تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 314 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

پروفشنال mehdi_mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IR-Iran

پيش فرض

نه هر mp4ی من با Total Video Converter فیلمها رو تبدیل میکنم همه نوع فرمت رو داره بعد یک گذینه هست مال نوکیا هست به نامnokia cellphone بعد گذینه اولیشو زدم مال گوشی هایی مثل n73 قبلا با این زیاد فیلم تبدیل کردم
    همین رو ریختم تو گوشیم کار نکرد ولی ریختم تو سامسونگ استار کار کرد. راستی اینم بگم تو استار نمیشه فیلم با اندازه 240*400 ریخت و باید همون 240 در 320 بریزی و یک گذینه داره تمام صفحه میکنه خودش. ولی اون گذینه رو کوکی نداره: دی

درسته یک جوری ساختن دقیقه 90 اخطار میده. همونو نمیزاشتن سنگین تر بود، خودش خاموش میشد دیگه: دی

چیش بدردت خورد؟ مارکش؟

راستی یک سوال داشتم از آقای Michael Ropy که اسمشون دقیق یادم نیست فک کنم حسین آقا بودن
    میگم شما با استار مشکل ندارین. چون یک مشکلی هست وقتی که گوشی رو خاموش میکنی تمام تنظیمات مربوط به مموری که مثلا زدی تو مموری فایلها ریخته بشه ، وقتی خاموش میکنی میاد رو حافظه خود گوشی
    میخواستم ببینم مال شما هم اینجوریه.
    سلام! آقا مجید شرمنده! یه اشتباه کوچیک تو نقل قول شده بود که اصلاحش کردم! میخواستم واسه رمز تشکر کنم! به هر حال ممنون! ضمنا حالا که شما میگی تست کردم گوشی منم همین مشکلو داره وقتی روشن خاموش میکنی تنظیمات مموری برمیگرده! از جمله دوربین که هر سری باید تنظیم کنی وگرنه رو گوشی ذخیره میکنه!

2. 2 کاربر از mehdi_mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام! آقا مجید شرمنده! یه اشتباه کوچیک تو نقل قول شده بود که اصلاحش کردم! میخواستم واسه رمز تشکر کنم! به هر حال ممنون! ضمنا حالا که شما میگی تست کردم گوشی منم همین مشکلو داره وقتی روشن خاموش میکنی تنظیمات مموری برمیگرده! از جمله دوربین که هر سری باید تنظیم کنی وگرنه رو گوشی ذخیره میکنه!
    کدوم رمز؟ همونی که مال تست گوشی هست؟
    من فکر کردم مارک مموری بدردتون خورد
    مگه شما استار داری؟
    فک کردم کوکی دارید. شایدم هر دو رو دارید: دی

4. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

این گوشی به هیچ وجه نمیتونه فایلهای ویدیویی Divx رو پخش کنه ؟‌

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

نه نمی تونه!
    برنامه های DivX پلیر هم رووش اصولا کار نمی کنن( بخاطر فول تاچ بودنش)

7. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

majid_sd2009 جان ممنونم که یکی از برنامه هارو تست کردی و بهم گفتی. راستش چون تو اسم چندتا از برنامه ها کلمه safe بود گفتم شاید بتونن قفل کنن.
    از Gladiator King جان هم ممنون که مشکل منو یاد آوری کردن.

دوستان یه زحمتی داشتم. اگه یادتون باشه تو صفحات قبلی Mcafee جان یه راه واسه قفل دستی گوشی گفت میشه شما قفل کنید و بعد ببینید وقتی اس ام اس میاد چه اطفاقی میفته ؟ اگه گوشی تو حالت سکوت باشه نشانه ای هست که آدم متوجه اومدن اس ام ای بشه ؟ در این حالت اگه زنگ بزنه چی ؟ یعنی بعد قطع شدن قفل که خود به خود باز نمیشه ؟ و در آخر اگه وقتی گوشی قفل بود خاموشش کنید وقتی دوباره بازش کردیم اون رمز رو میخواد یا نه ؟

و سوال دیگرم اینکه میشه تنظیم کرد که همه اس ام اس های دریافتی و ارسالی مستقیم رو سیم کارت ذخیره بشن ؟

واقعا ممنون میشم جواب سوال هارو بدید.

بچه ها من منتظر جواب هستما

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها من منتظر جواب هستما
    اگه کوکی داشتم اولین کسی بودم که جواب سوالات رو میدادم، شرمنده....

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه کوکی داشتم اولین کسی بودم که جواب سوالات رو میدادم، شرمنده....
    ما که ارادت کامل دارم نسبت به Michael Ropy جان

راستش N72 که الان 2 ساله دارمش الان باتریش خراب شده هر روز به علت تمام شدن باتری Off مینکه اونم میبینی وسط یه مکالمه مهم که آدم دیدونه میشه و منم میخوام به جای خرید باتری کلا گوشی جدید بگیرم و همین فردا پس فرداست که بخرم ولی راستش میون گوشیهای 5320 , 6120 (اصلی ترین دلیل که باعث میشه از خرید این دو تا مطمعا نشم کوچیک بودن صفحه نمایش اوناست ولی داشتن سیستم عامل یک امتیاز براشون) 6303 , LG KF510 , LG KP500 این 5 تا گوشی موندم کدوم رو انتخاب کنم.

الان واقعا ممنون میشم به آخرین سوالاتی که در رابطه با کوکی پرسیدم پاسخ بدید.
    و اگه شد بگید شما به جای من بودید کدوم یکی از 5 گوشی رو انتخاب میکردید ؟

12. 2 کاربر از saviorperi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

قربان شما برادر!

خوب البته خیلی به این بستگی داره که شما چی از گوشی میخواید....الان من نظر خودمو در مورد گوشی ها میگم، ولی بازم میگم خیلی بستگی داره که شما از گوشی چی میخواید! مثلا من اگه بخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم حتما باید سیستم عاملش ویندوز موبایل یا آندروید یا کلا لینوکس باشه.....اصلا با سیمبیان حال نمی کنم...

1. 5320: صفحش برای من خیلی کوچیکه، من حداقل 2.4 یا فوقش 2.2 میگیرم. ولی خوبیش اینه که سیستم عامل داره + جک 3.5 که خود گوشی هم واسه موزیک خیلی خوبه.
    2. 6120: تا وقتی که گوشیه 5320 هست سراغ این نمی رم، چون امکاناتشون خیلی شبیه به همه ولی 5320 جدیدتره، خوشگلتره، جکش 3.5 هست و واسه موزیک خیلی خوبه که برای من مهمه.
    3. 6303: نسبت به 5320 صفحش بزرگتره و دوربین بهتری داره و باریکتره ولی بدیش اینه که سیستم عامل نداره.
    4. KF510: بسیار باریک و شیک هستش ولی در مقایسه با 6303 جک 3.5 نداره و کیفیت صفحش پایینتره.
    5. KP500: همین فول تاچ بودنش باعث میشه من به همه ی گوشی های بالا ترجیحش بدم و البته قیمتش فوق العادست!! ارزون ترین فول تاچ موجود در جهان (120 دلار) و ایران (150 تومان).

شما باید ببنید سیستم عامل واقعا نیاز دارید؟! صفحه چقدر نیاز دارید؟! گوشی رو برای کلاس میخواید یا موزیک یا برنامه و...؟!

14. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستش N72 که الان 2 ساله دارمش الان باتریش خراب شده هر روز به علت تمام شدن باتری Off مینکه اونم میبینی وسط یه مکالمه مهم که آدم دیدونه میشه و منم میخوام به جای خرید باتری کلا گوشی جدید بگیرم و همین فردا پس فرداست که بخرم ولی راستش میون گوشیهای 5320 , 6120 (اصلی ترین دلیل که باعث میشه از خرید این دو تا مطمعا نشم کوچیک بودن صفحه نمایش اوناست ولی داشتن سیستم عامل یک امتیاز براشون) 6303 , LG KF510 , LG KP500 این 5 تا گوشی موندم کدوم رو انتخاب کنم.

الان واقعا ممنون میشم به آخرین سوالاتی که در رابطه با کوکی پرسیدم پاسخ بدید.
    مسیج ها درون گوشی ذخیره میشن و نمیشه تنظیم کرد که توی مموری کارت ذخیره بشن
    دوم اینکه تعداد مسیج ها فقط 500 تاستو دیگه اینگه میشه چند تا فولدر درست کرد و مسیجهای ارسالی و دریافتی رو توی فولدر ها ریخت

به نظر من اگه گوشی تاچ اسکرین میخای 5530 بگیر چون سیمبیان داره واین یک مزیت خیلی بزرگه، من خودم که پشیمون شدم ولی پشیمانی سودی نداره
    راستی یادم رفت بگم دوربین این گوشی اصلا چنگی به دل نمیزنه

16. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    کیفیت صدای کوکی به 0058 میرسه یا نه ؟
    ممنون
    Last edited by smallfrank; 13-12-2009 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •