تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 379 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

تایپیک آموزش آنلاین راه اندازی شد... (lan هم میشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saleh derakhshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان گیمر حرفه ای عزیز ..

من الان این بازی رو خریدم از یک فروشگاه که خیلی هم از خونه ام دوره .. الان تو نصبش به یه مشکل برخورد کردم .. در دی وی دی نصب اول کرک بازی وجود داره ولی این برنامه Steam قبل از نصب بازی از من product code میخواد که متاسفانه در 3 دی وی دی نصب ندارم همچی چیزی رو ... ممنون میشم از عزیزان کسی شماره سریالش رو داره بده و یا راهنمایی بفرماید.

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوستان. من این بازی رو همین امروز خریدم. چهار تا دی وی دی است و چهار هزار تومن هم برام آب خورد. فکر کنم ، تو شهرمون. من اولین نفری بودم که این بازی رو خرید. البته اونهایی که دانلود آفلاین داشتند، دو روز زود تر از من تو نستند بازی کنند. بگذریم.
    بعد از نصب بازی، اول رفتم سراغ تنظیمات گرافیکی تا ببینم سیستمم با این بازی چطوری راه میاد. خوشبختانه گرافیک سنگینی نداره.
    بعد از اینکه مرحله ی آموزش رو رد کردم، متاسفانه وارد مرحله ی بعد نشد و این پیغام رو میداد.
    Disk can not read
    پیغامش عجیبه. چون این بازی به دیسک نیازی نداره.ممکنه این مشکل به خاطر نصب ناقص یک یا چند فایل از بازی باشه و یا مشکل کرک. البته کرک این بازی ،همراه مراحل نصب کپی شد.و هیچ پوشه ی جداگانه ای برای کرک داخل دیسک وجود نداشت.
    دوستان عزیز، خدا نکرده کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده
    یا اگر کسی می دونه مشکل از چیه به من بگه تا من یه خاکی تو سرم بکنم.

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

سلام دوستان. من این بازی رو همین امروز خریدم. چهار تا دی وی دی است و چهار هزار تومن هم برام آب خورد. فکر کنم ، تو شهرمون. من اولین نفری بودم که این بازی رو خرید. البته اونهایی که دانلود آفلاین داشتند، دو روز زود تر از من تو نستند بازی کنند. بگذریم.
    بعد از نصب بازی، اول رفتم سراغ تنظیمات گرافیکی تا ببینم سیستمم با این بازی چطوری راه میاد. خوشبختانه گرافیک سنگینی نداره.
    بعد از اینکه مرحله ی آموزش رو رد کردم، متاسفانه وارد مرحله ی بعد نشد و این پیغام رو میداد.
    Disk can not read
    پیغامش عجیبه. چون این بازی به دیسک نیازی نداره.ممکنه این مشکل به خاطر نصب ناقص یک یا چند فایل از بازی باشه و یا مشکل کرک. البته کرک این بازی ،همراه مراحل نصب کپی شد.و هیچ پوشه ی جداگانه ای برای کرک داخل دیسک وجود نداشت.
    دوستان عزیز، خدا نکرده کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده
    یا اگر کسی می دونه مشکل از چیه به من بگه تا من یه خاکی تو سرم بکنم.
    تو صفحات قبل دوستان یه پچ دادن که با اون مشکل حل میشه ! من هم مشکل و داشتم و تا آخر بازی رفتم

اما حیف که تموم شد

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من بازی رو نصب کردم اما در بازی این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون (این وسط مراحل میاد)باید دوباره همون مرحله که داشتم بازی می کردم دوباره بازی کنم:

بعضی از موقع هم موس میشه مثل موس ویندوز و دیگه اسلحه تکون نمیخوره و داخل بازی هم نمیره و باید قعط بشه و دوباره شروع کنم
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی سیستمم مدلش خوبه:
    cpu:e5200
    ram:3gig
    vga:9800gt 1gb ddr3
    Last edited by amirpcp30; 15-11-2009 at 07:18.

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

تو صفحات قبل دوستان یه پچ دادن که با اون مشکل حل میشه ! من هم مشکل و داشتم و تا آخر بازی رفتم

اما حیف که تموم شد
    ممنون از اینکه راهنمایی کردید. اگر امکان داره لطف کنید و لینک دانلود اون پچ یا لینک همون صفحه ای که پچ معرفی شده، رو بزارید. ممنون میشم

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دارم رو Veteran بازی میکنم

به اونجا رسیدم که 2 دقیقه وقت میده برسی یه جایی

از هر طرف میرم به بن بست میخوره(اگه بخوای تو سکوت بری امکان نداره اگر هم بخوای با صروصدا بری وقت کم میاد)

چه کنیم حالا؟(به یه جاهایی رسیدما مثلا میشه با اولین بمباران هلیکوپتر و نفربر و یه ماشین و زد همیشه اون آخرش گیر میکنم)

یادش بخیر تو 4 یادمه یتیکش زورموم نمیرسید همینجور صوتی مینداختیم میرفتیم جلو

راه حلی چیزی اگه هست جلو پایه این بی نوا بزارید حتما هم میخوام رو حالت Veteran بازی کنم

با تشکر

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

منم بازی رو دیروز گرفتم!
    انتظار دارید در مورد این بازی چی بگم؟
      محتوای مخفی: ... 
    عــــــــــــــالــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من بازی رو نصب کردم اما در بازی این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون (این وسط مراحل میاد)باید دوباره همون مرحله که داشتم بازی می کردم دوباره بازی کنم:

بعضی از موقع هم موس میشه مثل موس ویندوز و دیگه اسلحه تکون نمیخوره و داخل بازی هم نمیره و باید قعط بشه و دوباره شروع کنم
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی سیستمم مدلش خوبه:
    cpu:e5200
    ram:3gig
    vga:9800gt 1gb ddr3
    چرا جواب نمیدید؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام.بازی من بعد از اون مرحله ای که کاخ سفیدو آزاد می کنیم توی لودینگ ارور Dont Send میده.
    خواهشا نگید برو فلان صفحه.جوابمو بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •