جسارتا از اون سوال ها بودا
کجاش صدا میده ؟ چرا ؟ چه موقع؟
همه جاشو یعنی چی ؟
جسارتا از اون سوال ها بودا
کجاش صدا میده ؟ چرا ؟ چه موقع؟
همه جاشو یعنی چی ؟
سلام دوستان
نمی دونم جای این سوالم اینجاست یا نه !!ولی چون می خوام رو پراید بزارم گفتم اینجا بپرسم شاید یکی از شما خریده باشه
اقا نظرتون درباره این چیزا چیه؟ جی پی اس ها
ظاهرا به قیمتش که خیلی می ارزه ...![]()
امکانات جالبی هم داره !!! ویندوز سی ای !! و.. فیلم میلمم پلی می کنه ...
نظرتون چیه؟ می ارزه؟ یه مدلشم هست که تلوزیون هم داره270 تومن ایناست ..اگه اشتباه نکنم ..می ارزه؟
ممنون
وسیله جالبی به نظر میاد..شنیده بودم میشه روی ماشین نصب کرد اما واقعا برای ایران کار میده؟منظورم استفاده از این سیستم که باید با موقعیت یاب جهانی و ماهواره ها در ارتباط باشه به لحاظ وضع تحریمها هنوز کار میکنه؟اگر امکان داره توضیحات بیشتری بنویسید..
آره داداش ...چه فرقی داره ..وسیله جالبی به نظر میاد..شنیده بودم میشه روی ماشین نصب کرد اما واقعا برای ایران کار میده؟منظورم استفاده از این سیستم که باید با موقعیت یاب جهانی و ماهواره ها در ارتباط باشه به لحاظ وضع تحریمها هنوز کار میکنه؟اگر امکان داره توضیحات بیشتری بنویسید..وقتی الان برا گوشی ها داره جواب می ده خب اینم جواب می ده دیگه
![]()
اینجور که من فهمیدم ظاهرا تو ایران فعلا فقط دو تا برند دارن از اینا می فروشن ...
یکیشون همین ARM هست که من عکس یکی از محصولاتشو بالا گذاشتم ..نقشه هاشونم تمام فارسیه ... مال این ای آر ام که ظاهرا نقشه معروف جی پی اس های گوشی های نوکیا روشه ...اگه اشتباه نکنم اسمش ره نگاره .... می گن خیلی نقشه خوب و کاملیه ...
با این تفاسیر فکر کنم دقت خیلی خوبی هم داشته باشه
حالا جدا از این حرفا بقیه امکاناتشه که باعث شده من بگم نسبت به قیمتش خیلی می ارزه ...![]()
سایت رسمی این ARM اینه :
دوستان هیچ کدوم از شما از اینا ندارید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه؟ می ارزه؟
از کدوم سواالا؟
کلا از جلوبندی بگیر تا صندلیا و در و پنجرهو کمک فنرا و ...
هرچی پیچ تو ماشینه!
خوب هر کدوم از اینا علتش باید مشخص بشه بعد ببری پیش اهل فنش برات ردیف کنه
مثلا شما برو بگو جلو بندی صدا میده یارو هم اگر بی انصاف باشه میتونه هر ایرادی روش بذاره و کلی پیادت کنه
همه رو که با هم نمیشه ببری بگی آقا اچار کشیش کن![]()
بده یه آدم وارد بشینه علت ها رو برات پیدا کنه
موفق باشی
سلام بچه ها
یه مدت قبل حدود 2 ماه کاسترول سی ان جی ریختم ... الان که حدود 6000 تا کار کرده 3/1 روغن کم شده ....
MCI جان اگه یادت باشه من گرفته بودن 13500 تومن و شما 19500 تومن ....
واقعا مال من تقلبی بوده که الان اینجوری شده ؟
اگر ماشین سالم باشه روغن نباید کم کنه اونم با این کارکرد کم
زیر ماشین رو چک میکنی ؟ شاید از جایی نشتی داره
مطمئنی تو شرایط درست اندازه گیری کردی ؟ شاید روغن تو کارتل پایین بوده
روغن های خارجی همشون تقلبیه شک نکنید دوستان پولم بابتش ندید
همین بهران تکتاز یا پیشتاز برا پراید کافیه
روغن بعد از يه مدت بخار ميشه!!!
اين نكته رو هم مد نظر داشته باشن ....
آقا ما هچي از فني ماشين سردر نمياريم . چه كار بايد بكنيم ؟
سي دي آموزشي داره ؟
هيچي بلد نيستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)