تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 577 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین. دستور یکم سنگینه! این ها اسم برنامه ها هستن. درست مثل notepad و nero.
    همون طور که اسم اون ها رو به خاطر سپردی، این ها رو هم یاد می‌گیری.
    وقتی یه برنامه نصب می‌کنی، اون برنامه به منو ها اضافه می‌شه. اون گوشه، بالا، سمت چپ. مثلا برنامه‌ی terminal توی منوی application بعد accessories قرار داره.
    در ضمن اگه برگری به تقریبا ۵۰-۶۰ صفحه قبل می‌بینی که منم یه زمان تازه کار بودم و همین بچه ها (که من بهشون می‌گم اساتید) من رو راه انداختن. الان هم که به شما جواب می‌دم در حقیقت دارم دین خودم رو به این فروم عدا می‌کنم.
    با سلام مجدد
    شما لطف داريد دوست عزيز، اين نشان دهنده شعور و شخصيت بالاي شماست.
    خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميديد. پس با توجه به توضيحاتي که شما گفتيد، هر برنامه از طريق خاصي اجرا ميشه که ناگزير بايد اونها رو ياد گرفت درسته؟

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 with gubi kubuntu

من kubuntu را گرفتم و متوجه شدم با برنامه گوبی می تونم در داخل ویندوز نصب کنم و نه به این سادگی ها
    ولی بالاخره نصب کردم
    و بزرگ ترین مشکل من این که نمی دونم پسورد root چیه
    کسی همچین مشکلی داشته یا نه
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من kubuntu را گرفتم و متوجه شدم با برنامه گوبی می تونم در داخل ویندوز نصب کنم و نه به این سادگی ها
    ولی بالاخره نصب کردم
    و بزرگ ترین مشکل من این که نمی دونم پسورد root چیه
    کسی همچین مشکلی داشته یا نه
    با تشکر
    عزیز، پسورد روت همون پسوردیه که باش لاگین می‌شی. پسورد کاربر فعلی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

با سلام مجدد
    شما لطف داريد دوست عزيز، اين نشان دهنده شعور و شخصيت بالاي شماست.
    خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميديد. پس با توجه به توضيحاتي که شما گفتيد، هر برنامه از طريق خاصي اجرا ميشه که ناگزير بايد اونها رو ياد گرفت درسته؟
    شما نگران این نباشین. تقریبا تمام برنامه‌هایی که شما نصب می‌کنین برنامه هایی هستن که به منوی Applications و گاها منوی System میرن. بحث خط فرمان برای برنامه هایی مثل کامپایلر ها یا اینطور چیز هاست که معمولا ابتدای کار کسی سراغ این ها رو نمی‌گیره.
    Alt و F1 رو بزنید!

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

عزیز، پسورد روت همون پسوردیه که باش لاگین می‌شی. پسورد کاربر فعلی.
    البته در حقیقت اینجوری نیست ! دستور sudo مجوز کاربر فعلی شما رو فقط برای همان دستوری که اجرا می کنید تغییر می دهد و با اتمام آن دستور , مجوز کاربر شما به حالت عادی باز می گردد. در حالی که با اجرای دستور su و وارد کردن پسورد , شما وارد کاربر رووت می شوید و بهتر است بعد از اتمام کار با استفاده از کلید های Ctrl + D از کاربر رووت خارج شوید.

پسورد دستور sudo همان پسورد کاربر فعلی میباشد و در ۹۹ درصد مواقع کار شما را راه می اندازد و نیازی به su نیست. توزیع هایی مانند اوبونتو و کوبونتو دستور su را به طور پیش فرض غیر فعال کرده اند. برای فعال کردن این دستور و تعیین پسورد کاربر root از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

استفاده از دستورهای sudo و su از لحاظ امنیتی به مراتب بهتر و مطمئن تر از لوگین کردن با کاربر root است.

6. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته در حقیقت اینجوری نیست ! دستور sudo مجوز کاربر فعلی شما رو فقط برای همان دستوری که اجرا می کنید تغییر می دهد و با اتمام آن دستور , مجوز کاربر شما به حالت عادی باز می گردد. در حالی که با اجرای دستور su و وارد کردن پسورد , شما وارد کاربر رووت می شوید و بهتر است بعد از اتمام کار با استفاده از کلید های Ctrl + D از کاربر رووت خارج شوید.

پسورد دستور sudo همان پسورد کاربر فعلی میباشد و در ۹۹ درصد مواقع کار شما را راه می اندازد و نیازی به su نیست. توزیع هایی مانند اوبونتو و کوبونتو دستور su را به طور پیش فرض غیر فعال کرده اند. برای فعال کردن این دستور و تعیین پسورد کاربر root از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

استفاده از دستورهای sudo و su از لحاظ امنیتی به مراتب بهتر و مطمئن تر از لوگین کردن با کاربر root است.
    مرسی برای این توضیح کامل.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

مطلبی که بنظرم کاربرد دارد...
    شاید پیش بیاید براتون که هنگام کار با برخی برنامه ها با پر شدن بیش از حد swap و در نتیجه کند شدن زیاد سیستم روبرو بشید و ناچار به ریستارت سیستم بشید...
    راهی دیگه البته به این شرط که ابتدا نرم افزارهایی که از این مموری استفاده می کنند رو ببندید روش روشن و خاموش کردن آن هست.
    swapoff -a و سپس swapon -a توجه کنید که مجوز رووت رو با sudo به سیستم بدید.
    شاید بد نباشه عماکرد سیستم رو هنگام خاموش کردن swap تحت نظر بگیرید! چون الگوریتم خیلی جالبی داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من وقتی می خوام یه برنامه از تو add remove نصب کنم پیغام می ده که این برنامه با یه برنامه دیگه confilict (امیدوارم املا شودرست نوشته باشم)داره.از کجا می شه فهمید با چی و چطوری می شه این مشکل رو بر طرف کرد؟. :۶:

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من وقتی می خوام یه برنامه از تو add remove نصب کنم پیغام می ده که این برنامه با یه برنامه دیگه confilict (امیدوارم املا شودرست نوشته باشم)داره.از کجا می شه فهمید با چی و چطوری می شه این مشکل رو بر طرف کرد؟. :۶:
    در اینگونه مواقع بهترین راه استفاده از synaptic هست در مسیر:
    System -> Admin -> Synaptic Pack. mngr.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من اگه بخوام لپ‌تاپ خودم رو با دوستم با وایرلس شبکه کنم، اول این که نیاز به سخت افزار جدیدی دارم؟ دوم چطور تو اوبونتو باید این کار رو انجام بدم؟
    این رو اضافه کنم که هردومون وایرلس روی لپتاپمون داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •