این کتابش چه جوریاس؟ کامل آموزش داده مثلا مثل کتاب کلاسای رمزینه؟ یا در حد درسنامه توضیح داده؟یه جای دیگه هم نوشتم الان یادم نیست:
مبتکران نویسنده ابوالقاسمی
روش عکس هندونه به شرط چاقو زده
ویرایش جدیدشه با سوالای 87 و ...
خیلی خوبه
این کتابش چه جوریاس؟ کامل آموزش داده مثلا مثل کتاب کلاسای رمزینه؟ یا در حد درسنامه توضیح داده؟یه جای دیگه هم نوشتم الان یادم نیست:
مبتکران نویسنده ابوالقاسمی
روش عکس هندونه به شرط چاقو زده
ویرایش جدیدشه با سوالای 87 و ...
خیلی خوبه
کتاب خوبیهاین کتابش چه جوریاس؟ کامل آموزش داده مثلا مثل کتاب کلاسای رمزینه؟ یا در حد درسنامه توضیح داده؟
تست الکی هم نداره
آموزش داده خیلی قشنگ
دوستان من کلی کتاب دارم چاپش واسه 87 هست هر کی خواست بگه واسش بفرستم
رشته : ریاضی
انتشارات : گاج ، اندیشه سازان(مبتکران جدید) ، قلم چی ، رمزینه ، علوی (شب کنکور) و ....
جبر و احتمال مبتکران جواد ترکمن هم عالیه
بانک کتاب که شمارش هست 66410000 اول زنگ بزن بگو چه کتابایی می خوای بگیری برات لیست کنه و آمادش کنه بعد بگو می خوام بیام حضوری بگیرم چون اگه بری حضوری بگیری 25% تخفیف می ده.
رمزینه چند سالی هست که در حال دروغ گویی به صورت مستمر هست!!!!رمزینه که توی سایتش نوشته شهریور 88 کتابهای جدیدش رو منتشر می کنه.یعنی راسته؟
کتاب دیفرانسیل 2 رمزینه دقیقا از 2 سال پیش قراره بیاد که فکر میکنم همین الانشم نیومده
زیاد به حرفاشون توجه نکن
تازه
کتاب های امسال با پارسال مگه چقدر فرق دارن؟سوال های امسال رو گذاشتن توش جلدش رو هم عوض کردن با 3000 تومن قیمت بیشتر میفروشن
زیاد رو کتاب وسواس خرج نده بیچاره میشی
در مورد بهترین کتابفروشی هم باید گفت که کتابفروشیها اصلا با هم فرقی ندارن
قیمت ها که همونه/همه شون هم از یه نمایندگی کتاباشونو میگیرن
هر جایی گیرت اومد بخر
دوستان میدونن کتاب درسی ادبیات در مقایسه با چند سال پیش عوض شده یا نه؟
هندسه 1 و 2 من مبتکران چاپ 85 گرفتم (دست دوم) نویسنده هم ابوالقاسمی است. این کتاب در چاپ های جدید زیاد فرق نکرده که؟ فقط تستهای سالهای جدید اضافه شده؟
فیزیک 1 و 2 دبیرستان هم مال محتشم بود و فیزیک 3 برای کمانگر و زاهدی. (دست دوم چاپ 82 سه جلد 3800) اینا همونایی هستن که همه تعریف میکنند؟!
شیمی بازرگان مال مبتکران رو میگید یا مال اندیشه سازان که قدیمیه؟ چون فکر کنم شیمی عوض شده و قدیمیا به درد نمیخوره درسته؟
![]()
Last edited by Hossein Adeli; 17-08-2009 at 23:21.
دوستان عزیز پک تست شیمی اندیشه سازان قدیم(مبتکران جدید) چاپ 87 شامل :
شیمی 2
شیمی 3
شیمی پیش 1
شیمی پیش 2
رو دارم هر کی بخواد بگه براش بفرستم.
فروشگاهش داغونه..بعد همه کتاباشم تو فروشگاهش نیست بهتره زنگ بزنی به دفتر انتشارات شماره حسابشونو بگیری پول بریزیسلام كسي ميدونه چرا فروشگاه كتاب رمزينه اينجوريه؟
که بعد واست بفرستن این بهتربن کاره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)