به ترتیب :
pro*xy
یا v*p*n*
به ترتیب :
pro*xy
یا v*p*n*
اختلاف قیمت 60 تومن واسه یه محصولی مثل آیپاد تاچ و در بازاری مثل بازار ایران دیگه یه چیز نسبتاً خوب و منصفانه ای هستش .. (با حساب و کتاب فروشنده ایرانی) ... اختلاف ها همیشه پابرجاست و راه-در-رو نداره!
(*توی یه فیلمی طرف توی نیویورک میره سیگار بخره، فروشنده میگه "5 دلار" این میگه "بابا توی کنتاکی اینا 3.5 دلار بیشتر نیست" ... فروشنده هم جواب میده "پس برو از همون کنتاکی سیگار بخر .. نامه هم بنویس!!" )
اگه V+P+N نداشته باشیم با چه pro*xy میشه کار کرد؟
قبلا از G*-+Pass استفاده میکردم از وقتی که اون بسته شد دیگه نتونستم چیزی دانلود کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام.سلام رفقا
به نظرتو ن اینترنت برا جیل بریک بگیرم یا صبر کنم؟
اصلا تو تهران میشه wifi داشت؟
یه توضیح بدید
ممنون
من نمیدونم قصیه ی لپتاپو اما میتونی یه کارت وایرلس بگیری و نت رو Share کنی.دیگه جیلبریک و بازی آنلاین با آیپادو ....
"میشه داشت" این ینی چی؟منظورت چیه؟اصلا تو تهران میشه wifi داشت؟
سلام.سلام.
چه راه حلی واسه دور زدن ارور 1009(تحریم) موقع دانلود از آیتونز هست؟
شما از فیلتر.شکن u69c استفاده کن.فوق العادست ...
--------------------------------------
بالاخره آیپادمو جیلبریک کردم!!!
البته جیل بود اما Appsync رو نصب نکرده بودم که نصبش کردم.
سیدیا خیییلی اذیتم کردو همش ارور میداد اما راک مث بنز جواب داد و کارمو راه انداخت.
حالا کاملا" خ. کیفم و دارم لذت دنیا رو میبرم ...
------------------------------------
دوستانی که آیپادو جیلبریک کردن به هیچ وجه بازی Gangstar رو از دست ندن.لامذهب یه GTA کوچولو هست ...![]()
میتونید بیشتر راهنمایی کنید؟یا لینک دانلودی چیزی بذارید؟
ممنون.
کارت وایرلس چنده؟
هر اینترنتی مثل دیال اپ SHARE میشه؟
Last edited by RAGNER; 27-11-2009 at 23:06.
جدی ! احمد جان میدونم سخته اما میتونی یکم مراحلی که رفتی رو بگی. آخه امتحان پس داده مال تو و بیشتر از بقیه میدونم که باهاش کلنجار رفتی. یا اگه داری یه لینک توپ بده. راستی تثرد شده دیگه، نه ؟بالاخره آیپادمو جیلبریک کردم!!!
البته جیل بود اما Appsync رو نصب نکرده بودم که نصبش کردم.
سیدیا خیییلی اذیتم کرد و همش ارور میداد اما راک مث بنز جواب داد و کارمو راه انداخت.
حالا کاملا" خ. کیفم و دارم لذت دنیا رو میبرم ...
اره احمد جان یک اموزش بذار ما هم جیل کنیم
مردم از بس صبر کردم
u69c یه برنامه سبک هست که بازش میکنی ، بعد اون IE رو باز میکنه و بعد هر سایتی رو که بزنی میاره.میتونی برنامه رو باز بذاری و هر برنامه و بازی از AppStore خواستی بگیری.این لینکش:میتونید بیشتر راهنمایی کنید؟یا لینک دانلودی چیزی بذارید؟
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحدود 25-30 آب میخوره و بعله (!) دایل آپ هم شر میشه.بعد دیگه وایرلس داری !!!کارت وایرلس چنده؟
هر اینترنتی مثل دیال اپ SHARE میشه؟
جدی ! احمد جان میدونم سخته اما میتونی یکم مراحلی که رفتی رو بگی. آخه امتحان پس داده مال تو و بیشتر از بقیه میدونم که باهاش کلنجار رفتی. یا اگه داری یه لینک توپ بده. راستی تثرد شده دیگه، نه ؟من مراحلو یه بار گفتم.از همون روش GeoHot با برنامه ی BlackRa1n که آموزششو گذاشتم استفاده کردم.اره احمد جان یک اموزش بذار ما هم جیل کنیم
مردم از بس صبر کردم
میتونید ار همون روش برید ولی به جای اون لینکی که گذاشتم از نسخه ی RC2 یا RC3 که جدیدتر و قاعدتا" بهترن استفاده کنین.
تنها مشکلش وایرلسه و که من دوستم از همین کارت وایرلسا که گفتم داشت و به وسیله ی اون Cydia رو نصب کردم.اما Cydia خراب بود و سورس اد نمیکرد.اما دیشب Rock که یه چیزی مث Cydia هست ولی حالا که دیدمش میگم خیییلی بهتره رو نصب کردم و نه تنها هر کاری لازم بود رو انجام دادم بلکه Cydia رو هم تونستم درستش کنم.
جمع بندی:
1-از روشی که چندین صفحه قبل گذاشتم برا جیلبریک استفاده میکنین اما نسخه ی جدیدتر BlackRa1n رو بگیرید.
2-وارد برنامه ی BlackRa1n شده و Rock رو نصب کنید.
3-برنامه ی AppSync رو سرچ کرده و آخرین ورژنش رو که فک کنم 3.1 باشه رو نصب کنید.
4-برین حال کنین .
باید توجه داشته باشین که وقتی شما برنامه ی BlackRa1n رو از نت دانلود میکنید و عکس Geoorge Hot میاد روی صفحه ی آیپاد و ریبوت میشه ، در واقع آیپادتون جیلبریک شده (مرحله ی 1 ) اما اون مراحلی رو که گفتم (2 تا 4 ) برای استفاده از برنامه های کرک شدست.
دوستان این برنامه رو نصب کنید.حجمش هم زیاد نیست.
باید توجه کنید که فقط روی ویندوز جواب میده و روی مک جواب نمیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین ویندوز ها هم روی ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی جواب نمیده.
با نصب این برنامه یه درایو مجازی ساخته میشه و میتونید به پوشه های موجود در آیپاد یا آیفونتون دسترسی داشته باشید.
داشتن این برنامه واقعا" خالی از لطف نیست .
این هم یه عکس از محیط برنامه روی سیستم خودم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)