نسخه هاي بتا عموما اشكالات زيادي دارند و فقط توسط افراد مختصص توصيه به استفاده ميشن تا اشكالات و باگهاي آنها شناسايي و برطرف بشوند.براي عموم كاربران استفاده از اين نسخه اصلا توصيه نميشه.ولي از نظر كاركرد كليدهاي بتا با اسير كليدها فرقي نداره.
نسخه هاي بتا عموما اشكالات زيادي دارند و فقط توسط افراد مختصص توصيه به استفاده ميشن تا اشكالات و باگهاي آنها شناسايي و برطرف بشوند.براي عموم كاربران استفاده از اين نسخه اصلا توصيه نميشه.ولي از نظر كاركرد كليدهاي بتا با اسير كليدها فرقي نداره.
آقا لطف كنيد و يك كي رسيتر كه به روي نسخه 2010 كار مي كنه معرفي كنيد
اگر نيست يا نداريد بگيد تا ما بريم سراغ يه ضد ويروس ديگه
اين كه نشد ما يه روز در ميون دنبال كليد بگرديم
تا حالا با اينترنت دايل آپ چند تا كي رسيتر با حجم 5,6 مگ دانلود كردم كه همه چي توش هست به جز يه كي رسيتر كارا
پس اگه نداريد يا نيست بگيد, اين رو به مسئولين تالار مي كم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز به پست زیر دقت کن:آقا لطف كنيد و يك كي رسيتر كه به روي نسخه 2010 كار مي كنه معرفي كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرد از این انتی ویروس استفاده کنید.
سلام.من تازه وارد هستم.اقای همیلتون من بلد نیستم به شما پیغام خصوصی بدم.لطفا یه کی به من بدید.خواهش میکنم.
شما نظرتو نگه دار برای خودت و الکی ملت رو گمراه نکن ...
.
وقتی میتونن با یه قیمت پائین تر از امکانات یه چیزی استفاده کنن چرا باید 4 3 برابر اون پولو بدن ....؟؟؟؟
.
اینم کسپر سیستم خودم ... عکس گذاشتم تا باور کنی و بیخودی نظر ندین ... میبینید که 362 روز مهلت داره ...
![]()
Last edited by Saman-tci; 01-11-2009 at 22:35.
سلام.من توسط یکی از دوستام با این فروم واقعا با حال اشنا شدم.جناب همیلتون اگه لطف کنی یه کلید به من بدی خیلی ممنون میشم.مرسی
با دروود
دوستان،و استاد گرامی جناب همیلتون،اگر مهر فرمایید بفرمایید که چگونه می توانیم به تارنمای kavkiskey درون شویم،سپاسگزارتان خواهم شد!
البته من در فایل hosts هم دگرگونی ها را ایجاد کرده ام،اما هنوز هم نمی توانم این تارنما را بزا کنم!
سپاس
داداشي اگه شما هم دقت كني مي بيني آي ديه من تو قسمت تشكر بوده! اين يعني چي? يعني اينكه قبلا امتحان كردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)