تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 198 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

داره خودمونی میشه spy_kid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا این نرمال بازی خیلی سخته؟
    من که تا حالا RPG بازی نکرده بودم زدم رو نرمال ( شاخ بازی ) Human هم هستم غول اولی هم کشتم
    اگه واقعا اینقدر نرمالش سخته برم از اول easy بیام
    اینقدر گفتین نرمال فلانی رو کشتن سخته ته دلمو خالی کردین میترسم برم ادامه بازیو ( کمی مزاح )
    اینقدم از این الفاض قلمبه سلمبه گفتین فهمیدم 1% از بازیو حالیم نیست الان من در حالت کپ بسر میبرم

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

آقا این نرمال بازی خیلی سخته؟
    من که تا حالا RPG بازی نکرده بودم زدم رو نرمال ( شاخ بازی ) Human هم هستم غول اولی هم کشتم
    اگه واقعا اینقدر نرمالش سخته برم از اول easy بیام
    اینقدر گفتین نرمال فلانی رو کشتن سخته ته دلمو خالی کردین میترسم برم ادامه بازیو ( کمی مزاح )
    اینقدم از این الفاض قلمبه سلمبه گفتین فهمیدم 1% از بازیو حالیم نیست الان من در حالت کپ بسر میبرم
    یکی از چیزای باحال بازی هم اینه که هر وقت خواستی بین حالتای سخت بازی میتونی جابجا شی. مثلا نرمال میری یهو میرسی به یه غول بی شاخ و دم (حالا شایدم شاخ و دم داشته باشه هاااا) بعد Esc بعد Options بعد Easy بعدشم که کشتیش دوباره میری نرمال یا هاردش میکنی. ترس نداره که.....

الفاظشم یه خورده که خودت بازی کنی دستت میاد. کلا RPG یه سبک بازییه که یه دفعه از اول تا آخرش که رفتی تازه لذت بازی بیشترم میشه. کلا من دفعه اول که یه بازی RPG میرم کمی تا قسمتی گیج میزنم ولی دفعه دوم تازه لذت میبرم!!

الان سه دفعه بازی رو از اول تا آخر تموم کردم. یه دفعه یه کمشو رفتم. الانم پنجمین کارکترمو ساختم میخوام برای بار چهارم تا آخرش برم. تازه هنوز Awakening مونده. من تو عمرم با هیچ بازی اینقدر حال نکرده بودم.

حالا این غول اولش کی بوده که کشتیش؟ نکنه اون Ogre قرمزه که بالای برج ایشال هست کشتی؟!؟! اگه برای بار اوله که بازی میکنی و نرمال هم رفتی و اونو کشتی بگو ما بارمونو ببندیم و بریم دیگه......

یه کم هم از کارکتری که ساختی بگو. خیلی دوست دارم ببینم بچه های دیگه چه کارکترایی رو میرن. من که الان که پنجمین کارکترمو میرم یه Human برداشتم. Warrior با سپر و شمشیر و Templar رو هم بهش دادم. بعدا هم Champion رو بهش میدم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یکی از چیزای باحال بازی هم اینه که هر وقت خواستی بین حالتای سخت بازی میتونی جابجا شی. مثلا نرمال میری یهو میرسی به یه غول بی شاخ و دم (حالا شایدم شاخ و دم داشته باشه هاااا) بعد Esc بعد Options بعد Easy بعدشم که کشتیش دوباره میری نرمال یا هاردش میکنی. ترس نداره که.....

الفاظشم یه خورده که خودت بازی کنی دستت میاد. کلا RPG یه سبک بازییه که یه دفعه از اول تا آخرش که رفتی تازه لذت بازی بیشترم میشه. کلا من دفعه اول که یه بازی RPG میرم کمی تا قسمتی گیج میزنم ولی دفعه دوم تازه لذت میبرم!!

الان سه دفعه بازی رو از اول تا آخر تموم کردم. یه دفعه یه کمشو رفتم. الانم پنجمین کارکترمو ساختم میخوام برای بار چهارم تا آخرش برم. تازه هنوز Awakening مونده. من تو عمرم با هیچ بازی اینقدر حال نکرده بودم.

حالا این غول اولش کی بوده که کشتیش؟ نکنه اون Ogre قرمزه که بالای برج ایشال هست کشتی؟!؟! اگه برای بار اوله که بازی میکنی و نرمال هم رفتی و اونو کشتی بگو ما بارمونو ببندیم و بریم دیگه......

