غلط کردن بابا!
اینطور باشه که من نمیگیرم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
غلط کردن بابا!
اینطور باشه که من نمیگیرم
یعنی چی !؟ من می خوام محدود داشته باشم -
کمی بیشتر توضیح بده![]()
والا تل زدن بگن سرویس داره شارژ ش تموم میشه ( حالا همین 3روز پیش 3ماه گرفتما) بعد که طرف دید ضایع شده...گفت از سری بعدی واسه شارژ فقط سرویس نا محدود داریم،گفت سیاست جدید شرکت....!!!دیگه چیز بیشتری نمیدونم که ایا کلی هست...یا منطقه ای.......فردا از فروش باز سوال میکنم...از دوستان هم اگر چیزی خبر دارن...بگن که تا چه حد جدیه قضیه....مرسی
آقا من تازه 3 ماهه 6 گيگ شارژ كردم راستي دوستان يه مشگلي دارم من الان ميكروفيلتر رو وقتي وصل ميكنم تلفن اصلا بوق نميزنه وقتي تلفن رو سيمشو به مودم ميزنم يعني كنار هم ميشه تلفن درست ميشه آقا چي كار كنم اگر خراب باشه ازكجا بايد بگيرم
تهران ؟ چه منطقه ای ؟
اینجوری که نمیشه . همین 4 تا مشتریش رو هم از دست میده !
نه اقا طرفی که گفته اشتباه کرده من دیروز واسه یکی از دوستام گرفتم در حال حاضر 3 ماهه شارژ میکنن فقط همین
نه اقا طرفی که گفته اشتباه کرده من دیروز واسه یکی از دوستام گرفتم فقط در حال حاضز سه ماهه شارژ میکنن فقط همین
دوستان امروز از اسیاتک پرسیدم...گفتن سرویس ها هیچ تغییری نکرده.....فقط در بعضی مناطق مشترکین جدید باید سرویس نا محدود بگیرند...پس فعلا مشکلی نیست![]()
به نظر من چنين عملي ميتونه بزرگترين ضررهاي اقتصادي رو به آسياتک بزنه - ولو در چند منطقۀ خاص اجرا بشه.
بدين خاطر که شرکتهايي با قيمت و سرويس شبيه به آنچه "اکنون" آسياتک ارائه ميدهد، زيادند (مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
از اين رو انجام چنين کاري، به معناي شکست بزرگ آسياتک در رقابت با شرکتهاي ديگۀ ADSL خواهد بود.
واضحه که چنين کاري رو نميکنه.
![]()
Last edited by Honradez; 21-07-2009 at 11:34.
بچه ها هر كس اينترنت پرسرعت ميخواد به من بگه براش بگيرم شركت دوستم هستش من كه راضي هستم بستگي به منطقه داره كه خلوت باشه ولي از بقيه بهتر هست:
256 نامحدود ماهي 30000 تومان
512 نامحدود ماهي 40000 تومان
1 مگابايت ماهي 120000 تومان
تو منطقه فرد اسدي كه خيلي خوبه و در منطقه تهرانپارس كه خيلي شلوغ هستش سروي 512 سرعت دانلودش روي 50 الي 60 ثابت هستش.
من خودم 3 سال اسياتك داشتم و بي خيال شدم ديگه هر كسي خودش ميدونه به حرف اين و اون گوش نديد كه هر كي يه چيزي رو ميگه خوبه من خودم امتحان كردم بايد ببينيد تو منطقه مخابراتيتون چه آس اس پي جواب ميده ولي آي اس پي هايي كه اسم در كردن بدتر هستن. هر چي پورت اون شركت خلوت باشه بهتر هستش.
من الان تو مجتمع زندگي ميكنم و شركت داتك قرار شده ماهيانه پولي بده به مجتمع ما و ديش بزاره . اينجوري داتك هم اينجا عاليه ولي من همون بتانت رو استفاده ميكنم (فن آوا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)