دیگه بیشتر از این ؟!!!!من می خوام گرافیک بازی جوری بشه که خشونتش بیشتر بشه نه اینکه کم بشه
تا صدای خورد شدن استخوان های دشمن هم شنیده میشه
وقتی تیر به پا هاشون میخوره ناله میکشند و بعد از چند ثانیه زجر کشیدن میمیرند
دیگه بیشتر از این ؟!!!!من می خوام گرافیک بازی جوری بشه که خشونتش بیشتر بشه نه اینکه کم بشه
تا صدای خورد شدن استخوان های دشمن هم شنیده میشه
وقتی تیر به پا هاشون میخوره ناله میکشند و بعد از چند ثانیه زجر کشیدن میمیرند
امیدوارم سری بعدیش دیگه مدرن باشه، حتی تو آینده از جنگای جهانی و قدیمی تو این بازی خسته شدیم.
سلام
من سیستم رو ارتقاع ذاذم تا این بازی رو انجام بدم ولی بعد از نصب وقتی میخوام اجراش کنتم یک پیغام خطایی در مورد صدا میده . حالا من چطوری میتونم درستش کنم؟ کارت صدای من انبرد وRealtek HD Audio output
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahammad_reza; 15-02-2009 at 00:05.
برای حل این مشکل در XP, وارد Control Panel و سپس System بشین.من سیستم رو ارتقاع ذاذم تا این بازی رو انجام بدم ولی بعد از نصب وقتی میخوام اجراش کنتم یک پیغام خطایی در مورد صدا میده . حالا من چطوری میتونم درستش کنم؟ کارت صدای من انبرد وRealtek HD Audio output
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
دوستان من بازی رو تا آخر رفتم !
ولی بعضی از جاهای بازی احساس می کنم اشکال گرافیکی داره !
کارت گرافیک من 8800GT هستش !
اینم عکس از بازی به پس زمینه خوب دقت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مثلا آب پاشیده شده توی چشم شما !
خوب در حالت عادی هم وقتی آب تو چشمتون پاشیده میشه یکمی بد میبینید دیگه !
اینا هم خواستن اونطور صحنه ای بسازن ...
اشتباه نکنید ! من از صحنه های دیگه هم عکس میگیرم براتون میزارم !
اگه آب باشه باید تمام صفحه باشه و نه فقط پس زمینه ها !
كلا تو اجراي اين بازي خيلي ايراد وجود داره با اين كه بازي خيلي با حاليه.
براي من 2 تا از مرحله ها رو كلا اجرا نكرد و تو مرحله 3 هم همون اوايلش با يك صفحه آبي سيستم ريستارت ميشد كه مجبور شدم از خير بازي كردن اين مرحله بگذرم. تو لود كردن فيلمها مشكل داره و بعضي وقتها كاملا گير ميكنه. ولي انصافا هيجان بازيش اينقدر زياده كه با وجود اين همه ايراد باز هم ارزش بازي كردن داره.
من فقط می خوام بدونم که کارت گرافیکم مشکل داره یا نه !
آقا من تازه cod4 رو تموم کردم، میخواستم ببینم این بازی هم به اندازه اون یکی جذاب هست؟ از نظر ماموریتها و سلاحها و داستان...؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)