دروغ محض
خبر حتی منبع هم نداره پس چرا گذاشته شده؟
جالب اینه که بچ های آبی دارن سعی میکنن اخباری که قطبی رو بد جلوه میده بزارن
نمیدونم چه سودی داره
تیم ملی صعود نکنه برای استقلال و پرسپولیس هم مشکل ایجاد میشه
-----
-----
دروغ محض
خبر حتی منبع هم نداره پس چرا گذاشته شده؟
جالب اینه که بچ های آبی دارن سعی میکنن اخباری که قطبی رو بد جلوه میده بزارن
نمیدونم چه سودی داره
تیم ملی صعود نکنه برای استقلال و پرسپولیس هم مشکل ایجاد میشه
اینم منبع.....
مدیرا هم که پستش را پاک کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مگه من گفتم اینکه برای صعود پول بگیره اشکال داره
اتفاقا اون پول از شیر مادر هم حلال تره
ولی اینکه بیاد بگه من به عشق وطن اومدم و پول نگرفتم و ... از این حرفا ادم احساس میکنه طرف مردم ایران رو چیز گیر اورده(عوام فریب)
راستی این وسط لیست تیم ملی امید رو هم کسی نگذاشتا!!!!
قطبی هیچوقت نگفت پول نمیگیرم
دقیقا توی یه مصاحبه هم ازش پرسیدن که گفتن شما درخواست پول نکردید برای این 3بازی
که گفتش این کار حرفه ای نیستش و من این خبرو تکذیب میکنم
پس اون صحبتها که میگفت من فقط برای دستیارهام پول گرفتم رو کی زد؟
(لیست تیم ملی امید؟)
90 دقيقه اول با گلزني خليلي و كريمي
تيم ملي فوتبال با دو گل از سد تيم اميد گذشت
تيم ملي فوتبال بزرگسالان ايران در ديداري تداركاتي با دو گل تيم اميد را شكست داد.
به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتبال كه خود را براي ديدار برابر كرهشمالي در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني آماده ميكند، عصر امروز در ديداري دوستانه و با قضاوت "فغاني" در محل كمپ تيمهاي ملي به ديدار تيم اميد رفت كه اين بازي در پايان 90 با نتيجه 2 بر صفر به سود تيم بزرگسالان پايان يافت.
محسن خليلي در دقيقه 40 و علي كريمي در دقيقه 76 براي تيم ملي گلزني كردند.
در اين ديدار كه بدون هيچ تماشاگر و خبرنگاري برگزار شد، دو تيم بازي پرنشاطي را به نمايش گذاشتند.
افشين قطبي در اين بازي در تركيب تيم ملي دست نزد و هيچ تعويضي را انجام نداد. اين دو تيم از دقايقي پيش در يك بازي ديگر به ديدار هم رفتهاند، در اين ديدار تيم ملي با تركيب كاملا متفاوت نسبت به بازي اول به ميدان رفته است.
انتهاي پيام
اینم منبع باز نگی نذاشتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحيد طالب لو در گفتگو با آريا: نفر اول دروازه مي شوم
خبرگزاري آريا- تيم ملي بايد بازيهاي دشواري را مقابل کره شمالي و جنوبي انجام دهد اما واقعيت اين است که امارات نيز حريف بسيار دشواري است و اگر مي خواهيم به جام جهاني برويم بايد با تمام توان بازي کنيم.
وحيد طالب لو، دروازه بان تيم ملي، ضمن باين مطلب فوق افزود: مي خواهم با انجام تمرينات منظم خود را به عنوان دروازه بان اول تيم ملي معرفي کنم که البته با داشتن رقيبان سرسخت اين قضيه بسيار دشوار است.
طالب لو در پايان گفت: تيم ملي در وضعيتي قرار گرفتند که نبايد هيچ امتيازي را از دست دهد و براي همين نيازمند يک اتحاد ملي هستيم.
انگیزه ملی پوشان برای صعود به جام جهانی یک عامل تعیین کننده است
افشين قطبي: ایران به لحاظ فني برتر از دو كره است
پتانسيلي كه من الان در بين بازيكنان حاضر در اردوي تيمملي ميبينم اميدهايم براي حضور تيمملي در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي دوچندان شده است
سرمربي تيم فوتبال كشورمان در حاشيه تمرين روز گذشته تيمملي ضمن ابراز رضايت از نحوه تمرينات بازيكنان حاضر در اردو گفت: اعتقاد قلبي من اين است كه بازيكنان ايراني از لحاظ فني از هر دو كره جنوبي و شمالي قويتر هستند.
افشين قطبي در گفتوگو با ايلنا، افزود: پتانسيلي كه من الان در بين بازيكنان حاضر در اردوي تيمملي ميبينم اميدهايم براي حضور تيمملي در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي دوچندان شده است.
مساله مهمي كه بايد به آن اشاره كنم اينكه بازيكنان فعل خواستن براي حضور در جام جهاني را به خوبي صرف ميكنند و انگيزه بسيار بالاي آنها بیانگر همين مساله است. آنها ميخواهند به جام جهاني بروند و اين خود بسيار حائز اهميت است.
وي ادامه داد: موضوع ديگري كه بايد به آن اشاره كنم حمايت و دعاي 70 ميليون ايراني پشت سر ما است. اين مساله خود باعث دلگرمي ما و بازيكنان شده است. بايد تلاش كنيم پاسخ محبت آنها را با صعود به جام جهاني بدهيم.
سرمربي تيم فوتبال كشورمان اضافه كرد: طبق هماهنگي فدراسيون فوتبال در زمانهاي تعيين شده بازيكنان لژيونر به اردوي تيمملي ملحق خواهند شد.
افشين قطبي درخصوص وضعيت علي كريمي، هافبك مليپوش تيم پرسپوليس گفت: من در گذشته در ارتباط با اين بازيكن صحبت كردهام. كريمي از تواناييهاي بالايي برخوردار است . وي در كنار ساير بازيكنان ميتواند در راستاي صعود تيمملي به جام جهاني به ما كمك كند.
وي افزود: در مدت زماني كه در تيمملي ايران مشغول به كار شدم همواره سعي كرده ام از نظرات و پيشنهادات ساير مربيان و كارشناسان استفاده كنم تا در نهايت تيمملي موفق باشد.
قطبی گفت: مسوولان فدراسيون فوتبال هم همكاريهاي بسيار خوبي را با ما انجام داده اند، من خودم باور نميكردم فدراسيون تا اين حد توانا عمل كند و خوشبختانه تاكنون كوچكترين مشكلي نداشته ايم.
خبرگزاري آريا- محمد گفت: بعد از سالها تمرين بالاخره توانستم نظر مربيان تيم ملي را جلب کرده و به اردوي آمادگي ملي پوشان دعوت شدم که براي رسيدن به اين موقعيت زحمات بسياري کشيدم و مي خواهم از اين فرصت نهايت استفاده را ببرم.عليرضا محمد در گفتگو با آريا: تيم ملي موقعيت هاي بسياري را از دست داد
عليرضا محمد، عضو تيم ملي فوتبال، متذکر شد: تمامي نفرات تيم تمرينات را با انگيزه بالا دنبال مي کنند و با اين شرايط مي توانيم حريفان را شکست دهيم و رسيدن به اين هدف با اتحاد و همدلي امکان پذير است.
محمد ادامه داد: تيم ملي در شرايط بسيار سختي قرار دارد و براي ورود به جام جهاني بايد حريفان سرسختي را شکست دهيم اما مي توانستيم با استفاده از فرصتها به اين موقعيت نرسيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)