تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 199 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روی ال تی 3 مشکلی بوجود نمیاد.
    الان من داشبورد 14699 و LT 3 دارم.دارکنس 2 رو هم تموم کردم و مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم.....
    معذرت می خوام مگه من گفتم روی ال تی 3 مشکل داره این بازی؟ من به پست پارسا جواب دادم فکر کنم شما پست ایشون رو نخوندی و در نتیجه برداشت اشتباه از پستم کردی!

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه devasations3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میشه توضیح بدی یه کم؟؟؟ چه فرمویر هایی؟؟؟

هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشن حالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
    بازی رو روی هارد کنسول هم نصب نکن...
    ابدیت نخواست گفت باک کن بعد بذار حالا چپیکار کنم بچ کنم حل میشه .....چطوریه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه کاریه پس ، اگه واسه لایو نمیخواین بدون هیچ کاری همینطوری بزارین تو کنسول و بازی کنین...

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط با یه رایتر گرفتن کارت راه نمیافته ، باید یه نت نامحدودم بگیری

ببینید بازدهی که بازی های 97% روی LT+ 2.0 و 3.0 میدن با هم برابره...
    اما اگه LT+ 3.0 بریزین ، بازی های با برنرمکس رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنین...
    البته این نکته رو مطمئنم میدونستین اما در قالب یه مقدمه برای ادامه حرفام گفتم...
    من خودم اصلا وسع (؟؟؟ ) ــم نمیرسه که بخوام 4-5 تومن بدم واسه بازی های برنرمکس...
    پس همون 97% میخرم با قیمت 1800 هزار تومان (البته معمولا دانلود میکنم بازی هامو)
    تا به حال هم مشکلی نداشتم (بازی های اعصاب خورد کن مثل فورزا رو هنوز امتحان نکردم)...
    نهایت مشکلی هم که ممکنه پیش بیاد اینه که رو هارد نصب نکنم و بعد یه مدت پدر لنزم در بیاد که اونم مهم نیست
    خودم هم چون اصولا کرمم بالاست الان LT+ 3.0 هستم
    به هر حال استیبلیتی بازی ها روی LT+ 3.0 و با برنرمکس 100% ــه ، اما من ، ترجیح میدم بازی هامو بدون برنرمکس بگیرم بقیه پولشو آدامس خرسی بخرم و LT+ 2.0 و LT+ 3.0 هم تا وقتی پای برنرمکس و پچ در کار نباشه فرق نداره...

نه ساجد مث Final Fantasy آپدیت داشبورد داره ، دوباره پستشونو بخون...

این نکته رو هم بگم که بازی های پچ شده برای LT+ 3.0 ، با تایتل آپدیت و پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم اجرا میشن... پس هنوزم که هنوزه اگه مثل من نیازی به حتما بدون اشکال بازی کردن ندارین ، میتونین روی LT+ 2.0 بمونین...
    سلام آقا این کاری که شما میگید با پاک کردن کش و tu میشه بازی lt3 را اجرا کرد من انجام دادم برای بازی mgs collection نشد اگر میشه بگید دقیقا منظورتون چی هست

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام. چندتا سوال دارم!
    1-این اپدیت جدیده که تازه اومده تو live از کجا دانلود کنم؟(منظورم lt3 نیست)(منظورم اونیه که شکل صفحه ی اول که ایکس باکسو روشن میکنی تغییر میکنه )
    2-اگه اپدیت کنم کپی خورم نمی پره؟
    3-چه جوری اپدیت کنم؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه:
    یه سایتم برای اپدیت یا پچ خود بازی می خوام؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام. چندتا سوال دارم!
    1-این اپدیت جدیده که تازه اومده تو live از کجا دانلود کنم؟(منظورم lt3 نیست)(منظورم اونیه که شکل صفحه ی اول که ایکس باکسو روشن میکنی تغییر میکنه )
    2-اگه اپدیت کنم کپی خورم نمی پره؟
    3-چه جوری اپدیت کنم؟
    یه سوال دیگه:
    یه سایتم برای اپدیت یا پچ خود بازی می خوام؟
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی
    اقا تو را به خدا جواب بدید لازم دارم .
    مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اقا تو را به خدا جواب بدید لازم دارم .
    مرسی.
    سلام دوست عزیز الان شما ال تی 2 رو دستگاهتون هست اره؟
    خب اونی که میگی روشن میکنم میخوام عوض بشه اون مال داشبورده اگه وصل بشی لایو 2 تا چیز میاد آپدیت میکنی و بدش عوض میشی اونجوری که دوش داری ولی اون موقع دیگه نمیتونی بازیهای قبلی رو بازی کنی دیگه تازه باید بری آپدیت سخت افزاری هم بریزی دستگات بد همه بازیهای قبلی رو که رو ال تی 2 جواب میداد دوباره پچ شدشو گرونتر بخری پس فعلا این کارو نمیخواد بکنی بو بازی کن حالشو ببر تا چند ماه دیگه که همه بازیها ال تی 3 بخواد

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

هیچ وسیله ای نیومده که بتونه بدون ابدیت همه بازی ها را بخونه

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

هیچ وسیله ای نیومده که بتونه بدون ابدیت همه بازی ها را بخونه
    شما اگه دستگاتون قابلیت J-Tag شدن داشته باشه و این کار رو انجام بدید،دیگه نیاز به هیچ آپدیتی ندارید و هر دیسک بازی که داخل دستگاه بزارید اجرا میشه و از خیلی قابلیت های دیگه این نوع جیلبریک هم میتونید استفاده کنید.....................

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

شما اگه دستگاتون قابلیت J-Tag شدن داشته باشه و این کار رو انجام بدید،دیگه نیاز به هیچ آپدیتی ندارید و هر دیسک بازی که داخل دستگاه بزارید اجرا میشه و از خیلی قابلیت های دیگه این نوع جیلبریک هم میتونید استفاده کنید.....................
    چیییییییییییییییی میگییییییییییییی داداش جدی!!!!
    قربونت داداش یکم توضیح میدی چیکار میکنن که دیگه آپدیت نمیخواد؟؟؟
    من شهرستانم پدرم در اومد اینقدر اومدم تهران لباف هی آپدیت کردم
    اگر همچین کاری میشه کرد چرا پس آپدیت میکنن باز ؟
    ضرری برای دستگاه نداره ؟ شما خودت انجام دادی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •