تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 174 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

برد هاردو باز کردم. این تصویرو ببینید قسمتیه که به هارد متصل میشه. شکل عجیبی داره انگار سوخته نمیدونم چطوری اینطوری شده یا از اول اینطوری بوده
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    اون ای سی که علامت زدم داغ میکنه ( نه اونقدر که دستو بسوزونه) ولی باقی ای سی ها سردن حتی موقعی که فقط بردو بدونه هارد به سیستم متصل میکنم بازم این ای سی داغ میکنه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برد هاردو باز کردم. این تصویرو ببینید قسمتیه که به هارد متصل میشه. شکل عجیبی داره انگار سوخته نمیدونم چطوری اینطوری شده یا از اول اینطوری بوده
    اون ای سی که علامت زدم داغ میکنه ( نه اونقدر که دستو بسوزونه) ولی باقی ای سی ها سردن حتی موقعی که فقط بردو بدونه هارد به سیستم متصل میکنم بازم این ای سی داغ میکنه
    اون آی سی کنترلر اصلی برد هاردتون است اگه حرارتش نقطه ای است یعنی یکی از انگشتانتون رو روش بزارید و حرارتش طوری باشه که نتونید تحمل کنید مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

عکس اول چطور؟ ایا ممکنه مشکل از این قسمت برد باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عکس که تاره زیاد خوب دیده نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای چی آپدیت نشد؟ پیغامی چیزی میاد؟
    سلام دوست عزیز فریمور رو روی سی دی بوت رایت کردم و سیستم و با سی دی بوت کردم هارد هم وصل بود اما بعد از بوت شدن هیچ اتفاقی نیفتاد و فقط نشانگر داس رو نشان داد /:c

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای چی آپدیت نشد؟ پیغامی چیزی میاد؟

اگه روش دیگه ای برای آپدیت فریمور هست بگید- ضمنا هم هارد خراب و هارد سالم رو تست کردم برای آپدیت فریمور اما نشد - 2 تاهارد یک مدل دارم یکیش خرابه یکیش سالمه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه روش دیگه ای برای آپدیت فریمور هست بگید- ضمنا هم هارد خراب و هارد سالم رو تست کردم برای آپدیت فریمور اما نشد - 2 تاهارد یک مدل دارم یکیش خرابه یکیش سالمه
    فریم ویر رو من همیشه فایل exe اشو میگرفتم و از ویندوز اجراش میکردم
    بوتیبل هم میشه روش دیگه ای نیست مگر اینکه ریستور کنید فریم ویر رو به حالت قبل که اونم نیاز به serial to ttl یا usb to ttl دارید که این روش هم زمانی استفاده میشه که یا حجم هاردصفر باشه یا کلا هارد دیتکت نشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کابل usb to ttl چی هست و چه کاربردی داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کابل usb to ttl چی هست و چه کاربردی داره؟
    کابل خالی نیست یک برد داره از یک طرف به هارد از طرف دیگه به سیستم متصل میشه و با استفاده از دستورات هایپرترمینال میتونید فریم ویر رو ریستور کنید ولی این روش بیشتر برای زمانی است که اون مشکلاتی که گفتم براتون بوجود بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

میبخشید با پریدن فریمویر هارد چه مشکلاتی برای هارد ایجاد میشه. من الان که هاردو به کامپیوتر متصل میکنم موتورش روشن میشه و از هارد یه صدای کلیک میاد و بعد از چند دقیقه شروغ میکنه چندبار پشت سر هم کلیک کلیک کردن با فاصله تقریبا 1 ثانیه و بعد صدای کلیک کلیک قطع میشه و شروع میکنه به خر خر ریز کردن و یه درایو با ظرفیت 0 بایت درست میشه
    Last edited by PAIAMK; 19-10-2014 at 09:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •