تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 166 از 1759 اولاول ... 661161561621631641651661671681691701762162666661166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.کسی از مودم Linksys am300 استفاده کرده؟چطوره؟
    محصولات Linksys کلا با کیفیت ترین و بهترین تجهیزات شبکه رو داره و این مدل هم فکر کنم من پیشنهاد دادم بهتون .... بسیار عالی هست . قیمتش از همردهای خودش بالاتر هست البته کلا محصولات linksys همینطور هستن اما ارزش داره .

سلام
    آقا خواهشا یکی به من کمک کنه
    مودم من dlink dsl-2520u هست.مشکل من اینکه وقتی سیستمو روشن میگنم به اینترنت وصله و من نمی خوام اینطوری باشه.
    آیا میشه کانکشن ساخت و با اون به اینترنت وصل شم؟
    اگه میشه کمکم کنید
    کانکشن شما بصورت NAT ساخته شده .... میتونید اون رو طوری قرار بدید که manual به شبکه وصل بشید .. بهتر هست با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و در عرض چند دقیقه کانکشن مناسب رو بسازید .

2. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

محصولات Linksys کلا با کیفیت ترین و بهترین تجهیزات شبکه رو داره و این مدل هم فکر کنم من پیشنهاد دادم بهتون .... بسیار عالی هست . قیمتش از همردهای خودش بالاتر هست البته کلا محصولات linksys همینطور هستن اما ارزش داره .

سلام.ممنون از جوابت.راستش اینو توی یه ریوییو دیدم و اونقدر تعریفشو کرده بود که منو جذب کرد!قیمتش هم در مقایسه با Asus am602 زیاد بالا نیست.50 تومنه.خب چند تا سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدین.
    1)این مودم در مقایسه با Asus am602 و SMD بهتر هست یا نه؟اگر مودم بهتری سراغ دارین لطف کننین و بگین.
    2)اگر اینترنت رو از شاتل بگیرم به مودمی که خودم میگیرم گیر نمیدن؟
    3)شرکتهایی مثل شاتل قبول میکنن که خودم نصب و راه اندازی کنم و 20000 رو نگیرن یا اصلا بزارم خودشون نصب کنن بهتره؟
    4)اگر مثلا ECO 128 شاتل رو برداشتم و ماه دیگه خواستم عوض کنم مثلا ART بگیرم. ممکنه؟
    5)کلا بنا به تجربه شما بهتره 1 ماهشو بردارم یا 3 ماهشو(که البته به صرف تره)؟

با تشکر

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازBridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با Bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
    چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
    اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی Bridgingمشکل دارم
    راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارمie7ودانلود منیجرمهم idm هست
    هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه
    از دوستان کسی اشکال من را میداندو کمکم می تواند کند
    با تشکر
    عید شما مبارک

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازbridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
    چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
    اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی bridgingمشکل دارم
    راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارمie7ودانلود منیجرمهم idm هست
    هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه
    از دوستان کسی اشکال من را میداندو کمکم می تواند کند
    با تشکر
    عید شما مبارک

سلام
    منم 3 روز پیش همین مشکل شما رو داشتم ویندوز رو اپدیت کردم از روی سی دی خود ویندوز الان درست شده
    وقتی سی دی ویندوز رو میندازید تو خود ویندوز قسمت اپدیت رو بزنید تا برنامه هاتون پاک نشه

6. این کاربر از amirlovely بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.ممنون از جوابت.راستش اینو توی یه ریوییو دیدم و اونقدر تعریفشو کرده بود که منو جذب کرد!قیمتش هم در مقایسه با Asus am602 زیاد بالا نیست.50 تومنه.خب چند تا سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدین.
    1)این مودم در مقایسه با Asus am602 و SMD بهتر هست یا نه؟اگر مودم بهتری سراغ دارین لطف کننین و بگین.
    2)اگر اینترنت رو از شاتل بگیرم به مودمی که خودم میگیرم گیر نمیدن؟
    3)شرکتهایی مثل شاتل قبول میکنن که خودم نصب و راه اندازی کنم و 20000 رو نگیرن یا اصلا بزارم خودشون نصب کنن بهتره؟
    4)اگر مثلا ECO 128 شاتل رو برداشتم و ماه دیگه خواستم عوض کنم مثلا ART بگیرم. ممکنه؟
    5)کلا بنا به تجربه شما بهتره 1 ماهشو بردارم یا 3 ماهشو(که البته به صرف تره)؟

با تشکر
    مودم AM300 کاملا راضی کننده هست خیالت راحت .... زیبایی جاللبی هم داره .بهترین مودم الان همیه اما قیمتش 50 نیست دروربر 80 هست . نمایندگی طبقه دوم پاساژ پایتخت سازگار شبکه .

خیر شمامیتونی مودم رو خودت هم تهیه کنی .. شاتل مودمهای ASUS / Samphony میده .

مشکلی در Switch کردن نوع سرویس هم نداری میتونی هر زمان عوض کنی .

تجربه میگه شما اول 1 ماه رو استفاده کن ببین از لحاظ قطعی / سرعت . تورنت و غیره .... مشکلی نداشته باشه از ماه بعد میتونی 3 ماه پیش پرداخت کنی .... اینطوری بهتره .

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من یک مودم602 ASUS AM گرفتم
    وقتی که به کارت شبکه وصلش می کنم چراغ لن روشن نمیشه و علامت ضربدر بر روی connection میاد و ارور A network cable is unplugged رو می ده ولی وقتی با usb وصلش می کنم connection ساخته شده و ارتباط برقرار می شه
    به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه
    مشکل از کابله ؟ (امروز از تو کارتون درش آوردم!)
    ( البته هنوز خط من رانژه نشده ولی فکر نکنم به اون ارتباطی داشته باشه )
    ممنون
    کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    منم 3 روز پیش همین مشکل شما رو داشتم ویندوز رو اپدیت کردم از روی سی دی خود ویندوز الان درست شده
    وقتی سی دی ویندوز رو میندازید تو خود ویندوز قسمت اپدیت رو بزنید تا برنامه هاتون پاک نشه
    سلام میشه کمی بیشتر توضیح دهید منظورتون تعمیر ویندوز هست؟؟؟اخه اپدیتی من ندیدم؟؟
    از بچه ها کسی نیست راهنمایی دقیق تری کند من را
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
    شما اول مطمئن بشو از تو قسمت System درون Contro; panel کارت شبکتون Enable باشه ....

اگر بود یک بار روش کلیک راست کنید و گزینه Disable رو بزنید ....بهد از اینکه Disable شد دوباره کلیک راست کنید و گزینه Enable رو بزنید و کابل رو به مودم بزنید .

11. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ارزون ترین مودم adsl2+ چیه
    برای شاتل میخوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ارزون ترین مودم adsl2+ چیه
    برای شاتل میخوام
    یکی از ارزونها مودم دیلینک 200 هستش قیمتش یه مدت پیش 27 تا 30 تومن بود.(جدید قیمت ندارم)
    ولی پیشنهاد میکنم دنبال ارزونترین نباشی.
    مثلا ایسوس 602 خیلی بهتره. تحت ساپورت شاتل هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •