این گواهینامه جدیدا که مسنکه محدودیت یه سال و ... ندارن
برای من 90/12/18 اومد زده 5 ساله و جلو محدودیت رو ------ گزاشته
این گواهینامه جدیدا که مسنکه محدودیت یه سال و ... ندارن
برای من 90/12/18 اومد زده 5 ساله و جلو محدودیت رو ------ گزاشته
سلام
تاريخ صدور گواهينامه من شهريور پارساله.توي جاده جريمه شدم و 5 امتياز منفي هم گرفتم.گواهينامم باطل ميشه؟
![]()
ربطی نداره! برای همه 5 ساله است. منتهی یکسال اول محدودیت هارو دارید. اون محدودیتم که جلوش خط تیره گذاشته رو گواهینامه مال چیز دیگست. مثلا رانندگی با عینک و اینا
آهان
مطمئنی برادر؟
آخه قبلی ها رو تا اونجا که شنیدم 1 ساله میدادن بعد 5 ساله میشد
مطمئنم! همه گواهینامه ها 5 سالس. اگر نمره منفی بگیری گواهینامت رو باطل می کنن و 1 ساله بهت می دن که اون 1 سال حتی 1 خلاف هم نباید بکنی بعد تمدیدش می کنن به 5 ساله. وگر نه اگر نمره منفی نگیری همون 5 ساله می مونه و محدودیت ها رو تا 1 سال از تاریخ صدور گواهینامه داری
نزدیک 70 روز پیش تو ازمون قبول شدم. چند روز پیش رفتم پلیس+10 واسه پیگیری صدور گواهینامه
گفت هنوز در دست بررسیه!!!
گفتم پ چرا؟
گفتش دیر نشده گواهینامه هایی که جدیدا صادر میشن حدود 4ماه بعد به دست صاحباشون میرسه!!و فعلا اینجوری شده!!
اعصابم کشمشی شد!
البته اگه به جا ب2 پایه2 بدن بد نیستاما دعاشون میکنیم
(هرچند نمیدن!)
هرکی از دوستان گواهینامه پ و ل ی میتونه ردیف کنه به من یه پیام بده یا به ایمیلم (rayka10@yahoo.com) مبلغشم (شیرنی )بهش میدم فقط به شرط اینکه استعلام بگیرم .من تو یه آزمون شهری استرس دارم و چند باری رد شدم ولی آئین نامه رو توپ توپ بلدم .
Last edited by rayka10; 05-04-2012 at 13:19.
دوستای عزیزم
من 21 اسفند 90 امتحان شهر رو قبول شدم خیلی هم عجله دارم واسه اومدن گواهینامه ام ...
من چقدر دیگه باید منتظر بشینم تو خونه به امید مامور پست ?
یا مثلا کاری هست که خودم بتونم بکنم و دستی بتونم کار رو جلو برم ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنین بچه ها![]()
Last edited by mpk_021; 07-04-2012 at 06:27.
من اواسط دی قبول شده بودم گواهی نامم وسطای اسفند دستم رسید.یعنی ممکنه تا 4هفته ی دیگه هم منتظر بمونی
داشی ، من از تهران - آموزشگاه اقدسیه اقدام کردم شمام از تهرانین ؟
یعنی واقعا اصلا راه نداره برم پلیس 10+ یا پست و این حرفاااا ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)