من میگم این undercover به درد بخور نیست.نور تو چشم آدم میزنه کور میشه آدم.nfs فقط carbon.
من میگم این undercover به درد بخور نیست.نور تو چشم آدم میزنه کور میشه آدم.nfs فقط carbon.
شک دارم چنین چیزی واقعیت داشته باشه. ea که نمیاد یکی از پرفروشترین محصولات خودشو تعطیل کنه اونم تو این اوضاع بحران مالی. درسته که بازی خوب نبود ولی کلی فروخت. یکی از پرسود ترین بازی های ea همین سری nfs.
EA هدیه کریسمس خود برای شما را اعلام کرد..
یک Lotus Elise کامل تیون شده که با وارد کردن کد Nfsdotcom73 در منوی secret codes این ماشین به آندرکاور شما اضافه میشود..
البته از این ماشین فقط در Quickrace میتوانید استفاده کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار شده کلا این سری پایان داده بشه و سری جدید با نامی جدید ساخته بشه ، خود ea هم بنده خدا داره ورشکست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 31-12-2008 at 15:15.
با بسته شدن devleoper سری بازی NFS یعنی Blackbox به گفته gamespot به احتمال بسیار زیاد
ساخت شماره های بعدی این بازی به دست Criterion games سازنده بازی دیگری که اون رو هم ea وظیفه publisher بودنش رو بر عهده داره یعتی سری بازی Burnout که شماره اخر اون یعنی paradise بهترین بازی رانندگی سال انتخاب شد , انجام خواهد گرفت
خب یه بازی توی سبک nfs با یه اسم جدید یعنی همون nfs.چون ea می خواد برای بازارگرمی یه سری جدید بده حالا چه nfs و چه یه چیز دیگه![]()
دوستان سلام من یک جای بازی گیر کردم
این ژیغام رو میده میگه تب رو بزن
port cescent tier 1 car shop
باید چیکار کنم
خوب نباید tab بزنی گاز بده برو یه جای دیگه تا جاب جدید بیاد واست اون منطقه ای که وایسادی او جاب خاص رو داره باید دور بشی از اونجا
اخه جای دیگه چیزی نمیاد
کله نقشه رو هم رفتم
حالا چیکار کنم
احتمالا بازی تموم کردی![]()
شما اگه اون زنه رو دستگیر کردی و بعدشم رئیس پلیس اومد از شما تشکر کرد. دیگه بازی تموم شده. در غیر اینصورت باید حتما اون کارو رو انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)