علي جان با يه نفر دو نفر نميشه كاري كرد همه بايد فعال باشن حتي يه نفر غير فعال كل كارو كند ميكنه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
علي جان با يه نفر دو نفر نميشه كاري كرد همه بايد فعال باشن حتي يه نفر غير فعال كل كارو كند ميكنه
mohsenali این شهر در آمد هم داره ؟ مثلا هتل و ... ؟
شما چه کارهایی میکنید که درامد داره ؟
اسب الانم هست ولي هنوز بهش نرسيدن من تو راهنماش خوندم كه اسبم هست ولي فكر كنم قيمتش دوبرابر اسب باشه
راستي ميدونستيد يكي از ماموريتهاييكه ميده همين خره؟
يعني بايد 1000 چوب جور كنيد بريد براي طرف خر بخريد كه مثلا ميخواد 60 تا تجربه بده
آقا جان یه کمک هم به من بدید:
Waupee (White Hawk): The next ingredient is the feather of a raven. Ravens are birds of honor. They are smart and can talk to my ancestors. Try to find a feather on a field. But don't try to pull a feather from a bird, that would be very bad luck.
Target: Find the feather of a raven.
Requires:
Raven feather 0/1
استخراج سنگ پر دارمد ترین کار هست
برو ببین چه اسکیل هایی نیاز داره
ما كه هنوز درآمدي ازش نديديم فعلا تنها منفعتش هتلشه كه مفته اما تو راهنماش در مورد ماركت يه چيزي نوشته بود كه نفهميدم اما گمونم يه سود خوبي براي اعضاي شهر داره
البته ماركت لول دو
من به طور متناوئب طلا ميرم و قبر ميكنم و پوست جمع ميكنم و بعضي وقتا درخت و سنگم وسطش ميزنم . هيچ كاري را پش سر هم انجام نديد متناوب انجام بديد تا كارايي يا انگيزش پايين نياد .
اگه اينكارا براتون باز نشده همون شكر هم پر سوده به حقوقش نگاه نكنيد هر نيم ساعت يه شكر ميده كه 4 دلار قيمتشه . و همين باعث ميشه از خيلي كارا پر سودتر باشه. قبر كني هم كه خداي كارهاي اين لولهاي اوليست . خودش بيه 20 دلاري ميده تو دو ساعت بعضي وقتا هم دو تا بيل پيدا ميكني كه هر كدوم 20 دلار ميرزه . كار از اين بهتره؟
میگم مابه تفاوت خوابیدن در هتل و بی کار بودن چقدره؟
باید توی Scare Birds off... کار کنیآقا جان یه کمک هم به من بدید:
Waupee (White Hawk): The next ingredient is the feather of a raven. Ravens are birds of honor. They are smart and can talk to my ancestors. Try to find a feather on a field. But don't try to pull a feather from a bird, that would be very bad luck.
Target: Find the feather of a raven.
Requires:
Raven feather 0/1
نه چوب از اون پر درآمدتره و از جفتشون بهتره قبر كنيه . فقط به درآمد نگاه نكنيد به چيزي كه پيدا ميكنيدم توجه كنيد . تو دو ساعت سنگبري ميتوني يه واحد سنگ پيدا كني كه فكر كنم 8 دلار باشه اما تو همين دو ساعت معمولا دو تا بيل پيدا ميكني كه هر كدوم 20 دلار قيمتشه .
قبر كني رو هرگز فراموش نكنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)