خوب دوستان
من هم این بازی را تمام کردم (عمرمون هم تمام شد) ولی ارزشش را دارد
بازی بسیار زیبایی بود...
بازی در 63 درصد تمام شد
من که بدون مشکل بازی را اجرا کردم امیدوارم دیگر دوستان هم مشکلشان حل شود و براحتی بتواند از این بازی لذت ببرند.
یا علـــــی
خوب دوستان
من هم این بازی را تمام کردم (عمرمون هم تمام شد) ولی ارزشش را دارد
بازی بسیار زیبایی بود...
بازی در 63 درصد تمام شد
من که بدون مشکل بازی را اجرا کردم امیدوارم دیگر دوستان هم مشکلشان حل شود و براحتی بتواند از این بازی لذت ببرند.
یا علـــــی
اینکه قفل بشه من دنبالش نرفتم و فکر نکنم داشته باشه...ولی اگه مشکلت اینه می تونی از زاویه ای که از توی ماشین نشون میده استفاده کنی
سيو هامون چي داداش؟؟
رفیق محل سیو ها رو که همه جای تاپیک نوشتن.ازشون یه کپی بگیر.
موفق باشی
دوست عزیز من این کار رو انجام دادم ولی بازم پشت کامپیوتر نمیره ؟!
مثل اینکه شانسیه. چون من هم همین کار رو کردم و مشکل حل نشد.
عزیزم Beny - Nvidia پاک آب شده رفته توی زمین ما نمیتونیم تصحیح کنیم.
خب معلومه کپی رایت کرده و رفته
من این لینک رو سرچ کردم همشون کپی رایت هیچ کس لینک سالمش رو نداره
هزار بار ببخشيد ميدونم سؤالم بي جاست ولي چطور ميشه اين بازي رو جور كرد؟
سلام من این بازی را خریدم 4 dvd بود و یک vcd بعد از نصب فلش پلیر ویندوز لیو و.... خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمهی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)