تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 295 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان .
    من 1شنبه یک pioneer 420 گرفتم . دیروز وقت کردم یکم تست کنم . کلا کیفیت پخش دی وی دی خوب و قابل قبول بود . منوهای دستگاه هم خوب بود . اما منو هاش از نظر گرافیکی میتونست بهتر باشه . من حدود 4،5 سال پیش یک مدل پاناسونیک خریده بودم که هنوزم سالمه و کار میکنه و این پاناسونیک منوهاش از نظر گرافیکی و زیبایی خیلی خیلی بهتر و قشنگ تر و شکیل تر از این پایونیر هستش . با اینکه مدلش مال 5 سال پیشه . اما خوب usb نمیخوره و divx رو هم پخش نمیکنه . فقط عکس رو ساپورت میکنه این پاناسونیک . حالا از بحث منو بگذریم . این پایونیر 420 رو که تو اینترنت میخوندم در موردش نوشته بود که multi region هستش . اما دیروز من یک dvd مستند برای history chanel که از آمریکا برام آورده بودند رو گزاشتم اما نوشت که regionش به این دستگاه نمیخوره و نتونست پخش کنه ! میخواستم ببینم مشکلش چیه ؟ firmware باید آپدیت بشه ؟ اصلا این دستگاه ها firmware داره ؟ به نمایندگیش زنگ بزنم به نظرتون ؟ به نظرتون چیکار کنم ؟ من بقیه پلیر های بازار رو نمیدونم چجوریه . این هم از نظر کیفیت تصویر و صدا خوبه . اما خوب از نظر امکانات جانبیش من انتظارم از مارک پایونیر یکم بیشتر بود .
    Last edited by dara_az; 05-10-2010 at 08:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همین الان زنگ زدم نمایندگی پایونیر و این مشکل رو گفتم . مسئولش گفت شما هروقت دستگاهتون رو به همراه فاکتور خرید بیارید ما براتون firmware رو آپدیت میکنیم و قابلیت خوندن dvd های کد 1 که مخصوص امریکا هستش رو هم براتون درست میکنیم .

3. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه توصیه دوستانه دارم من خیلی کنکاش کردم و این تجربه یک ساله ای است که دارم اونم تو خرید دی وی پلیر خواهش می کنم که بهش توجه کنید بین این همه برندا که تو این همه صفحه معرفی شده تنها مدلی که میتونه شمارو راضی کنه برند فیلیپسه که هم کیفیت بالایی داره و هم اینکه قابلیت آپگریت داره / اما الان بهترین وبه صرفه ترین مدلش قیمت حول و حوش 140 توامان -باور کنید پیشمون نمی شید.

PHILIPS DVP5996K

PHILIPS DVP5996K DVD player This new generation music format gives you Ultra high quality music reproduction, 5.1 multi-channel surround sound and full backward and forward compatibility with CD. D/A converter 24 bit, 192 kHz Frequency response 30-20000 Hz Signal to noise ratio 90 Distortion and Noise (1kHz) 65 dB Crosstalk (1kHz) 70 dB Dynamic Range (1kHz) 80 dB Sound System Dolby Digital, DTS Playback Media CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, DVD-Video Compression formats MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra. Power supply 110-240V, 50/60 Hz Video disc playback system PAL, NTSC. Included Accessories Audio/Video cable, Quick start guide, World Wide Warranty leaflet, Remote Control, 2 x AAA Batteries, User Manual, Power cord[URL=<A href="http://astore.amazon.com/philips.dvp5996k.dvd.player-20/detail/B002C01B2M/178-8864290-9597435">http://astore.amazo
    Last edited by reza154; 05-10-2010 at 11:49.

5. 2 کاربر از reza154 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همین الان زنگ زدم نمایندگی پایونیر و این مشکل رو گفتم . مسئولش گفت شما هروقت دستگاهتون رو به همراه فاکتور خرید بیارید ما براتون firmware رو آپدیت میکنیم و قابلیت خوندن dvd های کد 1 که مخصوص امریکا هستش رو هم براتون درست میکنیم .
    يه كنترل مخصوص دارن چند تا كد ميزنه مولتي ميشه
    اين كار تعميير گاه پايونر هم ميكنه.

7. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه كنترل مخصوص دارن چند تا كد ميزنه مولتي ميشه
    اين كار تعميير گاه پايونر هم ميكنه.
    یعنی firmware رو آپدیت نمیکنه ؟ یه کار دیگه میکنه ؟؟ آخه من تو یه سایت دیدم که Firmware رو آپدیت میکرد و این مشکل حل میشد + اینکه منوهای دستگاه هم بسیار قشنگ تر و شکیل تر میشد . یعنی هم free region میشد هم از نظر گرافیک منو ها بهتر میشد . اما به نظرم سایتش سایت رسمی پایونیر نبود و منم چون دستگاهمو تازه خریدم دیدم با اینکار ممکنه گارانیش از بین بره به همین دلیل ترجیح دادم بدم خود نمایندگی . البته نمایندگی هم پولی نمیگیره برای اینکار ! اما باز باید پاشم تا جمهوری برم !!! آدرس اون سایت هم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هستش . ممکنه به درد دوستان بخوره . برای تمام مدلهای دستگاه های پایونیر آپدیت گزاشته . اگه کسی آپدیت کرد لطفا نتیجه و تغییرات رو به ما هم بگه .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این فکر کنم اون کاری هستش که نمایندگی انجام میده :

You need to get a Pioneer Service Remote. When you have it you should press: [A.MON] [Numbers], where [Numbers] correspond to the region number you want to set. Be aware that you can only set this once, if you set the wrong region number for your area, there is no turning back.
    With RS232 cable:
    1. Connect cable to the player and PC.
    2. Power up your player, wait until region selection menu will appear.
    3. Run MtkTool on PC.
    2. In MtkTool click toolbar button with compact disc icon (R/W Register).
    3. Select "8032 XDATA"
    4. In "Addr" field enter FB00 (F, B and two zeros)
    5. In "Data" field enter 9C if your player´s original region is 2, 9E if your player´s original region is 4 or 9F if your player´s original region is 5.
    6. Click "Write". Region selection menu should disappear.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی firmware رو آپدیت نمیکنه ؟ یه کار دیگه میکنه ؟؟ آخه من تو یه سایت دیدم که Firmware رو آپدیت میکرد و این مشکل حل میشد + اینکه منوهای دستگاه هم بسیار قشنگ تر و شکیل تر میشد . یعنی هم free region میشد هم از نظر گرافیک منو ها بهتر میشد . اما به نظرم سایتش سایت رسمی پایونیر نبود و منم چون دستگاهمو تازه خریدم دیدم با اینکار ممکنه گارانیش از بین بره به همین دلیل ترجیح دادم بدم خود نمایندگی . البته نمایندگی هم پولی نمیگیره برای اینکار ! اما باز باید پاشم تا جمهوری برم !!! آدرس اون سایت هم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هستش . ممکنه به درد دوستان بخوره . برای تمام مدلهای دستگاه های پایونیر آپدیت گزاشته . اگه کسی آپدیت کرد لطفا نتیجه و تغییرات رو به ما هم بگه .
    اين دختره سوئدي موخ پايونر! خود سايت رسمي پايونر اين سايت چندين بار معرفي كرده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين دختره سوئدي موخ پايونر! خود سايت رسمي پايونر اين سايت چندين بار معرفي كرده.
    این دختره این حرکات ژانگولر رو روی این دستگاه ها انجام میده ؟! جل الخالق !!! بهش نمیاد اینقدر مخش کار کنه !!!

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.من یک DV-420 پایونیر گرفتم.موقع پخش عکس وفیلم روی صفحه نمایشگر خود Player میزنه720p یا480p.چه جوری خروجی رو ببرم روی 1080p؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

DV-420 ضبط هم میکنه؟؟ یهنی اگه usb بزاریم راحت از برنامه ای که داره پخش میشه روی usb میتونه ضبط کنه؟؟
    آخرین قیمتشم اگه کسی داره لطف کنه بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •