نمیخوام هر دفعه اینکارو بکنم میخوام تنظیمات اتوماتیک و همیشه پشت سر هم پخش کنه قبلاً درست بود ولی با آپدیتهای جدید دیگه کار نمیکنه.
نمیخوام هر دفعه اینکارو بکنم میخوام تنظیمات اتوماتیک و همیشه پشت سر هم پخش کنه قبلاً درست بود ولی با آپدیتهای جدید دیگه کار نمیکنه.
با برنامه subtitle creator میتونی به صورا اس ار تی سیوش کنی یا فونتشو عوض کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا من چی کار کنم آپدیت جدید رو هم ریختم اما فرمت rmvb رو نمیخونه؟
سلام من مایل به تبادل هستم
اینم ایمیلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD_Player_ASUS_O!Play_HDP-R3
میشه درموردش اطلاعات بدین
میخام با کابل اچ دی ام ای به ال سی دی سونی ex500 متصل کنم
کیفیتش چطوره هنگی داره یا نه
ممنون
من اينترنتم دو مگ هست سرعتم خوبه ولي هر كاريش كردم نشد و بخاطر ----- بودن بايد از وي*پي* ان استفاده كنم يه اموزش تصويري يا نوشتاري كامل بزاري ممنون ميشم
من اينترنتم از دي اس ال مستقيم به كامپيوتر با كابل يواس بي وصله بعد از پلير يه كابل شبكه زدم به كامپيوتر شبكه براي ديدن فايل ها مشكلي ندارم ولي براي اينترنت مشكل اون كاري كه گفتيد اتوماتيك بزنم انجام دادم قبول نميكنه بعد پيغام ميده دوباره انجام بدم يا كنسل كنم ممنون ميشم كارمون رو راه بندازيد اساتيد
Last edited by samirroshdi; 30-04-2011 at 13:36.
سلام دوست عزیز من دستگاه وسترن مدل لایو خود را به آخرین ورژن دستگاه آپدیت کردم ولی نمی دانم چرا فایلهای زیرنویس فارسی با فرمت SRT را بصورت غیر خوانا و حروف عجیب و غریب نشان میدهد باید چکار کنم تا حروف فارسی srt را درست نشان دهد.
وثانیا فیلمهای با فرمت rmvb را نشان نمی دهد چه باید کرد.متشکر میشوم اگر من را راهنمایی کنید
سلام
شما میبایست در قسمت ستینگ ، انکدینگ زیرنویس رو بروی زبان عربی قرار بدی .
من فایلهای با پسوند rmvb رو اجرا کردم ولی با آپدیت جدید تست نکردم بعد خبرشو بهت میدم.
از دی اس ال میبایست کابل شبکه بزنی به پلیر نه از کامپیوتر بعد از قسمت نتورک ستینگ ، گزینه اول نتورک ستاپ بعد دو گزینه میاد جلوت یکی وایرلس یکی با کابل شما کابل رو انتخاب کن بعد بزار همه چی اتوماتیک انجام بشه فقط مطمئن شو که اینترنت وصله.
موفق باشید.
Last edited by mahdi126; 30-04-2011 at 14:19.
سلام.من چند وقته نيومدم اينجا ببينم ابديت جديد براي نسل اول اومده يا نه.تو سايت خودشونم اصلا اخرين ورژني رو كه الان دارم(١.٠٣) ندارند
از بچه ها كه اطلاعات دقيق تر دارند ايا ابديت جديد اومده كه زير نويسsrt زبان فارسي يا عربي رو براي اين مدل كه بنده دارم ساپورت فكنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)