یه کم هم از کارکتری که ساختی بگو. خیلی دوست دارم ببینم بچه های دیگه چه کارکترایی رو میرن. من که الان که پنجمین کارکترمو میرم یه Human برداشتم. Warrior با سپر و شمشیر و Templar رو هم بهش دادم. بعدا هم Champion رو بهش میدم.
    بابا اون ogre رو که توی نرمال هم میمیره . من الان تمام بازی های easy که رفته بودم رو پاک کردم و دارم دوباره با rouge رو نرمال بازی رو میرم (چیزی که همیشه دوست داشتم برش دارم . ولی فکر کنم تمام دیلوگ های بازی تا lothering رو حفظم . اینقدر که رفتم و پاک کردم)
    راستی من high Dragon که این همه میگفتین سخته رو با یک للیانا تنها کشتمش توی نرمال . تنها چیزی که میخواد یه wade superior armor هستش که نسبت به اتیش قوی بشه . بالای کوی یه سری تپه های کوچیک هست که اگه بری بالاش اژدهاهه نمیتونه باهات melee بجنگه و همش اتیش میزنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان این چه نوع سبک از rpg هست؟
    منظورم اینه که مثله diablo هست که کنترل شخصیت و راه رفتنش با موسه؟
    یا مثل obillivion که راه رفتن شخصیت با کیبورده؟

بعد این دو تا مثالی که زدم اسم خاصی ندارن؟آخه من با بازیهای rpg مثل diablo خیلی حال میکنم ولی از بازیهای rpg مثل obillivion حالم بهم میخوره!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این چه نوع سبک از rpg هست؟
    منظورم اینه که مثله diablo هست که کنترل شخصیت و راه رفتنش با موسه؟
    یا مثل obillivion که راه رفتن شخصیت با کیبورده؟

بعد این دو تا مثالی که زدم اسم خاصی ندارن؟آخه من با بازیهای rpg مثل diablo خیلی حال میکنم ولی از بازیهای rpg مثل obillivion حالم بهم میخوره!
    دوربین بازی اصلش به همون صورت دیابلو هستش. ولی سوم شخص هم میشه بازی کرد.
    سبک بازی دقیقا مثل دیابلو نقش آفرینی کلاسیکه.اگه دیابلو رو خیلی دوس دارین پس از این بازی هم حتما خوشتون میاد.
    از همه لحاظ بازی کامله. حداقل توی این سبک بازی در این سطح خیلی کم میاد.

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوربین بازی اصلش به همون صورت دیابلو هستش. ولی سوم شخص هم میشه بازی کرد.
    سبک بازی دقیقا مثل دیابلو نقش آفرینی کلاسیکه.اگه دیابلو رو خیلی دوس دارین پس از این بازی هم حتما خوشتون میاد.
    از همه لحاظ بازی کامله. حداقل توی این سبک بازی در این سطح خیلی کم میاد.
    پس به شکل دیابلو میشه بازی کرد دیگه؟
    خیالم راحت؟
    چون همونطور که گفتم از بازی که rpg باشه و سوم شخص حالم بهم میخوره! مانند obillivion که نمراتش اکثرا بالای 9 بود تو سایتا
    مثلا بازی titan quest که سال 2007 اومد با اینکه بازی ضعیفی بود (نمراتش حدود 7) بود ولی چون هم سبک دیابلو بود خیلی باهاش حال کردم
    diablo که دیگه غوله این سبکه به کنار!

=========
    شاید اینجا جاش نباشه ولی میشه چند تا بازی تو سبک دیابلو (با همون شکل دوربین معرفی کنید و کنترل فقط با موس)
    Last edited by clickestan; 01-09-2010 at 12:28.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس به شکل دیابلو میشه بازی کرد دیگه؟
    خیالم راحت؟
    چون همونطور که گفتم از بازی که rpg باشه و سوم شخص حالم بهم میخوره! مانند obillivion که نمراتش اکثرا بالای 9 بود تو سایتا
    مثلا بازی titan quest که سال 2007 اومد با اینکه بازی ضعیفی بود (نمراتش حدود 7) بود ولی چون هم سبک دیابلو بود خیلی باهاش حال کردم
    diablo که دیگه غوله این سبکه به کنار!

