نخریده.دستش کار نمیکنه.میخواد بخره و.........اصلا هیچی رو از دست نداده!!!! حتی فکره بازی کردن فیفا رو از سرتون بیرون کنین!!!مزخرف ترین فیفایی بوده که تا حالا تجربه کردم!!!از فیفا98 بازی میکرد تا حالا ولی بازی به این مزخرفی ندیده بودم!!!شده خدای باگ!!! نور پردازی رو که دیگه استاد شده!!!!با این تفاسیر دیگه اصلا تاپیکی هم برای فیفا11 باز نکنید ملت الاف بشن!!!در کل بگم امسال فقط باید بشینیم ببینیم pes چیکار میکنه!!!دوستان خواهشا نگن که طرف اومده بود جو فیفا رو خراب کنه نه!!!من تا الان هرکی از pes حرف میزد حالم ازش به هم میخورد ولی الان برعکس شده!!!
خوش باشید!!!
سلام بچه ها پنالتي فيفا 10 ديونه كننده است مي ارزه به صد تا پرو دوربين به صورت اكشن ميره پشت دروازه
البته در پنالتي با CPU موقعي كه به شما ميخوان پنالتي بزنن در اون حالت لذت گرفتن ضربه چنان به دل شما ميشينه كه حد نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)