یکی از چیزای باحال بازی هم اینه که هر وقت خواستی بین حالتای سخت بازی میتونی جابجا شی. مثلا نرمال میری یهو میرسی به یه غول بی شاخ و دم (حالا شایدم شاخ و دم داشته باشه هاااا) بعد Esc بعد Options بعد Easy بعدشم که کشتیش دوباره میری نرمال یا هاردش میکنی. ترس نداره که.....
الفاظشم یه خورده که خودت بازی کنی دستت میاد. کلا RPG یه سبک بازییه که یه دفعه از اول تا آخرش که رفتی تازه لذت بازی بیشترم میشه. کلا من دفعه اول که یه بازی RPG میرم کمی تا قسمتی گیج میزنم ولی دفعه دوم تازه لذت میبرم!!
الان سه دفعه بازی رو از اول تا آخر تموم کردم. یه دفعه یه کمشو رفتم. الانم پنجمین کارکترمو ساختم میخوام برای بار چهارم تا آخرش برم. تازه هنوز Awakening مونده. من تو عمرم با هیچ بازی اینقدر حال نکرده بودم.
حالا این غول اولش کی بوده که کشتیش؟ نکنه اون Ogre قرمزه که بالای برج ایشال هست کشتی؟!؟! اگه برای بار اوله که بازی میکنی و نرمال هم رفتی و اونو کشتی بگو ما بارمونو ببندیم و بریم دیگه......
یه کم هم از کارکتری که ساختی بگو. خیلی دوست دارم ببینم بچه های دیگه چه کارکترایی رو میرن. من که الان که پنجمین کارکترمو میرم یه Human برداشتم. Warrior با سپر و شمشیر و Templar رو هم بهش دادم. بعدا هم Champion رو بهش میدم.