تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 215 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نمیدونم با دیدن لیست کامل فیلم حقیقت اساسین چی دستگیرتون شد. توی اینترنت آنالیز های مختلفی از این کلیپ وجود داره که خودمم واسه خودم کلی آنالیز کردم!!
    اینکه آدم و حوا درسته که جزو اولین انسانها بودن ولی پیشرفته بودن. لباس تنشون نبود ولی کمرشون و پاهاشون یه جوری محو بود. انگار یه نوع تکنولوژی جدید در طراحی لباس باشه...

یا مثلا توی کلیپ نشون میده که میرن بالا هی و میرسن به بالاترین قسمت دنیا و اگه قبل از ورودتشون به تونل دقت بکنین آسمون رو نشون میده من من احساس میکنم این همون 7 طبقه ی آسمان هست که میگن فرشته های خوب و بد در اون هستن!!!

فرشته های بد. این بازی نشون میده که فرشته های بد هم وجود دارن. حتی همین کلیپ.

سیب ها...
    سیب ها شاید بعضی ها جنبه ی جرم و حجمی اون رو در نظر بگیرن ولی اگه شما اون رمزها رو یا سیب ها ی نهفته در عکس ها رو دقت میکردین در قلب یا دست آدم های مهم بود.
    اونهایی که در قلبشون بود آدمهای خوبی بودن. اونهایی که در دستشون بود آدمهای بدی بودن!!
    نمیدونم چه استنباطی میشه کرد.
    شدیدا دلم میخواد این سازنده و نویسنده بازی رو ببینم که بدجوری تو ذهن ما موش دووند.

و در آخر همه اونها
    قضیه ی 2012 رو گفت که اونم کلی کرک و پر منو ریزوند.
    اینکه متوجه شدم واقعیت داره!!!
    وجود تسونامی های شدید...
    زلزله های قوی و حرکت گسلها به صورت خیلی خیلی شدیدتر از 50 سال اخیر.
    نشون دهنده ی نزدیک شدن قدرتی هست که قبلا نبوده.
    نیرویی که هنوز معلوم نیست در چه حد خواهد بود...

خوب..
    انگار خیلی بحث کردم اینجا
    Last edited by Milad4171; 29-07-2010 at 01:40.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

2012 چی واقعیت داره ؟
    اینکه میگه پایان دنیاست و این جور چرت و پرتا که توسط بزرگترین نهاد دانش علمی دنیا رد شده و مدیر این بررسی گفته که ما به این باورهای مردم می خندیم که باعث میشن یه عده سود کلانی بکنن
    یارو فیلم 2012 می سازه کل آمریکا نابود میشه بعد سه تا کشتی می سازن و مردمو نجات میده روز از نو روزی از نو
    بعد یارو جلوی تلویزیون نشسته میره بیرون به دوتا بدتر از خودش میگه بچه ها بچه ها 2012 دنیا نابود میشه بعد دوباره درست میشه و با اشتیاقم واسشون میگه
    اینقدر ادامه پیدا می کنه تا اون کارگردانه به سود سرشاری برسه
    حالا تو یه بازی که تا الانش هیچیش مشخص نیست و تو خود بازی هم چیزی معلوم نشده اینا می شینن دنیا رو عوض می کنن و غیره
    میخوام بگم به یه بازی حالا هر چی هم باشه به دید یه بازی نگاه کنیم
    یه جمله بگم که قانون نانوشته این دنیاست :

این دنیا یه مسیری و یه رولی داره که نباید بهم بخوره و بهم هم نمیخوره چون قدرتی در دنیا وجود نداشته نداره و نخواهد داشت که اونو بهم بزنه

این جمله همیشه باید یادت باشه حالا مثلا تو به خودت میگی فلانی اومده پیش بینی کرده 2012 آخر دنیاست !!
    مثال میزنم باید بیای این چیزی رو که شنیدی تو معادله بالا قرار بدی
    خب من به خودم میگم اگه اون یارو فردا رو پیش بینی می کنه یعنی میدونی فردا چه اتفاقی میفته اینطوری که اون قانون بالایی شکسته میشه
    تجاوز غارت جنجال و خیلی چیزای دیگه که بهتر از من میدونید برای قدرت تو این دنیا پر میشه

دیدتون مثل دریا باشه ...

