خوب برو سایت کارت TVت و دارایو جدیدش برای 7 32بیت دانلود کن یا اصلا برو تو گوگل مدل کارت TVت رو سرچ کن حتما پیدا میکنی.
خوب برو سایت کارت TVت و دارایو جدیدش برای 7 32بیت دانلود کن یا اصلا برو تو گوگل مدل کارت TVت رو سرچ کن حتما پیدا میکنی.
دوست عزیز content نوعی از view هستش
با نوع search ارتباطی داره؟
کمک کنید
من ویندوز 7 رو دارم الان هر موقع تا اینترنت وصل میشه 3 تا فایل exe از اینترنت اتومات خودش میگیره و صدا و اینترنت بعدش قطع میشه و هیدن هم غیر فعال میشه اسم یک سایت هم باز میشه اینهنمیدونم چیکار کنم 20 باز بیشتر ویندوز عوض کردم ولی تا میرم نت باز اینجوری میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی گوگل سرچ کردم برای ویندوز 7 ندیدم
آدرس سایتشم درست نمیدونم چیه
خسته نباشی که تو گوگل سرچ کردی!!! من که اسم کارت TVم Winfast نیست درایو و سایت Winfast رو برات پیدا کردم! (منت نداره ها. حالا بگذریم)
بفرما اینم درایو کارت TVتون باید مال ویستا 32بیت رو دانلود کنی=>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ، منم دقیقا همچین مشکلی داشتم ، ولی بعد از نصب کرک 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 همه ی مشکلاتم حل شد...پیشنهاد می کنم این کرک رو که در همین انجمن قرار داده شده ، دانلود کنی![]()
آقایون کسی برنامه ای برای رفع مشکل کیبورد فارسی سراغ داره ؟
چندتا برنامه رو تست کردم جواب نداد !
کارکرد اما صدا ندارهخسته نباشی که تو گوگل سرچ کردی!!! من که اسم کارت TVم Winfast نیست درایو و سایت Winfast رو برات پیدا کردم! (منت نداره ها. حالا بگذریم)
بفرما اینم درایو کارت TVتون باید مال ویستا 32بیت رو دانلود کنی=>
http://www.leadtek.com/eng/support/search.asp
دوستان من دفعه قبل با دی وی دی p30world خیلی راحت نصب کردم
ولی این دفعه روی کپی کردن فایل ها روی 17 % یه ارور میده و میاد بیرون
مطمئنم از دی وی دی نیست چکار کنم ؟؟!
RC 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)