--------------
شما برو سایت خود انگیج و کلاینت مربوط به گوشیت را دانلود کن البته برای بازیهای کرک نشده و اگر هم کرک شده می خوای تو همین انجمن قسمت بازیهای موبایل می تونی هم کلاینت و هم بازیهای کرک شده و نحوه راه اندازیش را پیدا کنی
موفق باشی
--------------
شما برو سایت خود انگیج و کلاینت مربوط به گوشیت را دانلود کن البته برای بازیهای کرک نشده و اگر هم کرک شده می خوای تو همین انجمن قسمت بازیهای موبایل می تونی هم کلاینت و هم بازیهای کرک شده و نحوه راه اندازیش را پیدا کنی
موفق باشی
اقا من گوشیمو یه هفته ایه خریدم الان 2تا کلیپ که باهاش نگاه می کنم 10-20 تا اس ام اس که می دم 10 تا اهنگ که گوش میدم یه زنگم که می زنم شارجش یه دفعه از هفتا خط میاد یه خط میشه و میره تو حالت پاور سیوینگ ویبره گوشیمم خاموشه نور صفحه متوسطه فقطم رو شبکه gsm گذاشتمش می خواستم بدونم مشکلش چیه در ضمن من صدای اسپیکر گوشی رو وقتی از 70 درصد میدم بالاتر یه جورایی کیفیتش بد میشه می خواستم بدونم چرا یه مورده دیگه هم اینه که توی بازی n-gage fifa 08 روی چمن بازی یه حلقه های دایره ای هاله ای رد میشن می خواستم بدونم مشکل از ال سی دیه یا گرافیک ضعیف گوشی گوشی را هم 330000 تومان خریدم.
Last edited by yoosefshaskol; 17-08-2010 at 13:31.
هیچکس نیست جوابه ما رو بده
Last edited by yoosefshaskol; 18-08-2010 at 12:52.
مبارکت باشه
فکرکنم که اپدیتش کنی مشکلش حلبشه
اگه نشد باید ببری برای تعمیر چون مشکل سخت افزاریه
چون فقط طوی این بازی اینجوری می شه به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست
انشاالله که نرم افزاریه
من میخام کارکردشو بخرم. این خوبه یا N96 ؟
در ضمن قیمت کارکرده هر دو رو لطفا بگین.
گوشی نوکیا غیر لمسی تا 300 تومن چی خوبه ؟
خودم به n85 فکر میکنم .... چجور گوشی هست این ؟ از این بهتر هم هست چیزی ؟
سلام به همه .......................
از امنیت نرم افزار تا Club N85 !!!!!
N85 عالیه .....
من N82 , N96 , n95 و.... داشتم ولی واقعا خودم به شخصه از این گوشی (N85) خیلی خیلی خوشم می یاد تا این چند مدلی که گفتم قبلا داشتم چه از نظر زیبایی ، کارایی ، امکانات و .... در ضمن از نظر پردازش نیز یه سرو گردن از N96 بالاتره طبق گفته سایت های بررسی تخصصصی ای من جمله اگه جرم نباشه و تبلیغ (جی اس ام)
اگر انتخاب دیگری به جز این گوشی داشتم آیفون بود (-; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
Last edited by SaЁeD; 20-01-2011 at 11:47.
سلام دوستان
1- قيمت نو اين گوشي چنده؟اصلا توبازر هست؟باگارانتي وبي گارانتي؟
2-دست دوم تميز اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
خواهشا هر چه سريع تر جواب سوالمو بديد...من كمي عجله دارم اگه كسي اطلاعي داره ...لطفا سريع بگه؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)