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این کلیپ ادم و هوا دیگر کلیپ هاش چجوری باز میشه؟
    اون علایمی که رو دیوار ها میبینه و بعد 16 صحبت میکنه برای من تصویر در همه برای شما هم همینطوره؟
    کلیپ های بازی را هر کی داره اپ کنه
    مال من فقط یک کلیپ داره اونم زمان رقص بالماسکه است که با تفنگ میکشه و اول بازی نشون میده
    Last edited by masoudtr; 29-07-2010 at 08:28.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

توصیه میکنم اینو دانلود کنین. یه فیلم قشنگ از نسخه ی جدید این بازی که من بسی حال کردم باهاش

سایز : 53 مگابایت
    فرمت : FLV

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی قشنگ بود ممنون
    یعنی اینجا آساسین گروهی حمله میکنند؟
    باید خیلی باحال باشه
    عکس امضام قشنگ شد؟

6. 2 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بعد از اونکه اون راهب که یک انگشت نداره سیب را میگیره باید 9 تا Lieutenant را بکشم
    یکی که بالای کلیسا هست و میگه بدون اینکه شناسایی بشی بکشی را چکار کنم هم نزدیک کلیسا میرم میفهمن و دخل میاد

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اون فیلمها که سرچشمه ی پیدا کردن کلیپ آدم حوا هست رو باید با EAGLE Eyes ببینی. یعنی E رو بزنی و اونجا که دیدی قرمزه!! و یه چیزهایی داره ازش پیخش میشه اونجا بری و در همون حالت جلو وایسی که بره تو سیستم!!
    حدودا 20 تاست فکر کنم. بیشتر هم نزدیک جاهای مهمه. view Point ها و Target ها بهشون نزدیکه!

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

بعد از اونکه اون راهب که یک انگشت نداره سیب را میگیره باید 9 تا Lieutenant را بکشم
    یکی که بالای کلیسا هست و میگه بدون اینکه شناسایی بشی بکشی را چکار کنم هم نزدیک کلیسا میرم میفهمن و دخل میاد
    تا قبل از طبقه بعدی که وارد برج اصلی میشه مشکلی نیست. ولی بعدش دقیقا زیرش باش و آوم آوم برو بالا. هیچ کس هم نباید باکشی یا اگه میکشی باید لب دیوار بکشیک و بندازیش پایین.
    ولی وقتی رسیدی بالا و تو طبقه ای که اون یارو هست دیگه مشکلی نیست. البته خنگ تراز این حرفاست. اگه دیدی فرار کرد از اونور برو و بزن دخلشو بیار.
    سعی کن آروم آروم بری!
    احتمالا با اونی هم که تو کشتی هست مشکل پیدا میکنی!! خیلی خفن تره!!

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

تو این Lieutenant اونی که دکتره و میگه بدونی که دیده بشی را چجوری بکشم؟
    یک برای همشون یک توضیحی بده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من سه تامامورت برم میرسم به اونجا. ولی خوب قبلش حتما یکی میاد توضیح میده. چون قبلا رفته بودم فکر کنم سخت نباشه دیگه راهش رو یاد گرفتم!! فقط دوتاش سخته. یکیش همونی که گیر کردی یکیش تو کشتی.
    توی کشتی یکی از دوستان گفته بود. که باید دون دونه بکشیشون بغل اسکله بکشیشون تو آب یا لبه ی پشت کشتی آویزون بشی و اونا که قدم میزنن رو با چاقو بفرستی تو آب.
    بعدش هم با همون چاقو جلوی وسط اون دوتا که مثل گوساله وایسادن وایسی که با چاقوی دستش جفتشون رو ناک اوت کنه بعد هم بپر پایین که یارو هست.
    اگه هم نشد باید برسم که دقیق بگم چطوریه!!!

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M-N-2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    any where

پيش فرض

تو این Lieutenant اونی که دکتره و میگه بدونی که دیده بشی را چجوری بکشم؟
    یک برای همشون یک توضیحی بده؟
    باید سریع بری تو جمعیتی که داره براشون سخن رانی می کنه بعد با یه گروه راهب بری رو پله ها وقتی حواسه نگهبانه نبود بشینی رو صندلی و تو یه فرصت مناسب بپریو بکشیش.

برای اون یارو که رو کشتیه هم باس اول اون یارو که رو پشتبومه رو با تپانچه ات بکشی بعد رو همون پشت بوم اون 2تا نگهبانا که جلوی اسکله وایستادن هم با تفنگت پخ کنی می مونه اون نگهبانه که رو اسکله راه می ره اونم با تفنگت بکش .
    اوناییم که تو کشتین و کناره ی چپش حرکت می کنن رو پرت کن تو آب بعد سریع یه بمب دود زا بزن و طرفو بکش.
    Last edited by M-N-2007; 29-07-2010 at 16:43.

14. این کاربر از M-N-2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکی از این Lieutenant یک کشاورزه که باید بدون اینکه کسی خبر دار بشه بکشیش
    صد بار رفتم نشد
    اینو چجوری بکشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •