تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 166 از 923 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

سلام برای تقویت speaking تنها لازمش اینه که ا یک نفر صحبت کنی که زبانش خوبه و میتونه سریع حرف بزنه چون باید هم حرف طرف مقابل رو بفهمی و هم جواب بدی
    من خودم علاوه بر کلاس تو خونه با پدرم و عموم به انگلیسی صحبت میکنم
    در ضمن برای توقویت لازمه بحث ها ی سنگین برداری
    من فکرکنم بهترین راه باید بری موسسه ی زبانی که بیشتر رو ی speaking تمرکز دارن
    من فقط همین هارو میدونستم

2. این کاربر از جنگل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به اساتید و زبان آموزان گرامی !

کتاب 504 واقعا یک کتاب عالیه ولی برای سطح متوسطه به نظرم سخته ( برا من که سخت بود چون فکر کنم به جای 504 تا 1504 تا لغت جدید دیدم !!!) .... حالا سواله من اینه : آیا کتابی شبیه 504 وجود داره که سطحش پایین تر باشه .... ؟؟
    اینکه میگم شبیه 504 باشه ، منظورم نوع درس دادنش هست ... (کسانی که خوندن متوجه هستن که من چی میگم)
    تو 504 ، برای هر کلمه ،اولا هم معنی آورده ، چند تا مثال تو جمله زده ... در ضمن نکته مثبت دیگه اش اینه که تو مثالهای کلمات بعدی از کلمات قبلی استفاده کرده و همین روال تو درس های جلوترش هم اجرا کرده تا آخر.... !!! که نشون میده که چقدر روی این کتاب کار شده و همین نکاتشه که به نظرم از دیگر کتابها متمایزش کرده !!!

حالا با توجه با این نکات تو این مایه ها کتابی مثه 504 هست ؟؟

تشکر !!

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

کتاب 504 واقعا یک کتاب عالیه ولی برای سطح متوسطه به نظرم سخته ( برا من که سخت بود چون فکر کنم به جای 504 تا 1504 تا لغت جدید دیدم !!!) .... حالا سواله من اینه : آیا کتابی شبیه 504 وجود داره که سطحش پایین تر باشه .... ؟؟
    اینکه میگم شبیه 504 باشه ، منظورم نوع درس دادنش هست ... (کسانی که خوندن متوجه هستن که من چی میگم)
    تو 504 ، برای هر کلمه ،اولا هم معنی آورده ، چند تا مثال تو جمله زده ... در ضمن نکته مثبت دیگه اش اینه که تو مثالهای کلمات بعدی از کلمات قبلی استفاده کرده و همین روال تو درس های جلوترش هم اجرا کرده تا آخر.... !!! که نشون میده که چقدر روی این کتاب کار شده و همین نکاتشه که به نظرم از دیگر کتابها متمایزش کرده !!!

تشکر !!
    هست .. اسمش يادم نيست
    ولي درسته اسمش 504 لغته ولي به من يكي كه حدود 2000 لغت ياد داد
    به شما توصيه ميكنم حتما بخونيدش حتا اگه سخته

5. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    بهترین دیکشنری کدومه
    longman or oxford
    کامل باشه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا سواله من اینه : آیا کتابی شبیه 504 وجود داره که سطحش پایین تر باشه .... ؟؟

تشکر !!
    من یه سری فلش کارت دست یکی از دوستانم دیدم که دقیقا همینطوری بود که میگی ... یعنی سطح کلمات یه مقدار پایین تر بود ... چندتا مترادف ذکر کرده بود به همراه کاربرد در جمله ...
    سلام
    بهترین دیکشنری کدومه
    longman or oxford
    کامل باشه
    بهترین دیکشنری اونه که شما باش راحت تر باشی ، باهاش بیشتر حال کنی و نیاز شما رو رفع کنه ... مثلا من به تجربه دیده ام که با وبستر راحت ترم ...

بهترین دیکشنری ها برای دوستانی که در حال یادگیری هستن ، همون دیکشنری های آموزشیه ... مثلا کارای آکسفورد عالین ... به نظر من ...

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Aqu-NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 4 شنبه واسه کلاس زبانم باید یه لکچر آماده کنم راجع به رژیم غذایی و همون مثلث معروف رژیم غذایی میشه یک بزرگواری پیدا بشه کمکم کنه ؟ در ضمن سطح کتابم ایترچنج آبی هستش !

خواهش میکنم بگین چی باید بگم ؟ وگرنه 5 نمره از فاینالمو از دست میدم !

راستی یه سوال دیگه من میخوام یه تاپیک جدید تو این انجمن واسه یه بازی جدید بزنم اصلا نمیدنم چطوری میشه تاپیک جدید زد ! میشه بگین از کدوم آیکن باید ستفاده کنم ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان
    من 4 شنبه واسه کلاس زبانم باید یه لکچر آماده کنم راجع به رژیم غذایی و همون مثلث معروف رژیم غذایی میشه یک بزرگواری پیدا بشه کمکم کنه ؟ در ضمن سطح کتابم ایترچنج آبی هستش !

سلام
    ببین این دو تا لینک به دردت میخوره ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

11. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

اميدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم، شما منظورتون اينه چجوري شروع كنيد؟
    يه مقدمه كوچولو بگيد، بعد هم هرم(نه مثلث) غذايي رو توضيح بديد و خلاص
    مثلا من اگه جاي شما بودم اول به زندگي امروز و غذاهاي آماده و نياز به انرژي و اين چيزا ميگفتم بعد ضرورت دونستن هرم غذاايي و بعدم ادامه ماجرا...( بالاخره جلو استاد بايد زبون بريزي ديگه )
    مثلا:

nowadays in 21th century usually we use fatty fast foods instead of healthy ones. in this situation people often dont pay attention at quality of what they eat! something that must be mentioned as important as the quantity of them
    any way we wanna discuss about maybe the most important pyramid of the world!
    !

its not like pyramids in Egypt or neither in anywhere else!
    this is in the book sheets and plays an undeniable role in our life.
    this is the food pyramid, witch expresses the quality and quantity of different kind if food we should use in everyday... 1
    راستی یه سوال دیگه من میخوام یه تاپیک جدید تو این انجمن واسه یه بازی جدید بزنم اصلا نمیدنم چطوری میشه تاپیک جدید زد ! میشه بگین از کدوم آیکن باید ستفاده کنم ؟
    بهتر بود اين سوال تو تاپيك خودش ميپرسيديد

روي اين دكمه كليك كنيد

13. این کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

تشکر !!
    این کتاب هم همین شکلیه:
    vocabulary for the high school student

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام دوستان

آیا کسی سایتی میشناسه که به یه فردی انگلیسی زبان که داره تازه زبان فارسی یاد میگیره کمک کنه تلفظ صحیح لغات فارسیو درک کنه حالا چه با فنوتیک خاصی به طرف بفهمونه که یا به صورت صوتی واسش تلفظ کنه ؟
    ممنون
    شوربختانه من چیز به دردبخوری پیدا نکردم
    کد:
    update
    کد:
    کد:
    Last edited by SCYTHE; 04-07-2009 at 20:11.

16. 2 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •