آقا میشه بگید شاتل پینگ رو بسته یعنی چی ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همونطور که قبلا دووستان اشاره کردن :
موقه عمل پینگ یه بسته ی 32 بیتی برای سیستم مقابل ارسال میشه و قسمتی از منابع سیستم رو درگیر این پردازش میکنه
که اگه این اطلاعات بیشتر از توان سیستم هدف باشه سیستم رو مجبور به ری استارت میکنه ( سیستم هنگ میشه )
این کار پایه ی نوعی از هک هم هست
برای همین شاتل اوومده پینگ رو بسته
به قولی : دست پیش گرفته تا پس نیفته
دووستان امروز وب گردی هام نتایج جالبی رو داشتن که اینجا براتون SHARE شون میکنم با Share Ratio ی 1:n. . . .. .
دوستانی که در مورد جمع کردن اینترنت چند خط صحبت میکردن این کار امکان پذیر هست ! و چاره ی کار این دستگاه زیره به قیمتی نزدیکه 480 تومان ! ( لود بالانسینگ )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کنیم که برای اجرای کار بالا اگه از یک خط مثلا 4 تا DSL بگیریم دستگاه کار میکنه ولی نتیجه ی مطلوب رو نمیده
ماکسیمم نتیجه رو زمانی میده که از 4 خط اینترنت گرفته بشه و در این دستگاه جمع بشه
=()= =()= =()= =()=
و اما درمورد DownStream :
ظاهرا قدیما رسم بر این بووده که شرکتا سرعت هر یوزر رو از روتری که کنار DSLAM هست تنظیم می کردن
ولی جدیدا شرکتا اوومدن DownStream رو از نرم افزار های موجود توو شرکت تنظیم میکنن
برای کش سرور تو شرکت ها هم از یکی از اینا استفاده میشه :
CacheXpress / RealCache / Squid
یا به صورت سخت افزاری
BizimT منتظرم بیای یه تیک درست هست جلوی بالایی ها بزاری !
Last edited by MaSoOd; 25-10-2008 at 15:32.
آره عزیزم درسته.
حالا یکم بیشتر یا غلیضتر.
عذر می خوام بابت pm yahoo کاری برام پیش اومد باید برم.
ببخشید میون بحث
همارا مشکل آی پی که شرکت ماکس نت داره رو نداره؟ منظورم همون دادن یه آی پی به چندین کاربر هست که مثلا دانلود از رپید اعصاب خردکن میشه
دوست خوبم، اینجا هر بحثی هم که باشه، همه میتونن میتونند مسائلی رو که مربوط به ADSL تبریز هست، میون بحث مطرح کنند.
نه! همارا آی پی استاتیک میده. یعنی هر کس یه IP ثابت داره. برای همیشه.
IP های ماکس نت، حتی Valid هم نیستند. IP رو به اشتراک میذارند
موفق باشید![]()
دوست عزیزم
فری شاد ، بهتره شما یه اکانت شریکی رپید بگیری هم خیلی ارزوون میشه هم اینکه اصلا دررست نیست بخاطر این بری شرکتت رو عوض کنی
اینجا هر بحثی هم که باشه، همه میتونن میتونند مسائلی رو که مربوط به ADSL تبریز هست، میون بحث مطرح کنند.
توحید دلت پره ها ؟ ! : دی /
Last edited by MaSoOd; 25-10-2008 at 20:28.
مرسی توحید جان
اینجوری خیلی بهتره. پس همارا اوکی شد
مسعود جان دلیلش فقط این نیست.هرچند از اینکه یه آی پی به کلی کاربر داده شه احساس خوبی ندارم. این چند وقت اخیر هم ماکس نت خیلی اذیت کرده.
من اکثرا ار تورنت دانلود میکنم.
از رپید فقط موقعی که فایلی احتیاج داشته باشم دانلود میکنم واسه همین اکانت واسم ضروری نیست
و اینکه همارا 2000 تومن هم ارزون تره![]()
به نظر من بهتره از شاتل بگیری.چون هم سرعتش خوبه وهم از نظر کیفیت خوبه.درسته پولش یکم از همارا بیشتره
اما در کل خیلی خیلی بهتر از هماراست.همارا مشکلات زیادی داره.اما فقط ارزون بودنش بهتره.![]()
اینکه ماکس یوزرهاشو اذیت میکنه بر همه مثل روز روشنه
منظور این بوود که بخاطر مسایل جزیی 10 تومن راه اندازی مجدد نپردازید = وقتی که این وسط صرف خواهید کرد
ققط قبلش از همارا بپرس ببین پورت خالی تو مرکز شما دارن بعد اقدام به جمع آوری از ماکس چت ! بکن + اینکه وضعیت پورت های نرم افزارای P2p رو هم از یوزرای همارا بپرس
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)