من خودم نصب کردم هیچ مشکلی نداره !
یکی از دوستام بوت ایبل هم نصب کرده بود !
اگه میخواید تست کنید برید بازار رضا بخرید با این آموزش نصب کنید من رو 3 تا دستگاه مختلف تست کردم جواب داده
من خودم نصب کردم هیچ مشکلی نداره !
یکی از دوستام بوت ایبل هم نصب کرده بود !
اگه میخواید تست کنید برید بازار رضا بخرید با این آموزش نصب کنید من رو 3 تا دستگاه مختلف تست کردم جواب داده
من اصفهانم. کدوم وزژنشو میگی شما؟ کدوم آموزش؟!
یک نکته ای رو بگم بهت شاید بهت کمک کنه .
اگر تو بتونی یک هار ssd 128 gig هم بگیری بستته و با بقیه پولت یک هاد اکسترنال بگیر که اطلاعاتی که ضروری نیست رو بریزی روش اگر هم پول داری دم دستت خب 256 گیگ بخر که 500 اضافه میشه به قیمت نوت بوکت.
128= 200 دلار { قیمت ها رو رند کردم }
256= 500
512 = 1از میلیون بیشتر بودکه اصلا توصیه نمیشه
ولی فقط کافیه تو یوتیوب یک سرچ کوچولو بکنی و اون موقع میبینی که چقدر یک هارد Ssd سرعت نوت بوکت رو فضایی می کنه![]()
اره
باید همین کارو بکنم...
راستی
شما فقط پیشنهادتون همین عوض کردن هارده؟؟
دیگه چیز دیگه ای رو ارتقا ندم فعلا؟
Last edited by Feli; 25-05-2011 at 00:49.
پس از تعویض هارد به اس اس دی گزینه بعدی اپگرید و کاستمایز کردن دستگاه اتون ارتقا رم هست که باید یک کیت 8 گیگی بخرید(2 عدد 4 گیگ) . البته گیگ 16 گیگی هم برای مدل های جدید عرضه شده اما بسیار قیمت بالایی داره فکر کنم یک ماه پیش دیدم تو یکی از سایت های نزدیک به 1300 دلار بود.اما خوب خرید کیت 8 گیگ خیلی عاقلانه تر هست
واقعا می خوای این همه هزینه کنی؟
حساب کردی 400 دلار رم 8 گیگ و حداقل 100 دلار هارد اس اس دی و هزینه ی سفارش تکی و مالیات اینجا و اونجا به اضافه ی 2200 دلار اولیه چقدر می شه؟
واقعا می خوای حدود 4 میلیون واسه یه لپ تاپ بدی؟
تا الان سر به تسک منیجرت زدی که ببینی 4 گیگ رمت کم آورده که 8 گیگ می خوای؟
منکه هنوز 3 گیگشم پر نکردم
چون ویندوزم 32 بیتیه و 3 گیگ بیشتر نمی شناسه و 1 گیگم این همه مدت از مدار خارج مونده
ولی واقعا هیچ حا کم نیاوردم
رم مثل هارد یا سی پی یو نیست که هرچی بیشتر باشه بگی حتما بهتره
جدا از اون مثلا 8 گیگ رم تا 10 سال دیگه کافیه، ولی 2 سال دیگه وقتی گرافیک و سی پی یوت کم آورد انگار اون 400 دلارو دور ریختی و رم بیشتر به هیچ دردیت نخواهد خورد
حالا باز اگه می شد مثلا 8 تا رم یک گیگ یا 4 تا دو گیگ می ذاشتن خیلی فرق می کرد
اما این ظرفیت بیشتر در سرعت اولیه هیچ تاثیری نداره و در معدود مواردی ممکنه لازم بشه
چه بخوای سفارش بدی چه عادی بگیری فقط هارد 128 اس اس دی بگیر
من فقط گفتم اگر جای شما بودم یک هارد ssd مینداختم و تمام. تقریبا دوستان در پست های بالا نیز گفتند که اضافه کردن رم بیخود هست. فقط همین هارد رو ssd کن مطمعا باش از این کارت پشیمون نمیشی
زیاد وسوال هم به خرج نده که 4 گیگ رم کمه چون در عمل خلافش بهت ثابت میشه .![]()
سلام دوستان قيمت مدلاي 13 و 15 اينچي رو ميخواستم خواهش ميكنم جواب بديد
جناب این چه حرفیه در مورد اپل می زنی. من یه مک بوک پرو دارم که ویندوز رو از بهترین لپ تاپ های ویندوزی بهتر اجرا میکنه. این حرف های شما مال چند سال پیشه. می خوای تحقیق کن ببین درست ی گم یا نه.
راستشو بخواید دی وی دیش دم دست نیست نمیدونم ورژنش چیه آموزشش نصب هم اینجاس که من خودم تست کردم کاملا کار میکنه :
http://www.online-tech-tips.com/mac-os-x/install-snow-leopard-on-pc/
Last edited by mhadishirani; 25-05-2011 at 15:01. دليل: سوتی داده بودم در حد تیم ملی :دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)