تم مثل برنامه می مونه شما هر کجا که دلت خواست می تونی بریزی بعد می ری تو همون مسیری که ریختی اونو نصب می کنی.بعد از این مسیر می تونی اونو اجرا کنی:
menu>setting>themes
رفتی به این مسیر اسم تمت اونجا هست بعد رو اسمش می زنی اجرا می شه.
تم مثل برنامه می مونه شما هر کجا که دلت خواست می تونی بریزی بعد می ری تو همون مسیری که ریختی اونو نصب می کنی.بعد از این مسیر می تونی اونو اجرا کنی:
menu>setting>themes
رفتی به این مسیر اسم تمت اونجا هست بعد رو اسمش می زنی اجرا می شه.
-------
شما هر کاری بکنی با همین پیغام خطا مواجه می شی و من حتی با تغییر آی پی هم نتونستم از این برنامه استفاده کنم
به هر حال کار این برنامه اینه که وارد سایت store.ovi.com می شه و برنامه ها و بازیهای مجانی و پولی را نشون می ده و شما می تونی دانلود و نصب کنی و حالا که نمی شه از این برنامه استفاده کرد می تونی با یروزر گوشیت بری به سایت store.ovi.com و به صورت دستی برنامه ها را انتخاب و دانلود و نصب کنی البته حتما باید تغییر آی پی بدی
موفق باشی
اقا می گن همه گوشی هایی که برای اسیا یا خاورمیانه میاد مونتاژ چینه تحت لیسانس فنلاند.یعنی الان 97 من که پشتش نوشته ساخت فنلاند تو کارخونه ی اصلی فنلاند ساخته نشده .مونتاژ چینه.
سلام دوستان، وقتی یه بازی فول اسکرین ریختم و وقتی میخوام بازی کنم اون کنترلی که n97 خودش به جای دگمه داره رو میاره !!! باید چی کار کنم که نیاره ؟؟
باید در کشویی گوشی را باز کنید.
-----------------
اگر واقعا به اون نیازی نداری غیر فعالش کن برو به مسیر زیر
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
بعد برو روی یکی از بازیهای جاوا که نصب کردی و Options را بزن و بعد Suite Settings را انتخاب کن و On-Screen keyboard را Off کن
موفق باشی
اینترنت رفتن با ایرانسل میشه گفت خوبه . من که وصل می کنم به سیستم سرعت دانلودم بین 20 تا 15 کیلوبایت بر ثانیه است. کلا خیلی بهتر از دایل اپه . یه چند جایی خوندم که این کار باعث منفجر شدن باتری یا سوختن ال سی دی میشه .کسی از دوستان در این مورد تجربه نداره ؟باتری خیلی داغ می کنه !
اولا چه ربطی به LCD داره؟
باطری هم 99.9% مطمعنم که مشکلی پیش نمیاد چون وقتی شارژ تکمیل بشه جریان قطع میشه!
ولی اگه میخوای 100% مطمعن بشی برو یه بلوتوث بخر برای کامپیوتر (4 5 هزار تومن بیشتر نیست) و با اون کانکتشو!
میشه بگید چه طوری؟؟؟
اقا قضیه این رتبه بندی gsmarena چیه؟میشه یه نفر در مورد سیستم رتبه بندی این سایت توضیح بده. مثلا نوکیا تو یه سمت که فکر کنم مربوط به امتیاز های که می دن تو رتبه هشتمه ولی تو یه قسمت دیگه که نمی دونم چیه اوله .میشه یه نفر توضیح بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)