خسته نباشن اون وقت چرا پول یک مگ رو میگیرن ! به خدا این کار دزدیه![]()
خسته نباشن اون وقت چرا پول یک مگ رو میگیرن ! به خدا این کار دزدیه![]()
كوروش جان!
از دزد انتظار ديگه اي داري؟ اسمش روشه دزد! يعني كارش چاپيدن جيب من و شماست
انتظار داري دزدي نكنن و خيرات روح اجدادشون پهناي باند 1مگابيت نامحدود با همون قيمت به من و تو بدن؟
تو مملكتي كه 3 ميليارد دلار رو هپولي ميكنن و كسي هم جوابگو نيست انتظار داري واسه اين رقما كسي كاري بكنه؟ خيلي راحت تو روز روشن با تبليغات فراگير بساط كلاهبرداري شون رو تبليغ ميكنن اونوقت معلومه كه كارشون وجهه خوب و مثبتي هم پيدا ميكنه و خيلي ها فكر ميكنن اين قضيه ارائه پهناي باند نامحدود با ضريب اشتراك 1 به 10 گامي بسوي پيشرفت هستش در صورتي كه اون دزدها خيلي خيلي كمتر از سرويسهاي محدود پهناي باند مصرف خواهند كرد و همون هزينه سابق رو خواهند گرفت يعني اين قضيه اينترنت نامحدود يه بازيِ 2 سر باخت براي كاربر هستش
Last edited by urumchi; 01-10-2011 at 23:56.
آقا این IVAN کجا غیبش زد ؟ کارش دارم![]()
آها ایوان جان آقا یادته گفتی سرویسای توربو و کلاس مکس نت 1 گیگ کم دارن ؟ و گفتی که اونا متقاعد شدن و اون یک گیگ رو بهت دادن ؟ میخواستم بدونم راهش چطوریه ؟![]()
گفته بودم که هرکسی اینکارو انجام نمیده! شما باید با اصل کاری صحبت میکردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه . دقیقا با همون شماره صحبت کردم . ولی خیلی قاطع و خشن صحبت کرد![]()
سلام دوباره شرمنده یکم دیر شد ! کار و زندگی اجازه جولاندهی نمیداد !
پینگ رو حدودای ساعت 1.15 تا 1.20 گرفتم
دان هم ساعت 1.35 منتظرش بودم تا 1.45 ! اما پهنای باندی که نشون داده بودی اصلا کامل نشد ! اون برنامه بالایی هم منیجر idm هستش که حداکثر سرعت رو زده ! مجموع سرعت چهار فایل با هم !
من میگم چرا شب ها خیلی کم فایل میگیرم ! در حدود 700-800 مگ ! نگو سرعت بالاتر از 40 نمیره !
اما روزا واقعا راضیم سرعت تا 230 هم میره گاها ... باز موردی بود در خدمتم
![]()
اگه قرار باشه به هر كي كه زنگ ميزنه 1 گيگ حجم بدن كه كار و كاسبي شون ميخوابه !
راستي پارس آفلاين شما در چه حاله؟ از مكس ميري يا ميموني؟
من شرمنده شما شدم كه بهتون زحمت دادم و باعث شدم بخاطر اينكار تا ساعت 2 بيدار بمونيد
اگه واقعا سرعت بالاتر از 40 نره خيلي نااميد كننده ست اونهم براي سرويس 512 در صورتي كه يكي از دوستان 128 داره و چند شب پيش 2/5 گيگ دانلود كرده بود، همين چيز هاست كه باعث سردرگمي ميشه
باز هم خيلي ممنونم از شما![]()
Last edited by urumchi; 03-10-2011 at 02:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)