=========
    شاید اینجا جاش نباشه ولی میشه چند تا بازی تو سبک دیابلو (با همون شکل دوربین معرفی کنید و کنترل فقط با موس)
    بله به همون صورت دیابلو هستش.
    شما اصلا می تونی تا آخر بازی دوربین رو به همون صورت بذاری باشه و تغییرش ندی.
    این بازی هم دیگه یه غول در این سبک حساب میشه. شماره دومش هم سال دیگه منتشر میشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هه هه . برعکس من از RPG که سوم شخص باشه خوشم میاد . چون ادم جلوشو میبینه . ولی خداییش این بازی از این لحاظها کم نذاشته و واسه همه مناسبه .
    راستی چه جوری باید این مود های مثل بازگشت به استاگار و ... رو بازی کرد . میگه باید فعال بشن . چجوری اخه

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بابا اون ogre رو که توی نرمال هم میمیره . من الان تمام بازی های easy که رفته بودم رو پاک کردم و دارم دوباره با rouge رو نرمال بازی رو میرم (چیزی که همیشه دوست داشتم برش دارم . ولی فکر کنم تمام دیلوگ های بازی تا lothering رو حفظم . اینقدر که رفتم و پاک کردم)
    راستی من high Dragon که این همه میگفتین سخته رو با یک للیانا تنها کشتمش توی نرمال . تنها چیزی که میخواد یه wade superior armor هستش که نسبت به اتیش قوی بشه . بالای کوی یه سری تپه های کوچیک هست که اگه بری بالاش اژدهاهه نمیتونه باهات melee بجنگه و همش اتیش میزنه .
    آخه چرا هی کارکتراتو ول میکنی نصفه کاره؟!؟! یه وریور رفتی یه میج رفتی حالا هم روگ. حالا بگو این کارکترت چی هست و چی میخوای بهش بدی. اون ogre رو مثل اینکه درست حسابی باهاش نجنگیدی. از پشت که لگد میزنه. بعدشم تا میای تکون بخوری با دستش بلندت میکنه استخوناتو خورد میکنه. یه دور خیز هم میزنه اون میج بینوا ناکار میشه. یه اسلم هم میزنه زمین که همه گیج و ویج میشن. یا شما خیلی وارد شدی بس که رفتی یا من زیادی ازش حساب میبرم. آخه همون اولش همچین نعره ای میزنه که آدم وسط بازی یادش میفته باید بره یه جایی....

اون High Dragon هم نمیدونم چطوری میکشیش ولی ما که نفسمون بند میاد. آخه اینجوری که کلک میزنی که نشد جنگ. اگه راست میگی برو مردونه باهاش بجنگ ببینیم تا چند دهم ثانیه میتونی نرمال بری... ولی خیلی دلم میخواد ببینم با این ترفندا که پیدا میکنی چطور میشه ناکارش کرد.

هه هه . برعکس من از RPG که سوم شخص باشه خوشم میاد . چون ادم جلوشو میبینه . ولی خداییش این بازی از این لحاظها کم نذاشته و واسه همه مناسبه .
    راستی چه جوری باید این مود های مثل بازگشت به استاگار و ... رو بازی کرد . میگه باید فعال بشن . چجوری اخه
    شدیدا تایید میشه. منم حالم از این RPG های با ماوس مثل دیابلو بهم میخوره. اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد. انصافا زاویه دید تو این بازی یه نوآوری فوق العاده است. من که معمولا دوربین رو میارم پایین. اینجوری بهتره و طبیعی تر. ولی بعضی جاها که خیلی شلوغ میشه یا طرف اونقدر گنده اس که هیچیش تو دوربین نیست مجبور میشم ببرمش بالا.

12. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spy_kid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی و دلداریت
    خوب اینطوری باشه خویه که بشه درجه سختی بازی رو عوض کردو به حالت قبل برگردوند البته واسه من تازه کار اونم بار اول فقط
    انصافا بازی قشنگیه و من کلا از بازی هایی که چندین بار ارزش بازی کردنو داشته باشن لذت میبرم
    آره همین Orge بود انصافا حال کردم که غولای این بازی مثل غولای زپرتی بازی های اکشن نیستن باید استفاده درست کنی از نیروهات تا ببریشون نه فقط تیر خالی کنی روشونو در بری
    کاراکترمم دقیقا همینی هست که خودت برا بار پنجم ساختی فقط این Templar و Champion رو نمیدونم چیه
    ولی کم کم که دارم میرم جلو یه چیزایی داره حالیم میشه

14. این کاربر از spy_kid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •